Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

EYLÜLÜM bitanem seni çok ama çoookkkk seviyorum
canımsın allaha sığın ve iyi düşün iyi olsun senin ve bebeğin içinde dua edicem cnm benim seraxim içinde onun bebeği içinde hepiniz ayrı ayrı aklımdasınız canlarımsınız
üzülme artık olurmu? üzülme üzme bebişinide bizide

valla tam bayram yeri gibi oldu topiğimiz hadinin kızlar gelmeyenler size sölüyorum uyanın artıkkk katılın bizeeeeeeeeeee

eeee ne sustunuz bakim gacılar :))))))))) ben 1-2 saate çkarım haberiniz ola kuaförde randevum var da hihihihiih :))) kocamın olmayan paralarını yicem :))))))))))
sapsarı pırasa gibi saçlarımı hangi renge boyatsam aceppp

ohhhhhhhhhhhh tatillllllll geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiiiiii
uyumak gezmek süslenmek istiyorummmmmm

gizem -im canım ben bu ay başladım tedaviye uzun prtokol yapılacak bilgisi olan varsa yazar mısınız bende pcos var eşim normal spermi burada pcos olupta tutan var mı

Kızlar burası kalabalıkken size birşey sormak istiyorum.Ben hani geçen ay tüp denedim ya bu ay benim tehlikeli günler geçtikten sonra yani adetin ortasından sonra diyeyim yine transfer yaptırmışım gibi belirtiler var bende.Bel ağrısı kasık ağrısı uyuma isteği.
Biliyorsunuz bu benim ikinci denememdi.ılk denemede böyle olmamıştı.Bir de histereskopi çektirdim de gerçi histereskopi tam olarak gerçekleşmemişti de orayı biraz kurcaladılar da ondan mı acaba bilemiyorum.Ne zamandır sormak istiyordum ama.

çiğdoşum benim kısa protokol olucak cnm
arkadaşlar sana detaylı bilgi verirler topiğimizi daha sık ziyeret et ama hihhiih .:))))
gelişmelerden bizleri haberdar et okiş mi

kiz gizemim bende birazdan toplantiya girecem, saat 12 eye kadar, yani ora saati 1...gorusemicez ozaman seninle 1den sonra...:gitme:

hulyam cnm benim valla ne desem yalnış oucak sanki bilemiyorumki
kız anam belkide doğal yolla hamilemi kalacan neee allahım inşallahhhhh
cnm cım ne kadar var adet olmana

heee evt cnm yaa hatçem seni seviyorum kuzucum hadi cnm bütün iyilik melekleri yanında olsun herşey yolunda gitsin inşallah bize çok güzel haberlerle gel cnm benim

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMıLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009

5 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 8 aralık 2009

6 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----bayramdan sonra başlıyor inşallah

8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı

20) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:
valla hatçem pekbi kokoşum bugün zaten hihihi
sonrada üstüme başıma bişiler almaya gidicem belki ama belli değil daha
yarın bende giremem malum kurban falan filan kesip kesemiyceğimiz hala belli değil ama
peder kesicek onlara yardım ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…