Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ben kimseye sölemiycem başladığımda
sessizce gidip gelicem herkes işteyim zannetcek arada hastaneye gidicem ben heheh bölelikle inşallah kafam şişmiycek 1 ayda o kadar çok şey öğrendimki burdan sizlerden kimseye ihtiyacım kalmadı etrafımda bi eşim benle olsun yeter en zor günü yumurta toplama günü zaten onada eşim mecbur gelicek sperm vericek tmm işte gerisini ben yalnız hallederim

Merhaba bu gün adetimin 21. günü.yaklaşık 1 hafta sonra adet olmayı bekliyorum.Hayırlısı ile başlayacağım ben de tedaviye .Bu günden itibaren coraspine başladım.Ayrıca folik asid,e vitamini,omega 3-6-9 alıyorum..

kıs ben ozaman akşam bi bakıyım bi tıp merkezine falan gidiyim bi kan vereyim telaşlandım valla hee hadi hayırlısı valla eğer var ise tam 4 hafta ama hemen umutlanmayalım arkadaşlar sadece bi gecikmede olabilir :)))

gizemcim çok umutlanma ama birazda umutlan olurmu inşş vardır canım bebeğin ve tedaviye bile kalmaz inşşşş kesinlikle yaptır bencede

eftenpüften konular hoşgeldin canım hayırlısı olsan canım inşş sanırm seninki kısa protokol değilmi

arkadaşım hoşgeldin aramıza hayırlısıyla tedavin mutlu sonla biter inşallah hangi hastane ve kaçıncı deneme yazarsan sudenaz arkadaşımız senide ekler melekler listesine :)))
sorun ne cnm sizin

Dişlerinizi fırçalarken kanama oluyorsa bu da hamilelik belirtilerinden..

arkadaşım hoşgeldin aramıza hayırlısıyla tedavin mutlu sonla biter inşallah hangi hastane ve kaçıncı deneme yazarsan sudenaz arkadaşımız senide ekler melekler listesine :)))
sorun ne cnm sizin

Çok sağol canım.3. deneme olucak.
İlk denemede hamile kaldım ama bebeklerimi 2.trimestr de rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim.:gitme: :gitme:
2. denemede yüksek ateş yüzünden tutmadı ve biraz baştan savma oldu herşey..
3.denemeyi kent hastanesinde yaptırıcam.Doktorum İsrael Aruh.
Sorun eşimde sperm azlığı.mafoldumben

sevgili nrcnözbk 5. denemende kavuşursun inşallah mucizene benim yakın 2 arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı ikiside ankarada oturuyorlar biri birincisinde biride ikincisinde hamile kaldı biriyle daha smimiydim hep görüşürdük moral verirdim ona o da şimdi bana moral veriyor ama burda kimseyle palaşamıyorum yanıbaşımda olan insanların soru sormalarını istemiyorum o yüzden de bilmelerini istemiyorum ben hastane de çalışıyorum sağlıkçılardan saklamak zor oluyor aynı ortamdayız sevkli gidiyorum infertilite tanısıyla gidiyorum ama bu sefer transferden sonra rapor almıycam izne ayrılıcam gelince de yakın bir arkadaşıma iğelerimi yaptırıcam elimden geldiğince saklıycam başarabilirim inşallah sorular bunaltıyor beni sadece benim ve eşimin ailesi bilecek onlardan da rahatsız olmuyorum artık bakalım hayırlısı diyorum hepimiz için

Sen de aramıza hoşgeldin canım.Senin kaçıncı denemen?hayırlısı olsun.Allah hepimizi mucizelerimize kavuştursun.

inşş eylülcüm evt öyle yap canım bende gideceğim zaman söylemicem zaten bayrama felan gelir sanırm bayramda izne çıktık deriz nasip olur hamile kalırsamda söylemek istemiyorum epey bir süre bakalım hayırlısı biz böyle düşünüyoruz rabbim neler gösterecek

cnm üzülme bizimde aynı ama çok umutluyuz sayı 4 milyon ve şekil bozukluğu var bu sayının %50 sinin şekli bozuk yani kulllanılamaz sayı 2 milyon oldu bize sadece en iyi kalitede tek bir adet sperm lazım öyle değilmi sıkma canını allahın izniyle olur bizim sayfamız uğurludur ilk hamişimiz var bile sabırlı ol ve dualarını eksik etme arkadaşım
istanbula bi merkezde deneme şansın var ise eğer tedaviye burda başlamanı tavsiye ederim

hoşgeldin eftenpuften konular aramıza inşallah bu defa herşey yolunda gider de katbetmezsin bebeklerini
gizemcim inşallah pozitif sonuçlan gelirsin merakla bekliyoruz seni

kıslar burdayım daha bi yere gittiğim yok heheheh ya bişi sölimmi biz aslında birazda kendimizi kendimiz boğuyoruz hee neden sürekli evirip çevirip bunu konuşuyoruz yokmu dedikodu yapcak bişiler arada kaynatalım biraz ya halay kurdum kimse gelmedi hadi değişik bişiler yapalım yaa mesela hımmmmmm

gizem ne dedikodusu yapalım canım senin kayınvalideni çok çekiştirdik benimkini çekiştirelim dicem ama yazık bana bir zararı yok yanımdada değil aramızda 15 saat var kaydirigubbakcemile3

kızlar ya benim kayınvalidemide çekiştirirsek günaha girerim ya iyi bir insan bana bir zararıda yok eşim tek oğlu 3 kızdan sonra bende 2 erkekten sonra tek kızım oğlunu sevdiği gibi seviyor beni ama acayip derece de düşkünler hepsi eşime şansım var ki beni kıskanmadılar ya tersi olsayydı ne yapardım allah benimklier gibisini versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…