Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

çok mutsuzum arkadaşlarrrrrr
bebeğimin gelişimi 2 hafta geri ve kalp atışları yavaş...doktorum malesef bu bebekten ümitli değilim dedi.çok büyük olasılıkla kalbi durabilir dedi.ama şu an sonlandırmayalım 1 hafta daha bekleyelim tıpta her zaman bi mucize vardır dedi.ama çok düşük bi ihtimal dedi.çokk mutsuzum psikologtatan randevu aldım .kendimi çok mutsuz hissediyorum umutlarım tükendi...

serraxi canim, ne diyecegimi bilmiyorum ama daha hersey bitmis degil..Allahtan asla umit kesilmez. canim cok iyi yapmissin psikologtan randevu almana... insallah sana cok iyi gelir...

serraxi canım benimm
üzülme herşeyin hayırlısı
ALLAH tan ümit kesilmez canımmm
hayırlısı olsunn
inşş gönlündeki sonucu alırsın

serraxi cnm bnm ya, çok zor bir durum inan ne diyeceğimi bilemiyorum, çok ii yapmışsın psikologtan randevu almakla, bu arada dua etmeyide unutma, sakın ola neden ben deme şükret bunada şükret cnm, unutma ki allah alacaksa senden muhakkak ki bir bildiği vardır...
seni çok ii anlıyorum bende iki kez kürtj oldum gerçekten zor... ama doktorununda dediği gibi tıpta hep bir mucize olabilir, inşallah olur...

sağolun arkadaşlarrrrr
geçen yılda 14 haftalık bebeğimi kaybettimmm çok zorrrrrrr hem de çokkk

ahhh güzelim
bu acıyı yaşamışsın şimdi sana ne desek boş biliyorum
beklemekten yapacak bişey yok canım
inşşş kucağına alırsın sağlıklı hayırlı bi şekildee
her şer görünen de vardır bi hayr
dualarımdasın sende bol bol dua et
sıkıntı bitmiyo işte tutsa bi dert tutmsa bi derttt
RABBİM güldürsün yüzümüzü canımmm:1hug:

seraxi cnm öle hemen salma kendini unutmaki karnında hala kalbi atan bi bebek var onun sağlığı için rahat olmaya çalışmalısın bak anlamaya çalışıyorum çok zor tabiki ama dayanmak ve güçlü olmak zorundasın
kendini asla salma
canım arkadaşım bir su damlasını senin rahimine düşüren ona hayat ver can veren rabbim unutmaki hayırlı olacaksa ona uzun bi ömürde vericektir.güzelim bir hafta daha sabret ve çok dikkatli ol cnm benim.bol bol meyve ye saçma gelebilir ama senin yediğinle besleniyo sonuçta öle değilmi kendini tamamen gıdaya ada bu hafta cnm benim.taze meyve ve sebze ye maydonoz badem çekirdek yeme cnm benim
ben inanıyorumki yavrun bu defa seni bırakmıycak ama bunun için seninde mücadele etmen lazım herşey yeni başlıyo öle düşün güzelim olurmu?
sen ne kadar umutlu ve güçlü olursan bebeğin senden aldığı pozitif enerjiyle hayata sımsıkı bağlanıcak annesi onu çok seviği için tamammı tatlım

sağolun gizemim bebekteyiz.zor işte dediklerinizi ben de düşünüyorum ama o kadar kötüyüm ki berbatım yani...geçicek biliyorum ama zor işteeeeeee

hayat boyu çok fazla olumsuzlukla karşılaşıyoruz.biz kendimizi bırakırsak yeniliriz inatla hayata inat olumsuzluklara inat sımsıkı tutunucaz hayata ve asla pes etmiycez güçlü olucaz.biz herkesten çok daha güçlü olmak zorundayız kızlar.birbirimize her daim destek olup pozitif olucaz.
seraxi sen şimdiden kaybettim havasına girmişsin bile psikoloktan bile randevu almışsın bunlar iiçin çok erken bence sen hala içinde olan ve kalbi seninle atan bebeğine güç ver ve konuş onunla deki
sen benim parçamsın annecim beni sakın bırakma seni seviyorum de allaha sığın cnm benim
benim arkadaşlarım güçsüz olamaz çaresiz hiç olamaz
ancak sabırlı ve metanetli olur senden bunu bekliyorum cnm benim
şimdi bi silkelen bakalım elini karnına koy sev kuzucuğunu ve yat dinlen biraz cnm benim

kız seraxi seni döverim hee
sen beni dinlemiyomusun aloooo
dr sana yat alıyoruzmu dedi delürmee
hala canında can var ohoooo ben kime sölüyorum yaaa
geliyo ama oklava heee klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…