Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

talya evet cnm kimse bizimle tanışmaya tenezzül etmiyooo hihihi
olsun napalım cnm

nevin olsa kızardı şimdi bana öle deme herkesin kendi tercihi derdi cnm benim yaa bitaneciğimm
nevra kız sen nerdein uf anam yaa özledim hee

talya nereye geldin bakim burda hee
hava bugün çok güzel marmara bölgesi için sölüyom
doğuda kar var heheheh

kayseriye gelmistim... kayseriliyimde
birde canakkeleye ve bursaya gezme amacli gittik bir kac gun.. ordan donerkende ankaraya ugradik, esim ankarali ama 10 senedir gitmezdi..bende bu sene ilk defa gittim..

nevraaa yürü anammm kim tutar seni helal sana ver kiloları
talya nevrayla ben aynı hastanede tedavi olucaz inşallah

oooo baya gezmişin işte biz tr içinde o kadar gezemiyoss :)))))))))))

kiz ben evlendikten sonra gezmeye basladim... yoksa bundan once oylemiydi... babam gille izine giderdik, ama izinmi gel bide bize sor... 6 hafta koyde kalirdik... koy dedigimde kucucuk bir yer... bizim kaldigimiz evin kocaman bahcesi var, ve etrafi taslarla orulu...o sinirlari cikamiyorduk... 6 haftanin icinde toplam 3 veya 4 defa sehire giderdik, alis veris icin..o da babam hadi hadi diye diye. En cok da anneme acirim, yazik gelen misafirlere hizmet yapmaktan yorulurdu, birde o kocaman evin isi... ufff..

cnm valla benimde akrabalarım var yurtdışında aynen senin anlattığın gibi geçiyor tatilleri tatilmi işkencemi belli değil yani daha çok yorulup gidiyolar

cnm burda tüp bebek merkezler bazı hastanelerde ayrı binada bazı hastanelerde binanın bir katı tüp bebek için ayrılmış oda oda herşey o katta

mentol cnm benim şimdi bende tam senden bahsediyodum
dualarımızı okuduk senin ve bebişinin seninle olması için rabbim hayırlısıyla önce pozitif sonuç almayı sonrada kucağına almayı nasip etsin

gizemcim bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.rabbim hepimize anneliği tattırsın.bende biraz uzanıyorum,sonra bilgisayarın başına gelip yazılanları okuyorum.tüp bebek tedavisinden ailemin,eşimin ailesinin haberi yok.Eşim söyleme dedi.bende kimseye söylemedim.iyiki sizler varsınız;dertleşiyorum,rahatlıyorum.Alllahım hepimize bebeklerimizi elimize saglıkla almayı,onları büyütmeyi nasip etsin inşallah.

talya cnm benim henüz canlı olarak birbirimizi görmek nasip olmadı
bebekteyizle 15dk mesafede olmamıza rağmen

kızlar acil işim var birazdan burdayım

mentol cnm benim dinlen kalkma sonra konuşalım olurmu sıkıntıda yapma kimsenin bilmemesi çok daha iyi
öpüyorum seni

ben geldimm ewt kızlar kimse bilmesin çok rahat ediyor insan eşime ilk başta kızmıştım vebalı mıyım ben diye ama iyide yapmışız kimseler bilmeden sorulara muhattap kalmadan hallettik inşallah sonuna kadar devam ederde allah yüzümü güldürür allah herkese nasip etsin tüm isteyen kucaklar bebişlerle dolsun :)

mentol güzel arkadaşım senin içinde tefriciyelerimizi dilimiz döndüğünce gücümüz yettiğince okuduk allah kabul etsin cnm inşallah

talya 15
eylül 30
bebektyz 30
gizem 45

allahım mentol arkadaşımız için okuduğumuz dualarımızı kabul et onu muradına yavrusuna kavuştur.isteyen herkesin kucağını bebeğiyle doldur allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…