G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
3 gün geçti
tabi ultrasonda bakmış ama iyiki test yaptır dememiş belki olmamıştır ama yinede bir ihtimal diğe diyorum ben ne bileyim ya bizlerde burda güzel haberler almak istiyoruzya gizem o yüzden diyorum ben de
rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah içinde bizede nasip etsin çünkübende tüp bebekle gebe kalabilcemi öğrendim ama bu konuda en iyisi kim bilemediğim için araştırıyorum buda iyice stres yapıyo bende eğer denemiş arkadaşlar varsa lütfen bizede önerin
benim 3. denemem centrum clınıg te yapılıyor
sebebsiz herşey tamam ama önce tutuyor iki kere değer artıyor sonra değer düşüp gidiyor
benim 3. denemem centrum clınıg te yapılıyor
sebebsiz herşey tamam ama önce tutuyor iki kere değer artıyor sonra değer düşüp gidiyor
aslında adet düzenim hiç şaşmaz bu ay yeni öğrendim tüp bebek olması gerektiğini belkide onu taktım biraz ondan uykumda bile araştırma yapıyorum konuşuyorum eşim uyandırıyo sus artık diyo yani düşün artık :))) allahın izniyle yola devam tabii
ilk tüp bebek lafı bile tuhaf geliyor hangimiz düşünürdük evlenicez çocuk olmaycak da tüp bebek yaptırıcaz birileri bu konuyla ilgili birşey anlatınca hikaye dinliyoruz gibi olurdu ama inan ki insan bu duyguya da alışıyor yeter ki olsun da herşeyi yaparım diyorsun düşün ki ben şimdi 2.sini yaptırıcam ve artık daha normal geliyor benim gibi küçük bir ilçede yaşıyor ve çalışıyor olsan ne yapardın herkes tanıyor ve ben fazla kimse bilmeden nasıl halletsem diğe düşünüyorum inşallah allah sana da kolaylığını verecektir ve bebeğine kavuşacaksın inşallah seni çok iyi anlıyorum ama yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?