Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

mentol evet canim dinlen...caninida sikma..suan kendine cok iyi bakman lazim...seni uzecek ortamlardan uzak dur.. allahin izniyle 9 ay sonra bebisini insallah kucagina alacaksin

benim reçeteyi yazdı dr zaten
menegon 300lük 3 kutu sanırım 15 gün kadar vurulucam yumurtaların gelişimine göre ilaç ekleyebilirde 15 günden az da iğne olabilir bilemiyorum cnm bide haplar var hem eşime hem bana 3 adet günde bir içicez onuda sanırım vücutta mikrop olmasın diye verdi antibiyotik yani bide vitamin var elevit diye onu şimdiden içiyorum işte öle yani sanırım bu planla devam edersek inşallah ocak sonu şubat başı sonuç alırız artık hayırlısı yani
tabi bütün plan benim kocamın ahenkle dans eden saçlarına bağlı hihihi
bu arada kocamın saçları zaten uzun kel falan değil yani sadece önlerinde alnında açıklık oldu biraz onun için bu kadar telaşı yani :))))))))))))))

mentol cnm bizim topikte aju arkadaşımızında kanaması olmuştu 3 gün ama hala hamile dr un dediğini yap ve dinlen cnm benim
sakin olmaya çalış e mi güzelim

hatçem ben senin tedaviden bişey anlamadım desem

haha, evet karisik biraz..yazdiklarimi bende tekrar okudum, baya karisik yazmisim hehe

1.ci gun hapa basladim
14.cu gun decapeptyl kullanmaya basladim
21.ci gun hapi biraktim
tekrar adet oldugum gun puregon kullanmaya basladim ve decapeptyle devam ettim
13 gun decapeptyl ve puregon kullandim
ve en son catlama ignesi....

Insallah simdi biraz anlamisindir

gizemim...evet turkiyede galiba antibiyotik veriyorlar... zaten bunu da ilk defa burda okudum... hollandada bildigim kadariyla oyle birsey vermiyorlar..

anam bu hollanda da hiç bişi vermiyolarmış hee
zaten en gıcık olduğumda toplama işlemi hee gerizekalılar canlı canlı yapılırmı yaaaaaa

yani hatçem bu kadar ilaç kullanıdığını bilmiyodum
sanki dondurulmuşlarla değil de yeniden başlıyomuşsun gibi

her yiğidin yoğurt yeme şekli farklıymışş

inşşş emeklerimizin karşılığını alırız

kızlar be biraz kaçar canlarım yarında öğlene kadar çalışıcaz zaten işleri toplamam lazım millet para bekliyo hadinin öptüm sizi

Çok saolun arkadaşlar.ben gidip uzanayım.içimi rahatlattınız valla..Herşey gönlünüzce olsun.Bana dua edin,hepinizi çok öpüyorum

yok kizzzz bu dondurulmusda degil... ben ortaligi iyice karistirdim herhalde hee...
bu ben ilk basladigimda uygulanan tedaviydi...

dondurulmusla hic birsey kullanmiyrum sadece catlama ignesi vuruldum okadar...

songulum hadi afiyet olsun canim..bende ne yesem diye dusunuyorum.... bende aciktim... zaten artik nerdeyse ekmek yiyemez hale geldik... hollanda ekmeklerinde domuz kili kullaniyorlarmis...bende ilk once inanmadim ama arastirinca dogru cikti :sinifsinif: napcaz hic bilmiyorum..her yedigimizin icinden birsey cikiyor

bencede hatçem sen tamamen karıştırdın yaaa
yazma boşverrr benimde kafam allak bullak olduu
herkes işte yapsın bebeklerii bu kadar hihihiii

ayy canım ya valla işiniz zor yaaa
burda mesela dışarda yemek yicek olsak bile bildiğimiz yere gidiyoruz burda bile heryerde yenmiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…