Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ne demek şekerim biz hemen hemen hergün burdayız dualarımıza atarız yaaa
beklerim şekerim bende pko var 3 aşılama 1 micro negatif
bende 5 ylım bitti evleneli biliyorum bebeksiz zor oluyo ama napalım bizim de sınavımız böyle şekerim

yavrumm kıss ne güzel hatunmuşsun öyle eşinlede çok yalışmışsınız
hee bu arada kapalımısın açıkmısın anlamadım kapalı gelin sen misin

merhaba arkadaşım bir sürü üzücü şey yaşamışsın çok zor günler geçirmişsin
senin problemin sanırsam hamile kalamamak değil başka bir şey bebeklerini hep kaybetmişsin
aslında hikayeni okuyunca ne yazacağımı şaşırdım çok üzüldüm
ama inşallah şimdiki tedavinde her şey çok güzel geçer ve hamileliğin kucağına bebeğini almanla sonlanır
allahım herşeyin kolaylığını nasip etsin

herkes gitmiş ya arada bir gelin ama tamam mı kızlar size ben çok alıştım sanki çoğunuzu yıllardır tanıyorum mesela nevinimi çok merak ediyorum nasıl diğe bir gelip de iyiyim dese eminim benim gibi siz de rahatlayacaksınız
gizemim canım benim bu topiğin bel kemiği o kadar çok şeyi aklında tutuyor ki hayranım ona çok candan cici bir kız inşallah gizemim bebeğine herkes gibi sende kavuşursun bana çok moral veriyorsun çok güldürüyorsun
songülcüm de çok çekmiş hele kaynanasından herkese bol bol dua okuyor aslında bir çoğumuz dualar okuyoruz ama o da gizemde çok okuyor
burda herkes çok içten sanal ortamın ve yaşanılan zorlukların ortak konumuz olmasından dolayı daha samimi olabiliyoruz
allahım bu sitede olan olmayan çocuk için problemler yaşayan herkese hayırlı sağlıklı güzel yüzlü güzel sözlü güzel ömürlü evlatlar versin hepimiz için de amin diyorum
aslında çoğnluğun ismi aklımda ama ben herkes için dua ediyorum allah hepinizden razı olsun

Kızlar bende hamileyiiiiimmmm.Eve şimdi geldim bildiremedim..Değerim 219 çıktı.2 gün sonra tekrar bakılacak.Allah herkese tattırır bu duyguyu inşallah.Tez zamanda Amin.

Kızlar bende hamileyiiiiimmmm.Eve şimdi geldim bildiremedim..Değerim 219 çıktı.2 gün sonra tekrar bakılacak.Allah herkese tattırır bu duyguyu inşallah.Tez zamanda Amin.

canım benim tebrik ediyorum allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bugün senin bahsin geçti haberini bekliyorduk çok çok çooook sevindim inanki
inşallah burası hamilelerle dolsun taşsın

özlecem tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gizemcim bugün kanamam kahverengiye dönerek durdu çok şükür perşembe belki test yaptırabilirim hemşire 11. gün kanda çıkar diyor
kızlar bu benim 3. denemem dualarınıza çok ihtiyacım var hepimiz anne oluruz inşallah

ajuucum sevindim kanamanın durmasına okumuştum önceden inşallah perşembe günü pozitif çıkar sonucun senin için dua edicem inanki allah yardımcın olsun güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
seni çok iyi anlayabiliyorum inan ki

gurbetkusuu sen nasılsın arada sana raslıyorum ama ben de son günlerde arada girdiğim için siteye seninle yazışamadık senin sorunun neydi yazmışsındır mutlaka ama takip edemediğim için bilmiyorum
inşallah senin içinde herşey kolay olur

sgl cnm iyiyim sen nasilsin bende gecen hafta bi iyneyle basladim tüp bebek tedavisine ayin 18 nede iynelere basliyacagim kismet olursa ins sen hamileydin demi seni tebrik ederim.ALLAH tamamina erdirsin ins bende heyecanla bekliyorum beni nasil bi sürec bekliyo bilmiyorum daha ilk denemem olacak.

arkadaşlar merhaba
nasılsınız ; öncelikle ne güzel hamiş haberleri var eylül canım allah tamamına erdirsin inşallah...artvinli canım senide tebrik ederim ne kadar güzel çok sevindim..allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah....diğer arkadaşlarada en kısa zamanda bu duyguyu tattırmayı nasip etsin .....arkadaşlar siteye girmiyorum ama dualarım hep sizlerle....

bu arada benim bugün 6+1 günlük bebişim yada bebişlerim şu anda merak içindeyim kaç tane ve sağlıklılarmı diye allahım inşallah tamamına erdirir....
ve mide bulantım başladı 3 gündür ama sadece bulanıyo çok şükür yemek yiyebiliyorum....

böyle yani benden haberler .. gizem sizi unutmöadım canım öyle şey olurmu beraber başladık böyle devam edeceğiz ....öpüyorum hepinizi....

eylülcüm sen artvindemisin? bende aslen artvinliyim arkadaşım, gerçi 5 yaşındayken bir kere gelmişiz ziyaret için ama yinede hatırlıyorum biraz biraz.

canım çok saol okuyandanda okumayandanda Allah razı olsun saolun hepiniz sıkıntımı heyecanımı paylaştınız Allahım gönlünüzün muradını versin:Saruboceq::Saruboceq:

kıslar 4 gün sonra b-hcg yapılıcak ama idrar testi yapım evde 2, çizgi silik ama var hamilemiyim:ecrin_bebek:
gamzecim inşallah hayırlı haberler alırsın....maşallah 4 günün kalmış yolun sonuna gelmişsin artık,bekleme süreci zordur çok iyi bilirim.rabbim gönlüne göre versin.
huriya canım maşallah 6 haftalık olmuşsunuz,ne zaman gideceksin kalp atışlarını duymak için,yanlış hesaplamadıysam 1 hafta sonra galiba.,inşallah sağlıkla duyarsınız kalp atışalrını,sağlıklı bir 9 ay geçirmen dileğiyle.

özlecem canım tebriklerrr yaaa
çok sevindim rabbim tamamını erdirsin inşşş

gamzea canım seninde inş kanda da pozitif çıkar inş sende hamilesindir
vlla güzel haberler geliyo rabbim gönlünüze göre versinn yaaa
gönlünüzdeki hayırlı olsun arkadaşlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…