Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

amin arkadaşım amin
görüşürüz ben demirbaşı olum sitenin buralardayım hihihihi

asm de fiyat gayet iyi bence 3000tl çiderliye hastaneye ödenicek rakam çiderli değilsen 3600 tl
tahliller yaklaşık 600-700 tl civarı tutuyomuş bazılarını dışarda yaptırabiliyosun tabi isteğine bağlı
benim kısa protokol ve düşük doz olduğu için ilaçlarda 1000 tl falan tutuyor yani benim için 5000tl yeterli

canım hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun
ben bu seviyeye geldiğime bile inanamıyorum hep bi aksilik çıkıyodu ne zamandır yapamadık tüp bebek tedavimi ama herşey birden gelişti
umarım seninde öyle olur canım birden herşey oluveririrrr:dance:

amin arkadaşım amin valla hakkımızda hayırlısı olsun cnm ne diyelim çıkıcam birazdan kendimi çok yorgun ve huzursuz hissediyorum görüşürüz yarın

Arkadaşlar merhaba,
Mayıs ayından beri bu siteye üyeyim fakat tedavimi yarım bırakınca pek girememiştim siteye. Ben 4 yıllık evli başından 1 aşılama 1 tüp bebek denemesi geçen biriyim. Maalesef ikiside başarısızlıkla sonuçlandı. Şimdi tekrar tüp bebek tedavisine başladım bu cumartesi ya da pazartesi günü yumurtalarım toplanacak. Çok heyecanlıyım sanki ilk defa yaptırıyormuşum gibi hala bazı şeylerden emin değilim. 5 aydır evdeyim daha önce çalışıyordum. yalnız kaldıkça sürekli düşünüyorum kısacası kafayı yemek üzereyim. Benide sohbetlerinize alırsanız çok sevinirim. ALLAH hepimizin yanında olsun....

slm benimde ilk tüp bebek tedavim 3 aşılamadan sonra benimde cuma günü toplanacak nasip olursa çok heyecanlıyımmmmmmhihoyyyt
burdaki herkesin derdi ortak arkadaşım hepimizin derdi bir rabbim hepimizin yardımcısı olsunna.s.

Canım benim mikroenjeksiyonla hamile kalamama gibi sorunum yok..Şu an izmir de Kent hastanesinde tedavim olucak..Benim sorunum hamileliği uzun süre sürdürememek...ıstanbula gitmeme gerek yok..Gayet iyi bir hastane ve başarılı bir dr israel aruh..
hoşgeldin eftenpuften konular aramıza inşallah bu defa herşey yolunda gider de katbetmezsin bebeklerini
gizemcim inşallah pozitif sonuçlan gelirsin merakla bekliyoruz seni

ınşallah canım Allah hepimize hayırlı doğumlar nasib etsin..:Saruboceq:

Seninle birlikte bekleyeceğiz galiba. Benimde ya cumartesi yada en geç pazartesi günü toplanacak

Kocaeli demi yaptırıyorsun sen??

Bide ne soracağım sana iğnelerin kaç gün sürdü şu an kullandığın doz kaç? Dedim ya ben geçen seneden sadece olumsuz haberini hatırlıyorum kaç gün sürdüğünü falan hiç hatırlayamıyorum gecen sene kısa protokoldü bu sene uzun protokol olacak. Senin ki kısa mı? Uzun mu?

ben ist. ümraniye de erdem hastanesinde yaptırıyorum kısa protokol benimki şu an çatlatma iğnesini oldum 8-9 gün iğnelerim sürdü 28 eylül de hastalanmıştım cuma günü toplama p.tesi transfer olacak nasip olursa ben polikiistik overliyim hastalığa göre değişiyo ilaç dozu teavi süresi hayırlısı canım ya inşallahh sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur:1hug:

Bende de polikistik over var. Lucrin 10 dozla başladım şimdi 5 e indi gonal - f de 250 yapıyorum.13 gün oldu iğnelere başlayalı. Senin ilk denemen mi? İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza almayı nasip eder Allahım.

bebekteyiz bende 23.00 de yaptım çatlatma iğnemi.cuma toplama var hayırlısıyla demekki ikimizede.hihoyyyt inşallah sonunda da beraberce güzel haberlerimizi buradankaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…