Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

günah olmas çekiştirebiliriz benimde bi evin bi oğlu ama yiyo anası beni dışardan bak melake mübarek ama sen bide arı gibi sokmalarını bana sor sessiz sessiz vızzzzzzzzzz:roflol:

senin işinde zor be gizemim arada eşin kalıyordur bu kadar karışması kötü size yakın birinin konuşması lazım onunla psikolojiyi çok etkiler tabi yakın mı oturuyorsunuz sık gitmeseniz olmaz mı

senin işinde zor be gizemim arada eşin kalıyordur bu kadar karışması kötü size yakın birinin konuşması lazım onunla psikolojiyi çok etkiler tabi yakın mı oturuyorsunuz sık gitmeseniz olmaz mı

anacım o kocamın sorunu beni ilgilendirmess benim annem kocama valide olarak bişi demiyo hayatına karışmıyosa o da benimkine karışmasın
ne yazıkki hehehehhe :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam çekştirelim hadi mesela beni çok seviyor buna gerçekten inanıyorum onun en büyük zevki oğlunu anlatmak çocukluğundan bugüne kadarki eşimle ilgili anıları onlarca hatta daha fazla dinlemişimdir aynı şeyleri yani kadın 70 yaşında 3 kızı olmuş o zaman köydeler tabi oğlu olmamış diğe çok çektirmişler işte onunda oğlu olunca sonra hep onu anlatıyor işte bazen eşim der ki o anlatmaya başlayınca anne bunu daha önce anlatmıştın biliyoruz diğe ben de dinliyorum işte ne yapayım ama beni başka şeylerde kırmaz tek beni sıkan konusu bu allahtan eşim şımarık değil o zaman çekeceğim vardı heralde

h.b. kızlarrr ben geldim
ama çıkmalıyım merak ettim bakim dedim
cuma yumoşlar toplanıyo ezcane kapanmadan koldan iğnemi vurdurim de
gece de 11.30 da son iğnem artıkkkkkkkkk
sonra bebişşşlerrrr

en iyisi biz ne yapalım gizem burdan hepimiz toplanalım kayınvalideni kaçıralım tedavi süresince kapatalım bir yere sonuç belli olunca salıveririz çok iyi dayanıyormuşsun ben de çıldırırdım heralde benimkiler hiçbirşeye karışmaz memleketiniz neresi gönderin bir süreliğine yada kızlarına gönderin bir süre kalsın ha birde tatile kaplıcaya felan gönderin kıs aklıma başka birşey gelmiyor ya insanın başına gelince zordur arkadaşım ya

:roflol::roflol: ne yani şimdi bu kaynananı çekiştirmekmi oldu maşalllahhhh hakkatten melake yani rabbim herkese nasip etsin ben kocamın çocukluğunu sabahtan akşama kadar dinlerim tek onu anlatsın yeterki hehehhe

h.b. kızlarrr ben geldim
sonra bebişşşlerrrr

cnm arkadaşım çok mutluyum senin adına bi hayırlısıyla transferin yapılsın 12 gün sonra gelsin bebiş haberi yupppiiii

h.b. kızlarrr ben geldim
sonra bebişşşlerrrr

hadi güzel haberlerini bekliyoruz bebekteyiz inşallah çok ve kaliteli yumurtaların toplanırda pozitif sonuç alırsın inşallah

hay allah iyiliğini versin senin bacım onu kaçırmayın beni kaçırın siz tedavi bitince beni salıverin yada ben gideyim tatile kaplıcaya oh tek çocuk anacım bi kızı var uzakta nere yollıyım ben k.peder bile kaçıyo evden huhahahhaha

arkadaşlar sudenazdan haberi olan varmı nerde bu kıs yaa merak ettim adet olmayı bekliyodu acaba istanbulamı geldiii

ne yapiyim gizem başka birşey yok ille çekiştirelim dedikya ben de bunu buldum başka birşey yok ki hep böyle devam eder inşallah seninkinin de allah takdiratını affetsin valla eski kaynanalar gibi demek ki gülme ama şu anda kaynananın iyi bir kaynana olması size fazla karışmaması seni bunaltmaması için dua ettim ve inşalllallllaaah diyorum üstüne birde amiiiiiiiiiiin diyorum başka birşey elden gelmiyor çünkü

:sm_cool: :dance: herkes çok mutlu olsunnnnn kucaklar bebişlerle dolsunn allah hepimize anne olmayı nasip etsin ( amin )

valla da güldüm hatta kaykaha attım allah razı olsun cnm aslında ben cvp vermiyorum versem tek kelimede küstürüp konuşturtmam onu da bana yakışmaz yapmam ben öle.. anam hiçde demiyoki bu kız ne desem tmm diyo salakmı acaba diye sırnaşık şey

amiiiin inşallah herkes için amiiin bu arada sudenazdan benim de haberim yok ben hergünde bakamıyorum siteye belki istanbuldadır dediğin gibi

yapacak birşey olmadıktan sonra en iyi yöntemlerden biriside dediğn gibi tamam tamam demektir ya sen yine de şu uzaktaki kızının yanına göndermeyi düşün yani bir süreliğine en azından heeheeeee

bu durum söz konusuyken mümkün değil gitmez
ama bu günlerde bi akşam eşim kesin konuşucak karışma dicek söz verdi bana konuşcam dedi
sürekli aynı şeyleri söleme dicek oda sanırım bu tepkiyi biraz düşünür

bence de konuşması çok iyi olur tedavi süresi gerçekten stresli birde kullanacağın iğne ve ilaçlarda psikolojiyi etkiliyor bir sürü hormon ilacı kullanılıyor kolay değil yani inşallah herşey yolunda gider arkadaşım herşey olacak bebeklerimiz için zor da olsa ktlanmak gerekiyor allahım herkese herşeyi güzel bir şekilde nasip etsin ben şimdi çıkıyorum daha sonra yine görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…