Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canım benim hemen gittinmi yaa
ben iyiyim seni çok özlüyorum nevinimde gelmiyo artık çok sık uf yaaa
okumuşundur son durumları morallar sıfır aslında bizde

canım benim sanada sevdiklerinle sağlıklı huzurlu bayramlar
maşallah diyorum sana maşalahhhhh helal sana verdin kiloları cnm bnm

yok gitmedim canım burdayım cevap yazıyodum diğer topiğe..
canım inan çok giremesem de bu topiğe hep aklımdasın bende seni çok seviyom pozitifliğini özledim...
okudum canım yaaaa çok üzüldüm...ama hepimiz Allahtan hayırlısı dışında bişi diyemiyoz lafın bittiği yerler dimi?

evet tıkanıp kalıyo insan rabbim hepimiz için hayırlısı neyse onu versin
pozitifliğim bu ara pek bi nötr hihihihi
napcam bilemez durumdayım yani
kafam karışık tedaviye başlıycam sanırım bu ay doğum kontrol hapıyla
korkularım tereddütlerim var ama anne olmakta istiyorum aman öle işte
hep gel cnm benim
sen ne zamana kadar erteledin cnm

canım nötr olmak sana yakışmaz nötr olma...pozitif ol..opuyorumnanaktan
sen ilk hap kullanıp ilk adetinle mi gitcen anlamadım?
hayırlısı olsun canım benim yaaaa
valla ben bi tarih bile belirlemedim gizemim garip dimi o kadar acele ediyodum malum yaş da var...ama biliyo musun kendimi şu an rahat hissediyorum biraz daha toparlayım şu kiloları giderim inan bi tarih yok bakarsın yarın bakarsın 1 ay 2 ay sonra bilmem ki...yazarım zaten..
senide buradan takip ederim...
gelirim canım arada yine ....
çok öptüm seni
sahi nevin ne yaptı?

navram cnm benim bikaç gün sonra adet olucam bu ay doğum kontrol hapı verdi aydın bey sonraki ilk adetimlede tahliller yapılcak ve inşallah başlıycam inan bende senin gibiyim kararsızım bi diyorum hemen olsun bi diyorum bi ay daha erteliyim :))))
nevinim hamile işe başlamış olması lazım ama bir haftadır falan haber alamadım cnmsın bende seni öptüm

maralcım günaydın nasılsın bu sabah cnm
ben sana bişi sorucam malum sorunumuz aynı sperm sayısı
siz ürolojiye gittinizmi
biz hiç gitmedik ben muayene olmaya gittiğimde sperm testide yaptılar onun sonucuna göre karar verdi dr acaba üroloğada gitmek gerekirmi yada testi bi kaç kere daha yapmak

hayırlısı olsun canım benim...kısmet beee...ne zaman gönlün isterse başla gizemim...Allah yardımcın olsun...
nevinim işe başladı ha bebişiyle...maşallah ona canım benim...okuyosa öpüyorum bilge arkadaşımı

kızlar bugün mubarek arife canlar şimdiden bayramınızı kutluyorum
yalnız bi ricam var ben bugün öğlen işten çıkıyorum ve salıya kaar nette yokum
cumartesi talyanın trasferi var bana şimiden okuyabiliceğiniz dua adetlerini yazarsanız çıkmadan önce yazmak istiyorum olurmu ?????????*

nevram hapimiz için hayırlı olsun inşallah rabbim en güzel en hayırlı vakitte versin kuzucuklarımızı
sende aydın beye gidiceksin sanırım kararın değişmedi dimi?
nevinimmmm bizim bilge ablamız canım benim yaa okur cnm benim o bi ara okumasada ben sölerim ablama :))

canım aydın beye gidip gitmeyeceğim belli değil malum maddi durumlar vs vs
çok iyi hastene ama biliyosun durumlar sıkışık bizde demiştim..
onun da haberi yok bişiden sende bahsetmezsen çok sevinirim benden ayıp etmeyeyim adama..

yok cnm ben bişi demem zaten
ben çok hesap yaptım nevram valla başka yerlerden az biraz fazla biliyosun çiderliye 3000tl hastane
bakalım ben ayın beyle konuşucam mümkün olduğunca tahlilleri ssk da yaptırıcam hayırlısı artık yaa

evet canım ama işte biz bu aralar sıkışık olunca az bile fark ediyo..
zaten ben bu ara kilo işiyle ilgileniyom ya Allah kerim gün ola harman ola dimi canım düzelir inşallah durumlar bizde 1-2 aya...senin de hayırlısı olsun canım gönlün nasıl rahatsa ööle yaptır...
öpüyom seni ben bi bizim diyetçilere bakiim
iyi bayramlar tekrardan canım...

iiyim cnm bugün mutluyum çünkü tatile giriyorummmmmmmmmmm:))))
evet cnm biz ürologa da gittik eşimde varikosel de var ileri derecede biri 2. derece biri 3. derece de, ameliyat dedi hatta, ama yazın olmayı düşünüyor, varikoselde spermin sayı ve hareketini azaltıyor...
sizde sperm sayısı nasıl?

nevram cnm benim sen bilmiyon tabi :)))
benim herif saç ektirmeye karar verdi ben ondan sonra dedim tüp bebek diye hep yok yok yok az bekle diyodu bana saçına para bulunca yani kredi çekicekmiş bende dedim tüpede kredi çek hihihi bizimkide öle yani cnm benim
aman boşver bakarsın bende yine ertelerim hihihi benim işim belli olmaz yanim
cnm benim öptüm

saç mı ektirecek iyi demişsin saça para bulan bebeye de bulsun...
yazışırız yineee
öptüm

hadi nevram iyi bayramlar
çok tatlı yeme sakın heee valla bir kez daha helaaaaaaaalllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…