- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.401
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar iyi ki varsınız umarım sizler hep iyi şeyler yaşarsınızzzzzz
dua edin bana lütfennnnn
hayır canım ilki aşılamadan sonra kendiliğinden olmuştu mucizeydi yanii
çok mutsuzum arkadaşlarrrrrr
bebeğimin gelişimi 2 hafta geri ve kalp atışları yavaş...doktorum malesef bu bebekten ümitli değilim dedi.çok büyük olasılıkla kalbi durabilir dedi.ama şu an sonlandırmayalım 1 hafta daha bekleyelim tıpta her zaman bi mucize vardır dedi.ama çok düşük bi ihtimal dedi.çokk mutsuzum psikologtatan randevu aldım .kendimi çok mutsuz hissediyorum umutlarım tükendi...
=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========
1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE
2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMıLEEEE
3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )
4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009
5 ) sudenaz------------ 1.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 8 aralık 2009
6 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---
7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah
8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi
9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi
10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil
11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.
12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi
13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya
14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi
15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast
16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi
17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil
18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????
19 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı
sudenaz hadi bakalımm heyecan dorukta sanırım
inşşş emeklerinin karşılığını alırsınn
arkadaşlar merhaba;
benim Hcg degerimde 310 çıktı.Hamileyim.Ama 8 Aralıkta ultrasona gidicem.Keseyi görene kadar inanamıyorum.Allah inşallah hepinize hamileyim diye buraya yazmayı nasip etsin.Ama korkular hiç bitmiyor.Şimdi de düşükten korkuyorum.Bana dua edin.Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin.Bana dua eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.ınşallah onlarında güzel haberlerini alırız.
hulya maralll
nasılsınız
iiyiz dielim bebekteyiz şekrmm... sen nasılsın,?
aşılamadan sonra ki ilk adetim off bitmek bilmio acayip yoğun... ağrıyla uğraşıyorum(
kız anam nasıl toplım ya kimse ödeme yapmıyo koskoca firma adını burda sölemim şimdi sen bilirsin sölesem yanim tanırsın 300tl ödemiyo yaa çok enteresan dimi
hani varya e5 üzerinde hatta adından durak var f....iş diye hihihhi o işte
suem eline sağlık sen ekim listemiizi gördün dimi cnm benim
bayyaaaa bi geride kaldı ama çok hamişimiz var ilk hamilemiz minenl iydi hatırlarsın sabah konuştuk 3 aylık hamilemiş sanırım eylül sonu hamile kalmıştı öle işte yanim cnm benim günler apar topar geçiyo valla sen şimdi bodrumdasın dimi
canım benim ilaçların etkisiyle öyle oluyoo
temizlenice inşş
sonra hamiş olcannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?