- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
tekrar slm
bugun 10.gunum artik dayanamiyorum is cikisi gidip test alacagim,yarin sabahta testimi yapicam yani 11.gunumde..)) bu kadar sabrettigime bile sasiyorum..))
bayanlar size bi sorum var
egerki bu transferim tutmazsa,9 tane dondurulmus emb.var acaba dondrulmus ebm.transferimi yaptirayim,yoksa tazemi deneyim???
buradaki doktorlar beni delirtecek dogru durust bisey anlatmiyorlar....
2 tane emb.bile yalvar yakar transfer ettirdim
Arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.En kısa zamanda bebekleriniz karnınızda sıkıca tutunsunlar.Herkes pozitif haberi alır inşallah.Ben de size katılıcaktım.Bir süredir de takip ediyorum sizleri.
Ben ilk denememi bu yıl mart ayında Florans Nıghtınle'de yaptım.Sonuç biyokimyasal gebelik.2.denememi eylülde yapıcaktım araya bayram giriyor diye bu aya erteledim.Bu hafta başında aynı merkeze gittik.Ekimde denemek istiyoruz dedik.Dr'umuz yurtdışında olacakmış bu ay kasımda yapalım acele etme diyor.Eve geldikten sonra farkettim Kasımda yine bayram giriyor araya.Ondan sonra da aralık ocak tam kışa denk geliyor.Ben İstanbul dışından gidip gelicem zaten onun için kış gelmeden halletmek istiyordum.Ben de kendi dr'um bu ayı kabul etmezse diye merkez arıyordum.Bugün sabah bize yakın diye Medicana beylikdüzüne mail attım.Biraz önce bana döndüler.Hemen gelin bu ayda yaparız adetin 3.günü başlarız diyorlar.Fiyatta bizim merkeze göre bayağı uygun.Sizin görüşlerinize ihtiyacım var.Bu arada çok uzun oldu ama yaşım da bayağı var.Beklemek istemiyorum.Adeim de % ekim gibi olacak.
liste çok karışmasın diye yazmadım canım..transfer ve test günlerini yazmayı düşünüyorum...bide tabi hamiş oluşlarımızı :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
valla gittikçe artıyor sayılarımız..çok güzel olacak inşallah...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
canım hayırlı olsun bende 28 eylülde adet oldum benimde 2. tüp bebek ve alman hastanesi senin doktorun kim belkide doktorumuz aynıdır ....tek fark ben dondurulmuş embryo ile olacak .....sanırım aynı gidecek tedavimiz yani tarih olarak bir iki gün oynayabilir.....
:Saruboceq: Hepimiz için,tüm isteyenler için öyle çok dua ediyorum ki inşallah herşey güzel olacak canım kardeşim.
Doktorum Süleyman Bey,ilk olarak Haziran ayında gitmiştim ve çok sevmiştim yaklaşımını,onunla devam ettim yola.
Hemen başlayamadık tedaviye, rahimdeki bir anomali sebebi ile 2 kez küçük operasyonlar geçirdim,bu ay ok dedi ve başladık..
Senin doktorun kim?
anladım canım geçmiş olsun tedavin hayırlı olsun tutnurlar inşallah....benim doktorum halit bey bende memnunum....ilk sefer olmadı şimdi 2. kez dondurulmuşlarla deneyeceğiz hayırlısı hepimiz için....
bu arada senin transferin de alman has. yapılacak belki aynı tarihlere gelirse görüşürüz ...belli mi senin tarihin yada yumurta toplama gününde aaa senin belli değildir sanırım daha neyse konuşuruz gene benim 15 ekimde transferim var...
Teşekkür ederim arkadaşım.Bizim halimizden ancak bizim gibiler anlar.Çevremde hiç kimse beni anlamıyor.Sen İzmir'de yaşıyorsun herhalde.İstanbul'da yaşayan arkadaşlar da bir cevap yazsa biraz rahatlasam.
Gunaydin herkeze
ben dayanamayip dun aksam test yaptim,zaten insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis ya..))))
2. cizgi cok hafif gorukuyordu
sizce ne olabilir?
Gunaydin herkeze
ben dayanamayip dun aksam test yaptim,zaten insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis ya..))))
sizce ne olabilir?
gizemcim yok canım niye mecbur olasın ki ben izmrdeyim inşş olumlu olursa ben izmire gelip doğumumuda burda yaptırırım ben 9 ay nerede kalayım değilmi ama istanbulda olsaydım kendi dr yapsın isterdim
gizemcim yok canım niye mecbur olasın ki ben izmrdeyim inşş olumlu olursa ben izmire gelip doğumumuda burda yaptırırım ben 9 ay nerede kalayım değilmi ama istanbulda olsaydım kendi dr yapsın isterdim
kızlar benim sizden ricam nasıl bir tedavi tüp bebek ilk denemem micro olacak yazarsanız sevinirim ilk gününden tedaviyi şimdiden teşekkürler
Gunaydin herkeze
sizce ne olabilir?
canım tabiki git bi görüş yani...senin kendi dr.unu beklersen ooooo seneye yaz anca yaparsın...bu arada medicana duyduğum kadarıyla bu konuda iyi yerlerden biri yani....tabi yine sen bilirsin canım..hakkında hayırlısı olsun inşallah....karar veripte yaptırırsan buradayız canım..her türlü sorularını cevaplamaya çalışırız...a.s.a.s.
Hülyacığım, içine sindiyse ve şartların şu zaman için uygunsa en azından bir görüş derim ben.Yüzyüze görüştüğünde sorularına daha net yanıtlar alırsın, hastaneyi ve doktorunu gör ,sorularını sor.
Gün bizden gidiyor tatlım,her geçen güne bile yazık,iyice değerlendir, ölç tart ama bence taa diğer bayram boşluğunun vs geciktirmesine de izin verme.
İstanbul'da tedavin sürerken gidip gelecek misin,kalacak mısın? Telefonda süreç hakkında birşey söylediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?