G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
kıs ben ozaman akşam bi bakıyım bi tıp merkezine falan gidiyim bi kan vereyim telaşlandım valla hee hadi hayırlısı valla eğer var ise tam 4 hafta ama hemen umutlanmayalım arkadaşlar sadece bi gecikmede olabilir :)))Gizem_im diğer sayfaları okuyordum canım.Kese ne zaman gürünür diye sormuşsun.O döllenmenin ne zaman olduğuna bağlı.Ben normal yolla 4 kez hamile kaldım.Hepsini 5 haftalıkken gördüm.Ama benim adetim çok düzenli.Erken yumurtluyorum ben.6. haftadan sonra kese gören çok oluyor.Bence de sen bir beta hcg yaptır arkadaşım.Ben de imkansız dediğim aylarda hep hamileydim.İstediğim zaman da olmuyor işte.
Merhaba bu gün adetimin 21. günü.yaklaşık 1 hafta sonra adet olmayı bekliyorum.Hayırlısı ile başlayacağım ben de tedaviye .Bu günden itibaren coraspine başladım.Ayrıca folik asid,e vitamini,omega 3-6-9 alıyorum..
kıs ben ozaman akşam bi bakıyım bi tıp merkezine falan gidiyim bi kan vereyim telaşlandım valla hee hadi hayırlısı valla eğer var ise tam 4 hafta ama hemen umutlanmayalım arkadaşlar sadece bi gecikmede olabilir :)))
arkadaşım hoşgeldin aramıza hayırlısıyla tedavin mutlu sonla biter inşallah hangi hastane ve kaçıncı deneme yazarsan sudenaz arkadaşımız senide ekler melekler listesine :)))
sorun ne cnm sizin
eylül gerçekten haklısın canım alışıyosun ben ilk evlendiğimde televizyonda tüp bebek anlatılıyordu dinlemiyordum bile ama başımaza gelince herşeyi öğreniyosun bu benim 5. denemem olack nasip olursa bana yemek yeme su içme gibi bişey geliyo
bu sefer bende kimseye söylemek isteiyorum arkadaşlarıma bile ama nasıl yapacağımı bilmiyorum sadece iki arkadaşıma söylicem okadr
Merhaba bu gün adetimin 21. günü.yaklaşık 1 hafta sonra adet olmayı bekliyorum.Hayırlısı ile başlayacağım ben de tedaviye .Bu günden itibaren coraspine başladım.Ayrıca folik asid,e vitamini,omega 3-6-9 alıyorum..
Çok sağol canım.3. deneme olucak.
İlk denemede hamile kaldım ama bebeklerimi 2.trimestr de rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim.:gitme: :gitme:
2. denemede yüksek ateş yüzünden tutmadı ve biraz baştan savma oldu herşey..
3.denemeyi kent hastanesinde yaptırıcam.Doktorum İsrael Aruh.
Sorun eşimde sperm azlığı.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?