Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

merhaba tedavin hayırlı olsun tutunmuştur umarım bebişlerin .....ama sakın günü gelmeden yaptırma testi derim ben nacizane fikrim ...bazen çok düşük çıkıyor yada hiç çıkmıyor bu sefer üzülürsün ......bence bekle derimö arkadaşım üzülürsen bebişlerine zarar.....

canım tabiki git bi görüş yani...senin kendi dr.unu beklersen ooooo seneye yaz anca yaparsın...bu arada medicana duyduğum kadarıyla bu konuda iyi yerlerden biri yani....tabi yine sen bilirsin canım..hakkında hayırlısı olsun inşallah....karar veripte yaptırırsan buradayız canım..her türlü sorularını cevaplamaya çalışırız...a.s.a.s.

========EKİM'DE TÜP BEBEK TEDASİ GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

sudenazcım benim transfer günüm 15 ekim test günüm 30 ekim dondurulmuşlarla deneyeceğim kısmetse.....listeye ekleyeceğim demişsin o yüzden yazdım canım....

Teşekkür ederim arkadaşım.Bizim halimizden ancak bizim gibiler anlar.Çevremde hiç kimse beni anlamıyor.Sen İzmir'de yaşıyorsun herhalde.İstanbul'da yaşayan arkadaşlar da bir cevap yazsa biraz rahatlasam.

canım ben istanbuldayım.alman hastanesinde tedavi görüyorum tavsiye edrim dünyada 5. merkez gebelik oranları çok yüksek tabiki allahtan hayırlısı kısmetin önüne kimse geçemez ama iyi bir merkez...bende ilk denemede alman has. yaptım kimyasal gebelik oluştu...

bu arada bir tanıdığım aradı beni teselli etmek için birde alman hastanesine git arkadaşım oraya gitti ikizlere hamile dedi...bende güldüm zaten araya gittim dedim....yani başkasının oldu diye bizimde olcak diye garantisi yok...herkesin kısmeti zamanı farklı ....ama merkezde çok önemli ben böyle düşünüyorum...

günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
bi soru tüp bebek tedavisini gördüğün hastanede doğum yapmak zorunda değilsin diymii ????

kızlar benim sizden ricam nasıl bir tedavi tüp bebek ilk denemem micro olacak yazarsanız sevinirim ilk gününden tedaviyi şimdiden teşekkürler

gizemcim yok canım niye mecbur olasın ki ben izmrdeyim inşş olumlu olursa ben izmire gelip doğumumuda burda yaptırırım ben 9 ay nerede kalayım değilmi ama istanbulda olsaydım kendi dr yapsın isterdim

çiğdemciğim hadi hayırlısı olsun arkadaşım
ilk önce normal adetinde muayeneden geçiyosun daha sonra adetinin 21. günü göbekten iğneye başlıyosun yumurtaları baskılamak için diğer adetine kadar devam edip aynı iğneye başka iğneyede başlıyosun bu seferki yumurtlatma iğneleri takip ediliyosun iki günde bir yumurtalara istenilen büyüklüğüne gelindiğinde çatlatma iğnesi oluyosun dr dedği saatte hastaneye gidip yumurtaları toplanıyor ve tahminen iki ila 5 gün arasında transfer oluyo 12 sonrada inşş güzel haberleri alıyosun
benim yazdığım uzun protokol canım birde kısası var ama ben onu bilmiyorum bana hep böyle uygulandı hakkında hyrılısı canım inşş aydınlata bilmişimdir seni

Gunaydin herkeze
ben dayanamayip dun aksam test yaptim,zaten insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis ya..))))
2. cizgi cok hafif gorukuyordu
sizce ne olabilir?

Gunaydin herkeze
ben dayanamayip dun aksam test yaptim,zaten insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis ya..))))
sizce ne olabilir?

canım sanırım hamilesin kanda ne zaman baktıracaksın inşş ondada kesinleşir hamile olduğun hayırlısı olsun inşş

Gunaydin herkeze
sizce ne olabilir?

Minenl arkadaşım silik çıktıysa hamilesin canım ama yine de bu günlerde idrarda yapılan yanıltıcı olabilir.Bence kanda çıkan daha kesin oluyor.Çünkü çatlatma iğnesi kullandığımız için o yanıltabiliyormuş idrar tahlilini.Hadi hayırlısı olsun.İnşallah hamilesindir canım.İlk hamilemiz.

bizim burda kanda bakmiyorlar,kendin test yapiyorsun egerki suphen varsa evdoktoruna gidip orada onlar yine idrar ile test yapiyorlar...
insal.hamileyimdir allahim isteyen herkezi geri cevirmesin..

ama hic belirti yok,okadar iyi hissediyorumki kendimi bazen unutuyorum transfer yapildigini
sadece goguslerimde hafif agri var,oda vaginal fitil kullaniyorum ondan tahminim,,,

birde dun hastaneden mektup gelmis eve,geriye kalan 9 emb.sanirim curumus,,,
uzuldum geriye dondurulmus bisey kalmadi yani
egerki bu tutmazsa sil bastan yeniden ya,,offf o igneler beni sinir hastasi yapiyor
sizlerde oyle oluyormusunuz ?

gizemcim yok canım niye mecbur olasın ki ben izmrdeyim inşş olumlu olursa ben izmire gelip doğumumuda burda yaptırırım ben 9 ay nerede kalayım değilmi ama istanbulda olsaydım kendi dr yapsın isterdim

ya canım şimdi bizimkiler her akşam bana başka bişi söleyip beni delirtmeye çalışıyolar
valla eşimi bu kadar çok sevmesem basacam çığlığı
yok efendim tüp bebek yapacağım hastane pahalı bi hastaneymiş dr derse doğumda burda olacak ne yapacakmışız doğum 7000tlmiş ordada nasıl altından kalkılırmış ay ben valla sonunda vazgeçicem yapmıycam hee ya bu kaynana milleti ne beter bişi yaa

kızlar benim sizden ricam nasıl bir tedavi tüp bebek ilk denemem micro olacak yazarsanız sevinirim ilk gününden tedaviyi şimdiden teşekkürler

çiğdemcim tüp bebek yapan hastanelerin wep sitesine bi bak çok çok deteylı anlatıyolar
benimde inşallah micro olacak sizin sorun ne

Gunaydin herkeze
sizce ne olabilir?

heheheh bence anne olabilirsin yuppiiiii işte mucizeler başlıyorrr :CüvCüv:

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşım.Adetin 3.günü gidip görüşücem.Ben bu ay denemek istiyorum.Zaten ben eylülde düşünüyordum araya bayram giriyor diye ekime erteledim daha fazla erteleyemem.Çok samimi arkadaşım 3.denemeyi bahçelievler medicana yapmıştı ve şu anda ikizleri var.Bu işler tamamen kısmet aslında.
Eğer karar verirsem Nevin arkadaşım İstanbulda kalamam gidip gelicem ama bize yakın beylikdüzü zaten.Şimdi birkaç gün içinde adet olmam lazım.Onu bekliyorum.

gizem yok canım olurmu öyle şey sen hamile kaldıktan sonra bir kaç sefer gidersin tamamen kesinleşince istediğin hastaneye gidip doğumunu yaparsın sorunluluk yok sıkma canını eşinde haklı bu kadar masraftan sonra birde doğum için dünyanınn parasını alıyolar en mantıklısı başka dr gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…