- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
gizem senin aklındaki isimlerde güzel ve bir okadarda ilginç anlamlarıda güzeldir eminim ama sen bayağı mücadele verirsin bu isimler için eminim yani bu dede ismini illada koyayım demek te mantıksız belki ilk isim olabilir ama yine deanne babanın ortak düşündüğü bir isim koymak daha güzel hayırlısı artık
Serappty canım benim de ilk denememde öyle oldu.Senin ilk değerlerin kaçtı?Dr'lar ne dediler bu duruma acaba?Tabiki öyle olması daha zor.Negatif olacaksa baştan olması daha iyi zaten.
Eylül isminin politik yönü ne anlayamadım ben ilk kez duyuyorum.
hülyacım ne güzel sen de başlamışsın tedavine inşallah hayırlısıyla yumurtaların toplandığı transferinin olduğu pozitif sonuç aldığın ve sağlıcakla bebeğinin doğduğu günü de görürsün allahın izniyle herşey yolunda gitsin
eylül ayı tam bir politik ay hani 12 eylül darbesi o ay olduya eylül ayı devrim ayı olarak bilinir ama ben hiç o anlamını düşünmüyorum sadece güzel bir isim olduğunu düşünüyorum demek ki kişilere göre değişiyor
hülya senin değerin kaçtı
eşim eylül adına tamamen politik olarak izin vermez
silam ne bilim ben bacım ayarlarla alakalı bişi zannettim ben onu kişisel bilgilerimi güncelledim sonra o değişti huhahah
amin hülya amin hepimiz için gizem isimlerin anlamları çok güzelmiş dede ismine bişey diyemiycem bu arada sizlerin yaşı kaç bilmiyorum ama ben 12 eylülde 5.5 yaşındaydım ama okadar net hatırlıyorum ki herşeyi bizim burası solun küçük ama güçlü bir kalesiydi olaylarda çok büyüktü çok kötü zamanlardı allah birdaha öyle günler göstermesin herkesin hayatı darmadağın olmuştu herşey bundan sonra daha güzel olsun hepimiz için inşallah
Gizemim kuzucum istersen oradaki yaziyi degisebiliyosun ..
O senin seviye cicegin .. a.s.
Gizemim kuzucum istersen oradaki yaziyi degisebiliyosun ..
O senin seviye cicegin .. a.s.
Kizlar tedaviye dair pek birsey konusulmuyorr ??
Sohbet etmek icin yukaridaki sohbete girebilirsinizz ..
Ben nerden bulcagim benimle ayni durumda olanlari ?? :umursamaz: Çok üzgünüm çoook
sırnaşık şey :roflol:
Ya gizemim alemsin heee .. Ordaki cicek senin sevdigin cicegin ismi degil demek ..
Ben onu katagori biliyodum ... naniknanik
Bu arada kizlar bu gün 2. puregon 200 ml. vurmus bulunmaktayim .
Ayrica fraxiparin , magnezyum, demir folik asit aliyorum ..
Sizler hangi ilaclari kullaniyorsunuz ??
Pazartesiye randevum var ..
Heyecanla bekliyorum .. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?