Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

eylül ne bilim dün profesör ultrasonda baktı bişi yok kafam karıştı belkide olurum ya boşuna panik oluyorm

tabi ultrasonda bakmış ama iyiki test yaptır dememiş belki olmamıştır ama yinede bir ihtimal diğe diyorum ben ne bileyim ya bizlerde burda güzel haberler almak istiyoruzya gizem o yüzden diyorum ben de

rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah içinde bizede nasip etsin çünkübende tüp bebekle gebe kalabilcemi öğrendim ama bu konuda en iyisi kim bilemediğim için araştırıyorum buda iyice stres yapıyo bende eğer denemiş arkadaşlar varsa lütfen bizede önerin

tabi ultrasonda bakmış ama iyiki test yaptır dememiş belki olmamıştır ama yinede bir ihtimal diğe diyorum ben ne bileyim ya bizlerde burda güzel haberler almak istiyoruzya gizem o yüzden diyorum ben de

biliyorum cnm benim.burda hepimiz sevincimizide kederimizide paylaşıyoruz herzaman yanımda oluşunuz mutlu ediyor beni test yaptırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyrum aslında bu ay içimde bi umut vardı ama dünsabah idrarda negatif çıkınca bide dr diyince kese yok bende dedim stresten gecikiyo yarında olmassam yaptırıcam artık kan testi
canım çok teşekkür ederim

:Saruboceq::Saruboceq: nerde oturuyosun cnm sorun ne bu konuda burda herkes elinden geldiğince sana yardımcı olur sıkma tatlı canını

benim 3. denemem centrum clınıg te yapılıyor
sebebsiz herşey tamam ama önce tutuyor iki kere değer artıyor sonra değer düşüp gidiyor

hoşbulduk sena inşallah tedavinin her aşaması güzel gider karen sende hoşgeldin yeni başlıycan sanırım en iyi nerei diğe ben bilgi veremiycem çünkü ben sizlere çok uzağım ama burdan arkadaşlar sana bilgi verirler iyi merkezler hakkında senin problemin neydi ki inşallah tüp bebekle ilk denemende olur ben 2.sine 1 hafta sonra trabzonda başlıycam artvinden gidip gelicem inşallah herşey yolunda gider de pozitif sonuçlar alırız da sağlıklı bir şekilde bebeklermize kavuşuruz

stres zaten çok etkiliyor gizem bunu en iyi bilenlerden biriyim ben doktorlar bile bana senin yüzde seksen problemin stres diyorlar ama elde değilki ama gizemcim adet olursanda artık ne diyelim dimi durmak yok yola devam

aslında adet düzenim hiç şaşmaz bu ay yeni öğrendim tüp bebek olması gerektiğini belkide onu taktım biraz ondan uykumda bile araştırma yapıyorum konuşuyorum eşim uyandırıyo sus artık diyo yani düşün artık :))) allahın izniyle yola devam tabii

benim 3. denemem centrum clınıg te yapılıyor
sebebsiz herşey tamam ama önce tutuyor iki kere değer artıyor sonra değer düşüp gidiyor

sevgili serappty inşallah bu sefer herşey yolunda gider de değerlerin hiç düşmez önce artıp sonra düşmesi de kötü ya insan daha çok üzülür ya bu sefer inşllah allahın izniyle problem çıkmazda bebeğin sana sıkıca tutunur da sonuna kadar bırakmaz seni

bütün kızlar toplandık toplandık
sorduk neden yıprandık
kıslar pozitif olalım enerjik olalım bana yine geliler haydin halaya

:teytey::teytey::teytey:laelaelaelaelae

cigdo sen kimsin yazıları okuyosun ama yazmıyosun yakaladım seni anlat bize kendini arkadaşımm

zemuszemus kaydirigubbakcemile2 sırnaşık şey :roflol: a.s. :enbuyukkk:

slm verdim misafirde cigdo da kaçtı anacım yemem sizi korkmayın alla alla :))))))))))

ilk tüp bebek lafı bile tuhaf geliyor hangimiz düşünürdük evlenicez çocuk olmaycak da tüp bebek yaptırıcaz birileri bu konuyla ilgili birşey anlatınca hikaye dinliyoruz gibi olurdu ama inan ki insan bu duyguya da alışıyor yeter ki olsun da herşeyi yaparım diyorsun düşün ki ben şimdi 2.sini yaptırıcam ve artık daha normal geliyor benim gibi küçük bir ilçede yaşıyor ve çalışıyor olsan ne yapardın herkes tanıyor ve ben fazla kimse bilmeden nasıl halletsem diğe düşünüyorum inşallah allah sana da kolaylığını verecektir ve bebeğine kavuşacaksın inşallah seni çok iyi anlıyorum ama yine de

ama yinede zor diymi ben psikolojisi zayıf bi insanım hayatımdaki değişikliklere ve yeniliklere açık değilim zorluklarla mücadele etmeyide severim aslında ama bu başka işte bide eşimden dolayı olunca onada belli etmiyorum üzüntümü sıkıntımı ozaman eşim dahada üzülür diye rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize verende allah vermeyende rabbim kuluna neyi uygun görürse onu yaşatır ama evlat hasretiyle sınamasın rabbim cümlemizi

eylül gerçekten haklısın canım alışıyosun ben ilk evlendiğimde televizyonda tüp bebek anlatılıyordu dinlemiyordum bile ama başımaza gelince herşeyi öğreniyosun bu benim 5. denemem olack nasip olursa bana yemek yeme su içme gibi bişey geliyo

bu sefer bende kimseye söylemek isteiyorum arkadaşlarıma bile ama nasıl yapacağımı bilmiyorum sadece iki arkadaşıma söylicem okadr

Gizem_im diğer sayfaları okuyordum canım.Kese ne zaman gürünür diye sormuşsun.O döllenmenin ne zaman olduğuna bağlı.Ben normal yolla 4 kez hamile kaldım.Hepsini 5 haftalıkken gördüm.Ama benim adetim çok düzenli.Erken yumurtluyorum ben.6. haftadan sonra kese gören çok oluyor.Bence de sen bir beta hcg yaptır arkadaşım.Ben de imkansız dediğim aylarda hep hamileydim.ıstediğim zaman da olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…