G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.521
hayırlısı olsun canım benim...kısmet beee...ne zaman gönlün isterse başla gizemim...Allah yardımcın olsun...navram cnm benim bikaç gün sonra adet olucam bu ay doğum kontrol hapı verdi aydın bey sonraki ilk adetimlede tahliller yapılcak ve inşallah başlıycam inan bende senin gibiyim kararsızım bi diyorum hemen olsun bi diyorum bi ay daha erteliyim :))))
nevinim hamile işe başlamış olması lazım ama bir haftadır falan haber alamadım cnmsın bende seni öptüm
canım aydın beye gidip gitmeyeceğim belli değil malum maddi durumlar vs vsnevram hapimiz için hayırlı olsun inşallah rabbim en güzel en hayırlı vakitte versin kuzucuklarımızı
sende aydın beye gidiceksin sanırım kararın değişmedi dimi?
nevinimmmm bizim bilge ablamız canım benim yaa okur cnm benim o bi ara okumasada ben sölerim ablama :))
maralcım günaydın nasılsın bu sabah cnm
ben sana bişi sorucam malum sorunumuz aynı sperm sayısı
siz ürolojiye gittinizmi
biz hiç gitmedik ben muayene olmaya gittiğimde sperm testide yaptılar onun sonucuna göre karar verdi dr acaba üroloğada gitmek gerekirmi yada testi bi kaç kere daha yapmak
saç mı ektirecek iyi demişsin saça para bulan bebeye de bulsun...nevram cnm benim sen bilmiyon tabi :)))
benim herif saç ektirmeye karar verdi ben ondan sonra dedim tüp bebek diye hep yok yok yok az bekle diyodu bana saçına para bulunca yani kredi çekicekmiş bende dedim tüpede kredi çek hihihi bizimkide öle yani cnm benim
aman boşver bakarsın bende yine ertelerim hihihi benim işim belli olmaz yanim
cnm benim öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?