Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

eylülüm cnm seraxininde kalp atışları zayıf malesef ve iki hafta gelişim geriden geliyo haftaya tekrar gidicek ve duruma göre değerlendirilcek

inan şu anda senin kadar kötüyüm ellerim titriyor yalvarırım sakin ve sabırlı ol dua et cnm benim dua et

bence şimdiden kendi yıpratma bekle bakalım 3-4 gün sonra inş. güzel haberler alırsın
ne diyeceğimi bilemiyorum...

ilk denememde hiç pozitif değildim içimde olucak diğe pek his yoktu
ama şimdi başkaydı tedavim başladıktan sonra çok pozitiftin olumsuzluk pek düşünmemiştim içim rahattı çok güzel rüyalar görüyordum kalp atışlarnı merak ediyordum tabi ama hiç duyulmayacağı aklıma bile gelmedi yani hiç bir olumsuzluk düşünmemiştim herşeye çok güzel bakıyordum
ama neden böyle olduki
allahım tabiki sağlık versin ikimizede ama insan çok üzülüyor mahvoluyor ya
pazartesi mucizem bir mucize gerçekleştirir mi bilemem tabi ki zor dedi doktorum ama ben yinede inşallah diyorum

gizemim çok sağol canımya üzüldüğüne eminim
inşallah herşey düzelir
inşallah serraxinin bebeğide normale döner
sen çıkacaksın biliyorum canım öpüyorum seni

eylülümmm şekerimm
dur bakalım bi kaçgün varmışş inşş mucizen olurr
ne diyeceğimi bilemedim
bugün ne böyle yaaaa
ne olur bırakma kendini henüz bebeğin seninle ALLAH tan umut esilmez bol bol dua et canımm

sağol songülüm inşallah değişir tabi ki ama doktorum çok ümitsiz konuştu
ama yine de pazartesiyi bekleyeceğim hani bir mucize olr diğe

doktorun demesine bakma canım kurban olduğum allahımın okadar güzel mucizeleri vardır sabret bakalım inş. gönlümüzce olur eylülcüm...

sağol songülüm inşallah değişir tabi ki ama doktorum çok ümitsiz konuştu
ama yine de pazartesiyi bekleyeceğim hani bir mucize olr diğe

canım benim yaaaa
çok zor anlıyorum senii
napalım ALLAH tan ümit kesilemez
hakkında hayırlısı neyse o olsunn
inşşş pazartesii çok mutlu haberler verirsinnn

eylülcüm canım benim inan ki ben de ağlıyorum hemde şu an sana yazarken zaten bütün günüm ağlamakla geçti.napalım canım rabbim bize böylesini hayırlı görmüş.umarım düzelir herşey.ama benim gelişim geri 8 haftalık bebeğim 6 haftalık gözüküyo.kalp atışları yavaş.doktorum çok büyük olasılıkla bu bebekten bişey olmaz dedi.ama kalp atışı olduğu için hemen sonlandıramadı.zaten kaalbi durur dedi.ama yine de 1 hafta daha bekleyelim dedi.ama umut yok da dedi.
offf ya arkadaşım ne şansızmışz biz canım ya.allah yardımcımız olsunnnn.iyi bak kendine bir birimize destek olmalıyız ki sağolssun herkes burda tek yürek.geçicek canım geçicek acılarımız geçicek.1 kaç ay sonra yine deniycez.herşeyin hayırlısı...

kızlar pazartesi işe başladım çok yorgun geliyorum o yüzden nete giremiyorum ama aklım hep sizde inanım inşallah hepinizden gzelhaberler alırım kendinize iyi bakın

eylül canım üzülme ya dur bakalım benim bi arkadaşım 7+3 de duymuştu kalp atışlarını şimdi aslan gibi 2 oğluşu var
serraxi canım benim kalp atışı yavaşta olsa bebişin hala seninle üzme onuda
kızlar ne deyim bilmiorumki Allahım meleklernizi size bağışlasın Allahım güç ve sabır versin

eylulummm canim benim....nediyecem bilmiyorum ama coooooooooook uzgunum...Allahim sabir versin.. Insallah canim pazartesi gunu kalp atislarini duyarsin canim..allaha bol bol dua et...insallah bizde sizin icin etcez insallah...

Kızlar merhaba,
ıyi bayramlar demeye gelmiştim ama eylülcüğüm ve serraxinin yazdıklarına çok üzüldüm..
Kızlar Allahtan ümit kesilmez ne olur karamsar olmayın ama şunu da düşünün herşeyin hayırlısını vaktini Allah biliyor.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
Ayyy Gizemim nasılsın canım?geçmişi okuyim dedim ama maşallah yazışmalar bitmemiş okuyamadım o sebeple tüm arkadaşlarımı öpüyom.Bendeki haberler bu hafta da 1.1 kg gitti kıslar bari bu bayram geçmiş iki bayrama göre zayıflamış vaziyetteyim..kaydirigubbakcemile5
Diyetle uğraşıyom,moralimi bozmamaya ,bebek işlerini şu an düşünmemeye çalışıyorum...Motivasyon düşünce diyet işi zor oluyo çünkü...ınanın bu da bi nefis terbiyesi sabırlı olmaya çalışıyorum...ışte bööle..

Hepinizin bayramını kutlarım kızlar
gizemim bebekteyiz serraxi eylül, nevin71,talya,hülya59,sudenazzz,nmh
ve tüm topic öpüyom sizleri..
Sevdiklerinizle mutlu bayramlar.
Allah gönlümüzdekini hayırlısı ile versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…