Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

songul sanırım oda konusunda herkes aynı :))
demekki biz sıyırmamışız normaliz yanii
ya alışmışız yayıla yayıla eve yerleşmişiz şimdi bebek gelse neresi onun olsun diyoruz dimi
ve kuzuya evin en harika yerini hazırlamak istiyoruz

rabbim bu güzel heyecanı mutluluğu herkese yaşatsın inşallah canlarım benim

aynen canım inş o günleri de görürüzz

ne demek gizemcim allah dualarımızı kabul eder inşallah yarabbim şifasını verir dünya bile duayla durmuş onun mucizesi çok allah bebeğine bağışlasın sevdiklerine.....

songul canim, daha yeni hollanda foruma girdim.. Daha onceden oraya giriyordum, burayi kesfedince orayi birakmistim...Simdi bir giriyim dedim. bir kiz vardi, 3 uncu kez dondurulmuslarla denedi, ve hamile kalmis simdi....

bende heryerde dondurulmus haberleri ariyorum kaydirigubbakcemile3

aynen ya napalım dertli olan dermanını arıyoo
ohhh arkadaşım inş bizde tadarız o duyguyu dondurulmularımız tutar da kardeşlerini taze yumurtayla yaparız hihihihihiiiiii
ayy valla talyacım inş tutunurlar ya şaka maka kafayı yicem çok zor çokkkkkkkkksenağlama

evet ya bende kafayi yicem songulum.. su adetim gelse de biran once baslasam diyorum.. adetim de birturlu gelemedi... Allahim bize sabir versin..Bu imtihani sabirla ve dualarla gecirmeyi nasip etsin

nmh arkadaşım;
Artvinli arkadaşım;
Meldir arkadaşım;
Elifözge arkadaşım hepinizi tek tek tebrik ederim arkadaşlar.Değerleriniz çok iyi.Ne güzel üst üste böyle güzel haberler alınca insanın morali düzeliyor resmen.ınşallah hamilelikleriniz sonuna kadar gider kucağınıza da alırsınız.Kendinize iyi bakın dikkat edin olurmu?hepinizi öptüm.
Sizlerden haberleri aldım da daha önce vakitsizlikten yazamadım.Kusur bakmayın.Benim oğlumla ilgili bir sağlık problemi var da onun için.

hulya nerlerdesi yaaa
nasılsın

İyiyim diycem ama pek iyi değilim arkadaşım ya?Histereskopi için uğraşırken çocuğunda rahatsızlığı çıktı şimdi.Gerçi benim oğlum özürlü hep rahatsızlığı vardı da şu anda problem daha ciddi.Yarın da histereskopim gerçekleşecek.Cuma günü oğlanın kontrolü var Çapa'da.

kızlar şimdi haber aldım arkadaşıma verilen kan tutmuş böbrekleri çalışmaya başlamış tansiyonuda normale dönmüş rabbim dualarımızı kabul etti inşallah
dr demiş böle giderse cumaya kadar akciğer ve karaciğer de çalışır tehlikeyi atlatır

canım benim çok geçmiş olsun nesi var oğlunun

kızlar süprizz güzel bi haber veriyim size idrar testi yaptım 14 de b-hcg yaptırıcam ama dayanamayıp idrar tesini yaptım işte ikinci çizgi var biras silik ama var kasım 2 de medikanada transfer yapıldı ya daha vakit var ama pozitif dimi oluyo 2. cizgi var nolur söyleyin b-hcg ye 4 gün var ama idrarda görünmeye başladı hamilemiyim

canım benim çok geçmiş olsun nesi var oğlunun

Bizim hikayemiz çok uzun be Gizemim.Burada anlatmaya gün yetmez.Benim oğlum 7,5 yaşında kaslarından rahatsız.Çok salık bir çocuk.Zaten yürüyemiyor.Oturamıyor.Biz onu kabullendik.O bizim sevimli oğlumuz.Yalnız mideden de rahatsız.Şimdiye kadar 3-4 kez endoskopi çekildi.İlaç kullanıyorduk 4 yıdır.Artık ilacı bırakmamız lazım dedi dr'lar.En son çekilen endoskopi de çok iyiydi.Artık ilacı bırakabiliriz dediler.Biz de bıraktık ama korkarak.Çünkü her ilcı bırakmaya çalıştığımız zaman çocuk 24 saatten sonra mide kanaması geçirdi.Neyse bu kez durum iyi dediler.Gerçekten öyle oldu.İlacı bıraktığımız 1,5 ay falan oldu.Hiç kanamamız olmadı.Dün tahlil yaptırdık kan değerleri çok düşmüş.Gerçi biz bekliyorduk çünkü ellerimiz sapsarıydı.Dışkıda gizli kana bakıldı.Pozitif çıktı o da.Bundan önce 5-6 kez bakılmıştı oysa dışkıda ama hep negatif çıkıyordu.Bir türlü yakalayamamıştık.Bu da kesin gösteriyorki bağırsaklarda da yaramız var.Tam mideyi düzelttik derken.Herşeye tekrar başlıycaz şimdi.Moralimiz çok bozuk.Tüp bebeğin negatif sonuçlanmasına bile hiç üzülemedik yani.

listeye pozitif diye yazarmısınız benide:Saruboceq:Allah hepimize bebeler nasip etsin inş başka kimler hamiş bana yazarmısınız internete girmeme annem izin vermiyo hep yatırıyo geçmişi okuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…