Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

İyiyim Eylül'üm,doktordan geldim ben de şimdi,hem bir çay içip sakinleyeyim hem de yazdıklarınızı okuyayım istedim...
Sen iyi misin?Yolunda mı herşey?

afiyet olsun nevin banada dök bi bardak geliyorum hemen bende şimdilik yolunda herşey bugün doğum kontrol hapımın sonuncusunu içicem tahminime pazartesi ade olurum salı ya da çarşamba giderim doktora inşallah birdaha aksilik çıkmazda tedaviye başlarım

eylülllll kıs eylül varya bu senin gerçek adınmı ben hep derdim kzım olursa eylül koycam adını diye çok severim ben bu ismi

gizem gerçek ismim değil ama yıllardır aklımda olan kızım olursa koyacağım isim bu bak şu tesadüfe demek ki sende çok seviyorsun

eylül ayını çok severim ben yaprakların döküldüğü sonbaharın kendiği en güzel gösterdiği aydır eylül tabi yorumlamak isteyen eylül ayı politik ve siyasi olarakta yorumlayabilir heheheh ama en güzeli kızgın sıcak bi yazın ardından serinliğin gelmesi bence :)))
bana eşim müsade etmez kızım olursa adını eylül koyayım diye ama umarım sen arzunu yerine getirirsin

benimde gerçek ismim gizem değil ayrıca adımın altında yazıyo nergis oda en sevdiğim çiçek değil huhauhauh itiraflara bakın siz

ben kız olursa eylül koyacağım belki iki isim koyarım belki erkek olur onun ismide hazır eşimle ortak kararımız senin eşin niye koydurmaz ki

kızlar ya hadi birşeyler yazın evdeyim ve çok sıkıcı dışarda hava çok güzel ben evde pinekliyorum dışarı çıksam yalnız zevk vermez ki yarın çalışıyorum of of çok sıkıldım ya

benimde gerçek ismim gizem değil ayrıca adımın altında yazıyo nergis oda en sevdiğim çiçek değil huhauhauh itiraflara bakın siz

sırnaşık şey :roflol:
Ya gizemim alemsin heee .. Ordaki cicek senin sevdigin cicegin ismi degil demek ..
Ben onu katagori biliyodum ... naniknanik

Bu arada kizlar bu gün 2. puregon 200 ml. vurmus bulunmaktayim .
Ayrica fraxiparin , magnezyum, demir folik asit aliyorum ..
Sizler hangi ilaclari kullaniyorsunuz ??

Pazartesiye randevum var ..
Heyecanla bekliyorum .. delikafadulden

eşim eylül adına tamamen politik olarak izin vermez

silam ne bilim ben bacım ayarlarla alakalı bişi zannettim ben onu kişisel bilgilerimi güncelledim sonra o değişti huhahah

gizem gerçekten çok alem bir kız neşe veriyor valla bu arada silam tedavin hayırlı uğurlu olsun ne güzel başlamışsın sen bn haftaya başlıycam ama öncekinde aynı ilaçları kullanmıştım bakalım bu sefer ek bir ilaç verecek mi senin bu kaçıncı denemen aslında okuyorum diğer topiklerde ama yinede tam aklında kalmıyor insanın

bu arada gizem senin kayınvalden alemdi de eşinde başka alem valla benim eylül ismiyle ilgili politik bir düşüncem yok güzel bir isim tam güzel bir kıza göre isim yani anlamları da güzel ne bileyim işte hoş isim amaaaaan olsunda kız erkek koyarız bir isim değil mi yani

eylül cüm aslında benim aklımda başka 2 isim daha var kız ravza erkek berzah ama bunlarada izin vermez hehehe çünki o dedesinin adını koyacakmış saçmalıyo işte huhauhahahhaha
sanki benle başedebilcekte heheheh

hülyacım ne güzel sen de başlamışsın tedavine inşallah hayırlısıyla yumurtaların toplandığı transferinin olduğu pozitif sonuç aldığın ve sağlıcakla bebeğinin doğduğu günü de görürsün allahın izniyle herşey yolunda gitsin

ya varya hepinize hayranım çok tatlısınız
eylül bende herkes bi alem cnm anlatsam kırılırsınız gülmekten belkide acırsınız bana valla manyakların arasında kalmışım diye ama ben bile sabrıma şaşıyorum çünkü ben aşığım çok seviyorum kocamı sırf onun için susuyorum yanim şekerler

gizem senin aklındaki isimlerde güzel ve bir okadarda ilginç anlamlarıda güzeldir eminim ama sen bayağı mücadele verirsin bu isimler için eminim yani bu dede ismini illada koyayım demek te mantıksız belki ilk isim olabilir ama yine deanne babanın ortak düşündüğü bir isim koymak daha güzel hayırlısı artık

benim 3. denemem centrum clınıg te yapılıyor
sebebsiz herşey tamam ama önce tutuyor iki kere değer artıyor sonra değer düşüp gidiyor

Serappty canım benim de ilk denememde öyle oldu.Senin ilk değerlerin kaçtı?Dr'lar ne dediler bu duruma acaba?Tabiki öyle olması daha zor.Negatif olacaksa baştan olması daha iyi zaten.

allah yine de birbirinize sevginizi eksik etmesin çocuk olunca belki değişirler biraz yeter ki olsun bu arada nerelisin ben senin karadenizli olduğunu düşünüyorum da

toplatın yumoşları hayırlısıyla arkadaşlarım inşallah herşey yolunda gider hepiniz koca göbekli olduğunuzda bende başlarım tedaviye artık hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…