- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
bebekteyiz bende 23.00 de yaptım çatlatma iğnemi.cuma toplama var hayırlısıyla demekki ikimizede.hihoyyyt inşallah sonunda da beraberce güzel haberlerimizi buradankaydirigubbakcemile5
bebekteyiz bende 23.00 de yaptım çatlatma iğnemi.cuma toplama var hayırlısıyla demekki ikimizede.hihoyyyt inşallah sonunda da beraberce güzel haberlerimizi buradankaydirigubbakcemile5
Arkadaşım inşallah sende hayırlı haberler alırsın ne olur burdan beni bilgilendirin. Kendinizi yormayın iyi haberler verin ki bizimde umutlarımız artsın.
inşallllaaahhhhhh
inşaallllahhhhhhhh
p.tesi transfer olur dedi doktorum :sm_cool::1hug:
Bende de polikistik over var. Lucrin 10 dozla başladım şimdi 5 e indi gonal - f de 250 yapıyorum.13 gün oldu iğnelere başlayalı. Senin ilk denemen mi? İnşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza almayı nasip eder Allahım.
benim önceki tedavimde yumurtalar yine cuma toplanmıştı çarşamba günü transferim olmuştu.inşallahhh yine o zamana kadar gelebilir embriyocuklarım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
rabbim uğraşlarımızı boşa çıkarmasınn inşaallah hepimiz için mutlu hayırlı sağlıklı haberler olsun:CüvCüv:
Arkadaşlar merhaba,
Mayıs ayından beri bu siteye üyeyim fakat tedavimi yarım bırakınca pek girememiştim siteye. Ben 4 yıllık evli başından 1 aşılama 1 tüp bebek denemesi geçen biriyim. Maalesef ikiside başarısızlıkla sonuçlandı. Şimdi tekrar tüp bebek tedavisine başladım bu cumartesi ya da pazartesi günü yumurtalarım toplanacak. Çok heyecanlıyım sanki ilk defa yaptırıyormuşum gibi hala bazı şeylerden emin değilim. 5 aydır evdeyim daha önce çalışıyordum. yalnız kaldıkça sürekli düşünüyorum kısacası kafayı yemek üzereyim. Benide sohbetlerinize alırsanız çok sevinirim. ALLAH hepimizin yanında olsun....[/
hoşgeldin aramıza düşündükçe batıyo insan takıl bize cnm hem bilgi paylaşımı hem stres atma işte
hadi ya o kadar sürebili yomu c.tesi konuşuruz p.tesi transfer yaparız dediler ama
amannn olsun da hayırlısıylaa
gelir gelir Allah ımın izniylekaydirigubbakcemile5
cnm arkadaşım ya gündüz yoksunuz gece coşuyosunuz yalnız sudenaz yine yok çok merak ettim ben bu kızı ya
tatlım yumurtalar toplandıktan sonra bölünmenin hızına göre transfer günü belirleniyo yani tek hücreli embriyo bölünerek 8 hücre haline geldiğinde transfere hazırdır bu 2-6 gün arası sürüyor en geç 6 gün transfer yapılmak zorunda......
İnŞallah arkadaŞım rahatladım valla stresİm geÇtİ :)))
Canım dün sana bi sürü şey yazdım ama sayfaya ekleyemedim saatlerce uğraştığım halde.İş yerimdeki server vs teknik bir sorun var sandım ama başka sitelere girebiliyor ve yazabiliyorum.KK 'da sorun var desem senin ve diğer arkadaşların da yazamaması lazım,anlamadım gitti...
Nasılsın bu arada? Yolunda mı herşey?
Canım dün sana bi sürü şey yazdım ama sayfaya ekleyemedim saatlerce uğraştığım halde.İş yerimdeki server vs teknik bir sorun var sandım ama başka sitelere girebiliyor ve yazabiliyorum.KK 'da sorun var desem senin ve diğer arkadaşların da yazamaması lazım,anlamadım gitti...
Nasılsın bu arada? Yolunda mı herşey?
selam kızlar nasılsının bakiyim bugün gizem ve nevin hanımlarda burdalarmış nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?