Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

========ekim'de tüp bebek tedavisi görenler=======

1 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip bayramdan sonra donurulmuşlarla tekrar deneyecek

2 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (120) HAMİLE

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240) inşallah bi dahakine kavuşucak meleklerine ((

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170) HAMİLE

7 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig----trasfer tarihi 19/10/2009 (180) nasip değilmiş bi dahakine cnm benim inşallah ((

8 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180) umutla yoluna devam edip tekrar deneyecek

9 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi---- trasfer tarihi 21/10/2009 (135) bebişine kavuşmak için tekrar deneyecek inşallah

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi -------- 25/10/2009 (213) HAMİLEEEE

11 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik -------- trasfer tarihi 26/10/2009 (170) HAMİLE

12 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast--trasfer tarihi 27/10/2009 (130) 2010 da tekrar deneyecek inşallah

13 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast-----transfer tarihi 28/10/2009 (170+7ayetel kürsi) HAMİLEEEE

14 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi trasfer tarihi 29/10/2009 (70)

15 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 29/10/2009 (145) HAMİLEEE

16 ) elifözge ------------2.deneme----------- adana başkent hastanesi ----trasfer tarihi 29/10/2009 (40 + 1 yasini şerif) HAMİLE

17 ) cemre18---------????????---------------gelecek t.b.mrkz-------transfer tarihi 29/10/2009----sonuç tarihi 09/11/2009 (125)

18 ) rengin--------------?????????---------???????????????????--- trasfer tarihi 01/11/2009 (231)

19 ) gamzea -----------1.deneme --------medikana süha sönmez trasfer tarihi 02/11/2009 (205)HAMİLEEEE

20 )Windy-----------------1.deneme--------anatolia tüp bebek merkezi---trasfer tarihi 02/11/2009

21 ) favorim -----------?*********-----------?******************* sonuç tarihi 11/11/2009 (115)

22 )berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi ohohohoho süpper doğal yolla hamiş kaldıııı HAMİLE

23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- HAMİLE

24 ) aju ------------------3.denem------------maya tüp bebek merkezi----sonuç tarihi 13/11/2009

25 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi------- yaklaşık olarak kasımın ortası(130)

26 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

27 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

28 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

29 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

30 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

31 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

32 )sedef59 --------------????????----------medicana

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi)

2 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

3 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi ---bir süre erteledi

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120)

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

kızlar dualarda durmak yok yola devam aju ve windy için trasfer tarihlerinde okumadık sonuç tarihlerine yetiştirelim bari bugün ve yarın canlarım şekerlerim

gizzemcim 2 gündür hiç aklımdan çııkmıyordu hastanız durumu iyiye gidiyormuş o kadar çok sevindimki rabbime şükürler olsun Allahım çocuklarına bağışlasın

gizzemcim 2 gündür hiç aklımdan çııkmıyordu hastanız durumu iyiye gidiyormuş o kadar çok sevindimki rabbime şükürler olsun Allahım çocuklarına bağışlasın

canım benim allah razı olsun rabbim evlatlarına acısın onları anasız bırakmasın
bizleride evlatsız

cnm benim senin durumun ne
testine 2 gün kaldı diymi
senin ve windy için tefriciyelere başladık cnm benim valla ilk eylülcüm okumuş allah kabul etsin

mentol canım bencee kimse bilmesin en iisi bu
arkadaşımın dediği gibi yakınlarından bile insan destek görmüyo ancak yaşayan biliyo
allah dan benim komşum vardı beş sene sonunda kavuşmuş çocularına o da eşide deli oldular o gün onun dışında aileler bile anlamıo canım
ben tedavi boyunca hep eşimle gitti geldim hastaneye gerek yoktu gerçekten başkasına
karı koca oldumu herşey daha güzel oluyooo rabbim inş emekleirmizi boşa çıkarmasınn

Arkadaşlar çok duygulandım,gözlerim doldu.Benim için dua etmeniz o kadar mutlu etti ki beni anlatamam.Allah hepimize bebişlerimizi saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin.Allah sizlerden razı olsun.Hepinizi çok öpüyorum

