G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
asm de fiyat gayet iyi bence 3000tl çiderliye hastaneye ödenicek rakam çiderli değilsen 3600 tl
tahliller yaklaşık 600-700 tl civarı tutuyomuş bazılarını dışarda yaptırabiliyosun tabi isteğine bağlı
benim kısa protokol ve düşük doz olduğu için ilaçlarda 1000 tl falan tutuyor yani benim için 5000tl yeterli
Arkadaşlar merhaba,
Mayıs ayından beri bu siteye üyeyim fakat tedavimi yarım bırakınca pek girememiştim siteye. Ben 4 yıllık evli başından 1 aşılama 1 tüp bebek denemesi geçen biriyim. Maalesef ikiside başarısızlıkla sonuçlandı. Şimdi tekrar tüp bebek tedavisine başladım bu cumartesi ya da pazartesi günü yumurtalarım toplanacak. Çok heyecanlıyım sanki ilk defa yaptırıyormuşum gibi hala bazı şeylerden emin değilim. 5 aydır evdeyim daha önce çalışıyordum. yalnız kaldıkça sürekli düşünüyorum kısacası kafayı yemek üzereyim. Benide sohbetlerinize alırsanız çok sevinirim. ALLAH hepimizin yanında olsun....
amin arkadaşım amin valla hakkımızda hayırlısı olsun cnm ne diyelim çıkıcam birazdan kendimi çok yorgun ve huzursuz hissediyorum görüşürüz yarın
eftenpüften konular hoşgeldin canım hayırlısı olsan canım inşş sanırm seninki kısa protokol değilmi
Canım benim mikroenjeksiyonla hamile kalamama gibi sorunum yok..Şu an izmir de Kent hastanesinde tedavim olucak..Benim sorunum hamileliği uzun süre sürdürememek...ıstanbula gitmeme gerek yok..Gayet iyi bir hastane ve başarılı bir dr israel aruh..cnm üzülme bizimde aynı ama çok umutluyuz sayı 4 milyon ve şekil bozukluğu var bu sayının %50 sinin şekli bozuk yani kulllanılamaz sayı 2 milyon oldu bize sadece en iyi kalitede tek bir adet sperm lazım öyle değilmi sıkma canını allahın izniyle olur bizim sayfamız uğurludur ilk hamişimiz var bile sabırlı ol ve dualarını eksik etme arkadaşım
istanbula bi merkezde deneme şansın var ise eğer tedaviye burda başlamanı tavsiye ederim
hoşgeldin eftenpuften konular aramıza inşallah bu defa herşey yolunda gider de katbetmezsin bebeklerini
gizemcim inşallah pozitif sonuçlan gelirsin merakla bekliyoruz seni
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
canım hangi hastane ve kaçıncı deneme yazarsan listeye ekler sudenazzzz
bu arada sorun ne
slm benimde ilk tüp bebek tedavim 3 aşılamadan sonra benimde cuma günü toplanacak nasip olursa çok heyecanlıyımmmmmmhihoyyyt
burdaki herkesin derdi ortak arkadaşım hepimizin derdi bir rabbim hepimizin yardımcısı olsunna.s.
Seninle birlikte bekleyeceğiz galiba. Benimde ya cumartesi yada en geç pazartesi günü toplanacak
evet arkadaşım şafak sayıcaz beraber
sonra da beraber sevinicez Allah ın izniyle:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
Kocaeli demi yaptırıyorsun sen??
Bide ne soracağım sana iğnelerin kaç gün sürdü şu an kullandığın doz kaç? Dedim ya ben geçen seneden sadece olumsuz haberini hatırlıyorum kaç gün sürdüğünü falan hiç hatırlayamıyorum gecen sene kısa protokoldü bu sene uzun protokol olacak. Senin ki kısa mı? Uzun mu?
ben ist. ümraniye de erdem hastanesinde yaptırıyorum kısa protokol benimki şu an çatlatma iğnesini oldum 8-9 gün iğnelerim sürdü 28 eylül de hastalanmıştım cuma günü toplama p.tesi transfer olacak nasip olursa ben polikiistik overliyim hastalığa göre değişiyo ilaç dozu teavi süresi hayırlısı canım ya inşallahh sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur:1hug:
ben ist. ümraniye de erdem hastanesinde yaptırıyorum kısa protokol benimki şu an çatlatma iğnesini oldum 8-9 gün iğnelerim sürdü 28 eylül de hastalanmıştım cuma günü toplama p.tesi transfer olacak nasip olursa ben polikiistik overliyim hastalığa göre değişiyo ilaç dozu teavi süresi hayırlısı canım ya inşallahh sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?