Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

neyse seninki yine anlamış ben evlendiğim sene felç olduu
o zamandan beri ben baktımm
gitti ne o.. bıraktı ne hırsızlığımı hala aynı yani kızı na da aynı
bana yapması normal geliyo
kendi evladına yaptığı için

yok kız güzel olur araya bi kaçtanede kumral attır ozman :)))
ama azcık koyulaşınca ible kötü oluyor sık sık boyaman gerekecek
e tüp bebeğe başlayacan olmaz boyamak

aman işlerine gelince öle derler benimkide arkamdan gelinim çok iyi diyomuş ama millete ooo onun gelini kötü birbirlerini yiyolar dedirtmemek için
kendini iyi göstermek için yani
ben ona hayatta karışmam diyomuş ne isterse onu yapar falan diyomuş öle yanii

eylülllllllllllllllllllllllllll
eylüllllllllllllllllllllllll eylülllllllllllllllllllllllllll eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

gizemim sen ne diyosun
komşularım bile bizimki seninkinin yanında melek diyolarr
bi görsen canım cicim yavrum songülcümm arkanı dönmeye gör
aaa bişey daha anltim eşimin amca kızı var istasyonda o var 2 sene önce bizdeler bende harıl harıl mutfakta pişiriyom içeri giriyom kaynanam doğruluyo çıkıyorum eğiliyo kadına doğru en son odaya girdim bu birden doğruldu fısır fısır ben de dedim rahatsız olmayın kapıyı kapattım çıktım
kadın hiççç umrumdaydım sankii ondan bile gocunmadı

bak gizemcim bu kaynanaların bi kaç cinsi var ahahahhaha
kimi ben karışmam bişey demem çok severim göstermelik birilerini yanında canım cicim

benimkide yıllarca köpek gibi yaptım ama arkada şöyle böyle her açıdan kötülerdi anneaneme yengelerime duyunca yuh diyordum hiç çekinmeden ya utanmıyordu iftira atmaya

birde çok cici kaynanalar var gerçekten el üstünde taşıyan

birde karşık var :) ruh haline bağlı o an :)) (babannem)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eylül ya çıkıcam hadisene geçmişi bırak ya sonra okursun ulennnn psikopata bağlama beni heytttttt savununnn

ağlıyorum bak şimdi heee
hadisene yaaa çatlattın beni heee
kime diyorum ben alooooo
karadeniz uşağı neredesun

eylül şakşakşak
eylül şakşakşak
hadi bayanlar tempo tutun tezahurat yapın
kız anam hadi yaaa

seraxi ve eylüldü
seraxiyle konuştuk okumuşsundur 2 hafta geriden geliyomuş bebeği haftaya tekrar konturolü var kalp atışlarıda yavaşmış allah yardımcısı olsun

evet okudum canım ara ara baktım bugün iş vardı bişey yazamadım inş. sorun cıkmaz ya

kızlar merhaba
gizemim sanada merhaba canım benim
benim çok moralim bozuk hem de çok bebeğimin kalp sesi duyulmadı önce karından baktı duyulmayınca vajinal ultrason bakalım dedi ama yine duyulmadı dünya başıma yıkıldı sanki sonra konuştuk biraz bu doktorumu 12 yıldır tanırım tüp bebek doktorum değil o başka şehirde
sen de sağlıkçısın bazı şeyleri bilirsin dedi sana ümit vermek istemiyorum ama 3-4 gün sonra gelin tekrar bakalım dedi içinizde kalmasın dedi
şimdi kesinlikle kalp atımını duymam lazımdı dedi
ben o kadar çok ağlıyordum ki doktorum bile çok üzüldü
pazartesi tekrar gideceğiz
doktorun yanından çıktık ağlıyordum zaten arabaya bnince hıçkırıklarla ağlamaya başladım durduramıyordum kendimi eşim artık ne yapacağını şaşırdı beni susturmak için
çok kötü bir gündü hem de çok kötü
mucizem beni bırakıyor kızlar ve ben halen ağlıyorum

geçmişe pek bakmadım kızlar sadece siteyi açtım ve kendimi toparlamaya çalışıyordum
ben birde serraxiyi çok merak ettim inşallah onun her şey yolundadır

eylülüm canım benim önca bi sakin ol güzelim bitanem ne diyeceğimi inan bilmiyorum ama hırpalama kendini
biliyosunki şuan hala karnında bak o senin mucizen sabırlı ol cnm benim pazartesiye kaar yat dinlen uf yaa
bak bu dünyanın sonu değil hamdolsunki sen sağlıklısın eşin sağlıklı tekrar tekrar deneyeceksin ve asla pes etmeyeceksin güzel arkadaşım (( ağlama ne olur dayanama ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…