TALYACIM ilk bebekteyizin trasferi vardı bende öle dedim hadi kızlar okuyalım diye öle başladı
allah sizlerden razı olsun canlarım benim

MENTOL cnm nette fazla kalıyosun radyasyon yasak sana hadi bakalım doğru yatağa arada açıp bakarsın cnm benim

yavrum rumuzlu arkadaşım sanırım geçmişi okuyosun sen ama valla okuma yetişemezsin hızımıza bizim topik çok hızlı sen olduğumuz yerden katıl bize :))))))))))))))

kızlar hepinize merhaba ben böyle arada bakıp çıkıyorum gizem kızıyor sonra
gizemim canım benim arkadaşının düzelmesine o kadar çok sevindimki anlatamam içim çok kötü olmuştu duaediyordum düzelsin diğe şükür ki düzelmiş allah daha iyi etsin inşallahg
mentolcüm transferin hayırlı olsun inşallah bebeklerin sana tutunurlar dua ediyorum sana bebeklerine kavuşasın diğe kendine dikkat et pek ayağa kalkma tuvalet dışında ben 2. sinde hep yattım daha çok dikkat ettim doktorlar günlük hayata dönebilirsin diyorlar ama sen onlara bakma her şeyde dikkat et kendine tamam mı
talyacım napıyon demek matematik öğretmenisin ben pek anlamazdım matematikten ama çalışırdım çok ama sayısal bölüm okudum
songülcüm canım benim sen ne güzel duaları okuyorsun allah senden razı olsun
gamzeacım testin pozitif çıkmış çooook sevindim inan ki inşallah kan tahlilin değerlerinde çok iyi olur
yavruum seinle yazışmadık daha iyisindir inşallah

GENEL DUYURU
kızlar LıSTEDE 26,27,28,29,30,31,32 sıradaki arkadaşlara başka topiklerde rastlarsanız rica ediyorum söyleyin bizim topiğe bi uğrayıp gelişmelerden bizleri haberdar etsinler bizde dualarımızı okuyalim ve gelişmeleri listeye ekleyelim olurmu canlar

eylülcüm çok sağol allah razı olsun canım benim dualarınız sayesinde güzel arkadaşım inşallah çıkıcak yoğun bakımdan cumaya kadar bi aksilik olmazsa kan reaksiyon göstermezse karaciğer ve akciğerde çalışırmış solunum henüz yok cihaza bağlı ama düzeliyo inşallah

eylülcüm taze hamilelere ve trasferi yeni yapılanlara benim oklavayı biraz daha anlat istersen :))))))))

songüllll bu gün ne yemek yaptın bakalım eve --dükkana :)))
sanırım karnım acıkıyo heee

eylüllllll
kıs bacım napıyosun yeğenim nasıl söle bakimmm

canım ya arada ayrılıyorum netten bi bakıyorum bir sürü yazmışsınız yeni haberler oluyor arada ben iyiyim bugünde tahlil yaptırdım 16 gün sonra yani 626 çıktı çok mutlu oluyorum tabi ilk çok yüksek değildiya sonuçları hep çok merak ediyorum
bana kalsa her gün baktırırımda bizim hastanede bhcg testi bitmiş ve ilçeden artvin merkeze dolmuşla hastaneye gönderiyorum kanımı ve sevkimi orda görümcem hemşire baktırıyor haber veriyor
zor oluyor tabi ama burda olsa kolaylıkla baktırırdım
ama teyzesi yeter ki bebeğim sağlıklı olsunda ben herşeye katlanırım

eylül kuzum zamanla dahada yükselir herkesin değeri değişik oluyo
geçen hastaneye gittim kızın biri orda ilk testinin sonucunu almış 24 çıkmış uçuyo valla hemşire demiş hamilesin yaaaa zamanla yükseliyo yani şekerim
gelsin yeğenim yeterki annesi sende idare et durumu enişte bey nasıl peki tepkisi falan heheh uçar tabi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…