Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

bebekteyiz bende 23.00 de yaptım çatlatma iğnemi.cuma toplama var hayırlısıyla demekki ikimizede.hihoyyyt inşallah sonunda da beraberce güzel haberlerimizi buradankaydirigubbakcemile5

Arkadaşım inşallah sende hayırlı haberler alırsın ne olur burdan beni bilgilendirin. Kendinizi yormayın iyi haberler verin ki bizimde umutlarımız artsın.

bebekteyiz bende 23.00 de yaptım çatlatma iğnemi.cuma toplama var hayırlısıyla demekki ikimizede.hihoyyyt inşallah sonunda da beraberce güzel haberlerimizi buradankaydirigubbakcemile5

inşallllaaahhhhhh
inşaallllahhhhhhhh
p.tesi transfer olur dedi doktorum :sm_cool::1hug:

Arkadaşım inşallah sende hayırlı haberler alırsın ne olur burdan beni bilgilendirin. Kendinizi yormayın iyi haberler verin ki bizimde umutlarımız artsın.

teşekkür ederim canım.inşallah hepimiz çokkk güzel haberler veririz buradan birbirimizeopuyorumnanaktan

inşallllaaahhhhhh
inşaallllahhhhhhhh
p.tesi transfer olur dedi doktorum :sm_cool::1hug:

benim önceki tedavimde yumurtalar yine cuma toplanmıştı çarşamba günü transferim olmuştu.inşallahhh yine o zamana kadar gelebilir embriyocuklarım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ilk micro denemem inşalllahh olur 3 aşılamam var negatif
p.overli olup da çocuk için sııntı çekmeyenler de var ya bizler yine en kolay hastalardanız

benim önceki tedavimde yumurtalar yine cuma toplanmıştı çarşamba günü transferim olmuştu.inşallahhh yine o zamana kadar gelebilir embriyocuklarım:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hadi ya o kadar sürebili yomu c.tesi konuşuruz p.tesi transfer yaparız dediler ama
amannn olsun da hayırlısıylaa
gelir gelir Allah ımın izniylekaydirigubbakcemile5

rabbim uğraşlarımızı boşa çıkarmasınn inşaallah hepimiz için mutlu hayırlı sağlıklı haberler olsun:CüvCüv:

kıslarrrr günayınnnn nerelerdesiniz bakalım
oh be ben hasta oldum hiç bu kadar sevinmemiştim adet olduğuma çok korktum ya düzensizleşicek diye ama dediğim gibi strestenmiş

artık rahatlamışsındır adet olunca gizemcim inşallah bundan sonra tedaviye başlayınca herşey yolunda gider

İnŞallah arkadaŞım rahatladım valla stresİm geÇtİ :)))

Canım dün sana bi sürü şey yazdım ama sayfaya ekleyemedim saatlerce uğraştığım halde.İş yerimdeki server vs teknik bir sorun var sandım ama başka sitelere girebiliyor ve yazabiliyorum.KK 'da sorun var desem senin ve diğer arkadaşların da yazamaması lazım,anlamadım gitti...

Nasılsın bu arada? Yolunda mı herşey?

Stjtuba;
Dostum hoşgeldin aramıza,yüreğindeki neyse ve senin için hayırlısı hangisiyse gecikmeden nasip eder umarım yüce Allah'ım..
Az kalmış yumurta toplanmasına bak,hadi inşallah güzel müjdeler gelecek bu kez:kedi:

Duam hepinizle...

selam kızlar nasılsının bakiyim bugün gizem ve nevin hanımlarda burdalarmış nasılsınız

İyiyim Eylül'üm,doktordan geldim ben de şimdi,hem bir çay içip sakinleyeyim hem de yazdıklarınızı okuyayım istedim...
Sen iyi misin?Yolunda mı herşey?

iyiyim cnm ya karnım çok ağrıyo ben şimdi ilk 3 gün iş göremez raporu alırrım :)))
işler yoğun bugün yarın ben hastayım çok zorlanıcam vallaa
yolunda herşey allaha şükür düşünüyorumda kasım ayındaki adetimde devlet hastanesinde bi kaç tahlil yaptırayım hormon tam kan vsvs aralık ayındaki adetimde de giderim dr a aralığın ilk haftası iğnelere başlasam 10 gün sonra 3 gün sonra falan transfer 12 gün sonra da test derken aralık ayı biter sonuç pozitifse eylül 2010 da falan da doğum dimi ama ozamanda bütün yazı karnı burnunda kımıdamadan geçiririm ve 6. katta oturuyorum asansör yok :))) yada martta başlasam iğnelere nisanda sonuç alırım ilk ayları rahat geçer kışın göbeğinde de doğum oda zor bee ne dersiniz kıslar sizce hangisi daha kolay olur.. aman sıkıntıdan boş boş hayaller kuruyom bende işte ne zaman olursa olsun yeterki olsun dimi ama :))

selam kızlar nasılsının bakiyim bugün gizem ve nevin hanımlarda burdalarmış nasılsınız

burdayım ama çok yoğun ya telefonlar hiç susmuyo delircem valla yaa sanki herkesin bugün alacağını isteyesi tuttu.

eylülllll kıs eylül varya bu senin gerçek adınmı ben hep derdim kzım olursa eylül koycam adını diye çok severim ben bu ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…