Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

arkadaşlar dün sonucumu aldım

BHCG 658

HAMıLEYıM bu kelimeyi yazmak ne kadar güzel allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.....
hepinize çok dua ediyorum ...yalnız ben hala inanamıyorum ve korkuyorum bişey olacak diye ....

arkadaşım herşey in hayırlısı demelisin..eminim bundada bir hayır vardır kendini üzmeki bir dahaki dememen için moral depola hiç kolay değil zaten bu ama kendini toparlamaya çalış ve bir gün olacağına kalbinden inan ve çok dua et sürekli allahtan iste canım benim ....mutlaka bir zamanı vardır ...allahım bizim için hayırlı olmayan hiçbirşeyi sevdiği kullarına vermezmiş....böyle düşünmeye çalış canım ....bende bu sefer olmadı diye düşünüyordum çünkü dondurulmuş embryo olduğu için tutma olasılığı daha az deniliyor...ama ben allah vermek istedikten sonra yüzde 1 şans olsa bile verir diye kendimi teselli ettim ve çok inandım çok şükür sonucum ii ...ama içimde birazda olsa korku var bişey olmasın diye ve sizlerin bebişi olsun diye çok dua ediyorum....

canım benim ne kadar zor dime sınavımız malesef böyle takdiri ilahi
inş en kısa zamanda tüm negatif olan arkadaşlarım ve ben tabi ki kucaklarımız dolsun
hiçbirimiz isyan etmedik hayr vardır dedik rabbim duysun sesimizi dualarımızı kabul etsin inşş
canım öpüyorummm

huriyaaaaaa tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gözün aydın şekerim
maşaallah maşaallahhhh
geliyo sanırım bebişler değerin süper
rabbimin izniyle bişey olmaz canım sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşşş
sen vesvese yapıp da üzme bizim nazlı bebekleriiii annecik

huriya cım bana da moral oldun destek oldun biliyosun benimde dört tane dondurulmuşum var
belki benim nasibimde onlarda dırrrr

huriya çooook tebrik ediyorum çoook sevindim
allah hayırlısıyla sağlıcakla doğum yapmayı nasip etsin arkadaşım

merhaba arkaşlar
hepiniz iyisinizdir inşallallah
12 gündür yoktum herkesin sonucunu merak ediyorum tabi
ben de transferimi yaptırdım bugün 6. günüm bitti sabırsızlıkla bekliyorum sonucumu inşallah pozitif çıkar sonucum
huriyaya sevindim ama serppty e de çok üzüldüm serappty üzülme diyemiycem insan üzülüyor inşallah bir dahaki sefere herşey yolunda gider

huriya cım bana da moral oldun destek oldun biliyosun benimde dört tane dondurulmuşum var
belki benim nasibimde onlarda dırrrr

canım benim sen hiç dert etme seni anlıyorum önce bende dondurulmuş nasıl olur tutma şansı düşük olur falan diye okumuştum ama allahım vermek isteyince bak veriyo sonsuz şükürler olsun .....hepinize nasip etsin ....olacak inşallah seninde .....bu arada bana tefriciye duası okuyan herkesin ağzına sağlık yüreğine sağlık .....çoook teşekküğr ederim ismimin yanında görünce çok duygulandım....bende okumak istiyorum transferi olacak arkadaşlara

gizemcim duyurulur canım sen takip ediyosun bu işleri
ben evdeyim bol bol okurum sen iste yeterki......

merhaba arkadaşlar...........nasılsınız...........bende iyiyim herşey yolunda çok şükür.sizleri takip edemedim.herkes iyidir inşallah.......

eeylül 08
hoşgeldin şekerrr
ii olan da vr olmayanda malum kalabalığız birazzz
olmayanlar olanlarla mutlu olduğunu sayarsak herkes ii şeker
umarım sende sevindirirsin bizleriiiii
hadi hayırlısı ii ba kendineee

ya kızlar eskiyi pek okuyamadım hamile haberleri çoktur inşallah
benim için güzel dilekleri olan herkese çok teşekkürler
inşallah hamileyimdir ya pek birşey anlamıyorum şimdilik belirti falan yani
öncekinde ağrılarım çoktu göğüslerim dahil heryerim şişmişti şimdi daha iyiyim sonucun belli olmasına daha çok var
inşallah herkesin sonucu pozitif olur

kızlar selam yarın sabah 10 transferim gerçekleşicek hem gerginim hem mutluyum kokuyorum 10 yumurtadan 2 sini transfer edicekler 5 beklemiş yumurtaların tutma şansı daha yüksekmiş kaliteli yumurtalar dediler yaklaşık 15 idi ama 10 kaldı geri kalan 7 dondurulucak hayırlısı herkes için yarından çok krkuyorum:a015::a015:

hadi bakalım hayırlısı olsun
yeni tecrübeli biri olarak böyle şeylere takılma derim tabi başarabilirsen
olur olmaz bundan sonrası takdiri ilahi
tabi dualarımız seninle olacak
inş gönlündeki olurr şekerim
sağlıklı hayırlı olsun öncelikle

Huriya tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım ya inan çok sevindim.Dün senden ses çıkmayınca acaba negatif mi diye düşündüm.
Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin canım.Değerin de bayağı bir yüksek çıkmış.Hayırlısı canım.Kendine iyi bak arkadaşım.

Serap arkadaşım sana da üzüldüm tabi.ben senden bayağı bir umutluydum ama.Hatta seninle test günümüz de aynıydı iyi haberler vericektik beraber arkadaşlara ama olmadı.Benim de değer çok düşük.Yine biyokimyasal olucak herhalde.Pazartesi yine baktırıcaz tabi ama benim ümüdim yok.Blastokist embriyo 10. gün değer 11 çıktı.Pozitif yazıyor kağıtta ama benim ilk denememde böyle biyokimyasal olmuştu.Yine bekliycez tabi.Keşke sıfır çıksaydı.

bir hamiş daha yaşasınnnnnnnn.huriya tebrik ederim canım allah tamamını erdirsin inşallah.

serap canım arkadaşım üzme kendini.düşe kalka aşacağız bu yolları,düşerken tabi canımız yanacak ,yaralar açılacak ama olsun sonunda yolumuzu tamamlayacağız.öyle yada böyle.

huriya çok sevindim yaa ne güzeeelll.korkma sakın korma iyi olucak herşey allahın izniyle.sevin mutlu olll.ne mutlu sana ailene.tadını çıkarr.öpütorum senii
bebekteyiz canım saol ayy nebilim merak edilmeyince hoş olmuyoo:))) bizim umutlar bidahakine inş.senin dondurulmuşlar var ne güzell sende ii düşün olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…