Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

hulyam cnm benim valla ne desem yalnış oucak sanki bilemiyorumki
kız anam belkide doğal yolla hamilemi kalacan neee allahım inşallahhhhh
cnm cım ne kadar var adet olmana

Bir hafta falan vardır herhalde.Tüp bebekten önce 26 günde adet oluyordum ama bu ay 30-31'i bulur herhalde.Çünkü ilkinde de öyle olmuştu.

canlarim ben cikiyorum..oglen girerim insallah...
gizemim kurban bayramini simdiden kutlarim...Daha nice hayirli saglikli bayramlara insallah..Insallah hepimiz bir sonraki bayrami cocuklarimizla kutlariz.... Allaha emanet ol gizemim...Insallah cok guzel bi haftasonu gecirirsin...seni seviyorummmmmmm

hulyam dikkat et kendine sen fazla yorma kendini allahın işi bellimi cnm yaa valla ben umutlandım şimdi hee hayırlısı rabbimden

ayşemm allah kabul etsin cnm benimm
ben daha okumadım tabi 100 yazdım ama cumartesiye kadar okurum inşallah :))

arkadaşlarrrr uzun protokol tedavi olan tadevi sürecini yazarmı lütfennn
çiğdem arkadaşımıza yardım edinnnnnnnnn

Çiğdem arkadaşım benim ilk denemem uzundu.Bir önceki adetin 21.günü lucrin diye bir ilaç va göbekten yapılıyor.Sonra adet olunca (lucrine hep devam ediyorsun) adetin 2 veya 3.günü bir iğne daha ekleniyor.Yumurtalar yetrince büyüyünce çatlatma iğnesi yapılıyor ve 36 saat sonra da yumurtalar toplanıyor.

cnm yumurta sayısı herkeste farklı oluyo
benim normalde her ay tadavisiz en az 20 yumurta görünüyo ultrasonda
ilaçla kaç olur bilemem tabi

evet canım 30 tane toplansa ne olacak kaliteli olmadıktan sonra 1 tanesi bile döllenmiyomuş ozaman
içi boş yumurtayı ben napim hihhihihi :))))))))))))

HANIMLAR
HEPıNıZıN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUMM
ıNŞŞ BU MÜBAREK GÜNLERıN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE DUALARIMIZ KABUL OLSUNN
HEPıNıZ ALLAH A EMANET OLUN

ÖPÜLDÜNÜZZ hihihihihiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…