Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ammann dedesinin adıda çok komik :roflol::roflol:
berzah : cennet ve cehennem arasında kıyamet gününe kadar ruhların bekleyeceği alan yer
ravza : bahçe anlamına geliyor cennet bahçesi yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Serappty canım benim de ilk denememde öyle oldu.Senin ilk değerlerin kaçtı?Dr'lar ne dediler bu duruma acaba?Tabiki öyle olması daha zor.Negatif olacaksa baştan olması daha iyi zaten.

Hülyacım 11. gün değerim 126 idi 13.gün değerim 220 idi sonra 68-72- 4 oldu ve kese felanda hiç gözükmedi dr a göre haile kalmışsın düşük yapmışsın dedi

Eylül isminin politik yönü ne anlayamadım ben ilk kez duyuyorum.

eylül ayı tam bir politik ay hani 12 eylül darbesi o ay olduya eylül ayı devrim ayı olarak bilinir ama ben hiç o anlamını düşünmüyorum sadece güzel bir isim olduğunu düşünüyorum demek ki kişilere göre değişiyor

12 eylül ikiz kulelere saldırı değil tabiki kızlar ay allah iyiliğinizi versin emi
politik derken 79-80 li yıllardaki yakın tarihimizden yani antipatisi var işte adamın

Teşekkür ederim arkadaşım.Buradaki bütün arkadaşlara nasip etsin inşallah o dileklerin.

evet tamda senin bahsettiğin gibi cnm bak işte
kocama inat kız olursa eylül erkek olursa devrim koyacam hehehehe
sağ sol muhabbetine girip boşanacaz sonrada huhauhauhauh töbe töbe allah korusun :roflol::roflol::roflol:

vay be eylül isminin 12 eylül darbesiyle ilgi tutulacağı hiç aklıma gelmedi o kadarda düşünmüştüm ne olabilirki diye hımmmmmm

hülya senin değerin kaçtı

Ben dr'un dediği günden bir gün erken yaptım 10.gün değer 26'ydı.12.gün değerim 56'ydı.Dr tamam sağlıklı bir gebelik ikiye katlamış dedi.Test günü cumartesiye geliyordu.Yapmamıza gerek yok pazartesi yaparız dedi.Pazartesi değer düşmüştü.

bence bi sakıncası yok zaten hayatımız darbe dolu değilmi baksanıza halimize
:tomato: :roflol::roflol::sm_cool:

amin hülya amin hepimiz için gizem isimlerin anlamları çok güzelmiş dede ismine bişey diyemiycem bu arada sizlerin yaşı kaç bilmiyorum ama ben 12 eylülde 5.5 yaşındaydım ama okadar net hatırlıyorum ki herşeyi bizim burası solun küçük ama güçlü bir kalesiydi olaylarda çok büyüktü çok kötü zamanlardı allah birdaha öyle günler göstermesin herkesin hayatı darmadağın olmuştu herşey bundan sonra daha güzel olsun hepimiz için inşallah

eşim eylül adına tamamen politik olarak izin vermez

silam ne bilim ben bacım ayarlarla alakalı bişi zannettim ben onu kişisel bilgilerimi güncelledim sonra o değişti huhahah

Gizemim kuzucum istersen oradaki yaziyi degisebiliyosun ..
O senin seviye cicegin .. a.s.

Kizlar tedaviye dair pek birsey konusulmuyorr ??
Sohbet etmek icin yukaridaki sohbete girebilirsinizz ..

Ben nerden bulcagim benimle ayni durumda olanlari ?? :umursamaz: Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:

amin cnm öyle bir dönem bir daha yaşanmaz umarım memleketimizde çok acı ve büyük kayıplar.... neyse ben ozaman daha doğmamıştım ama olayları okuyorum ve çok üzülüyorum. sizin orası neresi solun kalesi demişinde

Kızlar sistemdeyim ama size 3 satte 1 mesaj gönderemiyorum,sinir oldum yine,diğer sitelere girebiliyorum, online olduğum halde yazmamamın kusuruna bakmayın e mi,akşama evden sorunsuz yazabilirim sanıyorum,Gizemcim yarın sabah yanıtlayabileceksin ama olsun amaç gönüller bir olsun di mi:1hug:

bizim burası artvin gizemcim o dönemlerde artvin ve ordu daha çok bazı ilçeleri solun kalesiymiş şimdi okadar olmasa da yine devam ediyor

canım sen merak ettiğin herşeyi sor bize
biz bugün biraz kafa dağıtıyoruz ben şimdi ilgileniyorum seninle
anlat bakalım

Sılam inşallah Pazartesi istediğin sonuçları almak yolunda güzel haberler verirsin,heyecanını o kadar iyi anlıyorum kiopuyorumnanaktan

Ben de son iğnemi vurdum bugün yarın gece çatlatma iğnesi yapacağım 24.00 de, pazar günü de toplanacak yumurtalarım,Allah'ım hayırlısını versin hepimize....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…