G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
kızlar ya benim kayınvalidemide çekiştirirsek günaha girerim ya iyi bir insan bana bir zararıda yok eşim tek oğlu 3 kızdan sonra bende 2 erkekten sonra tek kızım oğlunu sevdiği gibi seviyor beni ama acayip derece de düşkünler hepsi eşime şansım var ki beni kıskanmadılar ya tersi olsayydı ne yapardım allah benimklier gibisini versin herkese
senin işinde zor be gizemim arada eşin kalıyordur bu kadar karışması kötü size yakın birinin konuşması lazım onunla psikolojiyi çok etkiler tabi yakın mı oturuyorsunuz sık gitmeseniz olmaz mı
anacım o kocamın sorunu beni ilgilendirmess benim annem kocama valide olarak bişi demiyo hayatına karışmıyosa o da benimkine karışmasın
ne yazıkki evler yakın aksi gibi iş yerlerimizde onun evine yakın ahada kötüsü bizi bağlayan başka bişi var gs maçları bizde izleniyoo yaaa başka anlatayımmı evimdeki çiçeği bile nereye koyacağıma karışıyo ben bi yere koyuyom o başka yere koyuyo hehehehhe :roflol: :roflol: :roflol:
tamam çekştirelim hadi mesela beni çok seviyor buna gerçekten inanıyorum onun en büyük zevki oğlunu anlatmak çocukluğundan bugüne kadarki eşimle ilgili anıları onlarca hatta daha fazla dinlemişimdir aynı şeyleri yani kadın 70 yaşında 3 kızı olmuş o zaman köydeler tabi oğlu olmamış diğe çok çektirmişler işte onunda oğlu olunca sonra hep onu anlatıyor işte bazen eşim der ki o anlatmaya başlayınca anne bunu daha önce anlatmıştın biliyoruz diğe ben de dinliyorum işte ne yapayım ama beni başka şeylerde kırmaz tek beni sıkan konusu bu allahtan eşim şımarık değil o zaman çekeceğim vardı heralde
h.b. kızlarrr ben geldim
ama çıkmalıyım merak ettim bakim dedim
cuma yumoşlar toplanıyo ezcane kapanmadan koldan iğnemi vurdurim de
gece de 11.30 da son iğnem artıkkkkkkkkk
sonra bebişşşlerrrr
h.b. kızlarrr ben geldim
ama çıkmalıyım merak ettim bakim dedim
cuma yumoşlar toplanıyo ezcane kapanmadan koldan iğnemi vurdurim de
gece de 11.30 da son iğnem artıkkkkkkkkk
sonra bebişşşlerrrr
en iyisi biz ne yapalım gizem burdan hepimiz toplanalım kayınvalideni kaçıralım tedavi süresince kapatalım bir yere sonuç belli olunca salıveririz çok iyi dayanıyormuşsun ben de çıldırırdım heralde benimkiler hiçbirşeye karışmaz memleketiniz neresi gönderin bir süreliğine yada kızlarına gönderin bir süre kalsın ha birde tatile kaplıcaya felan gönderin kıs aklıma başka birşey gelmiyor ya insanın başına gelince zordur arkadaşım ya
ne yapiyim gizem başka birşey yok ille çekiştirelim dedikya ben de bunu buldum başka birşey yok ki hep böyle devam eder inşallah seninkinin de allah takdiratını affetsin valla eski kaynanalar gibi demek ki gülme ama şu anda kaynananın iyi bir kaynana olması size fazla karışmaması seni bunaltmaması için dua ettim ve inşalllallllaaah diyorum üstüne birde amiiiiiiiiiiin diyorum başka birşey elden gelmiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?