- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.461
ayyyyy cok sagolun ne diyim ki size ben simdi cok sevindim gercekten cok sagolun bu yazilari yazarken dedim kendi kendime kesin simdi burasida kurur bende sansmi var dedeim simdi herkes kapatir bana bisey yazmazlar dedim ama yanilmisim haaa cok sagolun
herkese merhabalar arkadaslar nerden nasil baslayacagimi bilemiyorum ben de cok üzgünüm bebek konusunda ben kk ye 3 yada 4 ay oldu katilali ben 5 yillik evliyim evliligimin 2 yilinda hamile kaldim cok bebek istiyoduk tedavisiz hamile kaldim oh ne güzel bende anne olcaktim olmadi dis gebelikle sonuclandi bana büyüklerimiz kizim 2 ay sonra hemen gene dene sicagiyla olur dediler biz gene denedik 3 ay sonra gene hamile kaldim buda bos gebelikle sonuclandi allahim cok aci biseyy cok yikildim 6 ay sonra gene denedik gene hamile kaldim buda düstü ve kürtaj oldum sonra biz tedaviye basladik neden niye böyle oluyo diye ve esimin spermleri az ve yapi bozuklugu cikti tüp bebek dediler tütkiyede bi yer duyduk oraya gittik ankarada HRS diye biyer orda bu sene subatta tüp bebek yaptirdim 8 yumurtam toplandi 3 iyidi 3 nüde yerlestirdiler ama maalsef oda olmadi bana türkiyedeki doktor histeroskopi diye bisey varmis onu söyledi ve biz evimize döndükten 1 veye 2 ay sonra bunuda yaptik temiz cikti icim de bisey yokmus bu ramazan ayinda ben gene hamile kaldim allahim dedim bu sefer tamam bisey olmasin ne olur dedim bu da gene dis gebelikle sonuclandi ve bu sefer kanalimida aldilarr cok üzgünüm kanalim alindiktan sonra 2 ayi gecirdim ve tüp bebege bas vurduk bu ayin 19 unda bizi cagirdi doktor ignelerimi vercek simdi bana vitamin verdi dogum kontrol hapi verdi ayin 19 una kadar bu ilaclari iciyorum bakalim allahtan hayirlisi bu sefer ne bekliyo beni allahim bu sefer kucagima ver ne olursun allahim allah ne verrise hayirlisini versin
Kızlar bende hamileyiiiiimmmm.Eve şimdi geldim bildiremedim..Değerim 219 çıktı.2 gün sonra tekrar bakılacak.Allah herkese tattırır bu duyguyu inşallah.Tez zamanda Amin.
özlecem tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gizemcim bugün kanamam kahverengiye dönerek durdu çok şükür perşembe belki test yaptırabilirim hemşire 11. gün kanda çıkar diyor
kızlar bu benim 3. denemem dualarınıza çok ihtiyacım var hepimiz anne oluruz inşallah
gurbetkusuu sen nasılsın arada sana raslıyorum ama ben de son günlerde arada girdiğim için siteye seninle yazışamadık senin sorunun neydi yazmışsındır mutlaka ama takip edemediğim için bilmiyorum
inşallah senin içinde herşey kolay olur
kıslar 4 gün sonra b-hcg yapılıcak ama idrar testi yapım evde 2, çizgi silik ama var hamilemiyim:ecrin_bebek:
senide tebrik ederim cnm ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin
canım ya arada ayrılıyorum netten bi bakıyorum bir sürü yazmışsınız yeni haberler oluyor arada ben iyiyim bugünde tahlil yaptırdım 16 gün sonra yani 626 çıktı çok mutlu oluyorum tabi ilk çok yüksek değildiya sonuçları hep çok merak ediyorum
bana kalsa her gün baktırırımda bizim hastanede bhcg testi bitmiş ve ilçeden artvin merkeze dolmuşla hastaneye gönderiyorum kanımı ve sevkimi orda görümcem hemşire baktırıyor haber veriyor
zor oluyor tabi ama burda olsa kolaylıkla baktırırdım
ama teyzesi yeter ki bebeğim sağlıklı olsunda ben herşeye katlanırım
ajuucum sevindim kanamanın durmasına okumuştum önceden inşallah perşembe günü pozitif çıkar sonucun senin için dua edicem inanki allah yardımcın olsun güzel sonuçlar nasip etsin inşallah
seni çok iyi anlayabiliyorum inan ki
gamzecim inşallah hayırlı haberler alırsın....maşallah 4 günün kalmış yolun sonuna gelmişsin artık,bekleme süreci zordur çok iyi bilirim.rabbim gönlüne göre versin.kıslar 4 gün sonra b-hcg yapılıcak ama idrar testi yapım evde 2, çizgi silik ama var hamilemiyim:ecrin_bebek:
huriya canım maşallah 6 haftalık olmuşsunuz,ne zaman gideceksin kalp atışlarını duymak için,yanlış hesaplamadıysam 1 hafta sonra galiba.,inşallah sağlıkla duyarsınız kalp atışalrını,sağlıklı bir 9 ay geçirmen dileğiyle.arkadaşlar merhaba
nasılsınız ; öncelikle ne güzel hamiş haberleri var eylül canım allah tamamına erdirsin inşallah...artvinli canım senide tebrik ederim ne kadar güzel çok sevindim..allah hepimize kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah....diğer arkadaşlarada en kısa zamanda bu duyguyu tattırmayı nasip etsin .....arkadaşlar siteye girmiyorum ama dualarım hep sizlerle....
bu arada benim bugün 6+1 günlük bebişim yada bebişlerim şu anda merak içindeyim kaç tane ve sağlıklılarmı diye allahım inşallah tamamına erdirir....
ve mide bulantım başladı 3 gündür ama sadece bulanıyo çok şükür yemek yiyebiliyorum....
böyle yani benden haberler .. gizem sizi unutmöadım canım öyle şey olurmu beraber başladık böyle devam edeceğiz ....öpüyorum hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?