Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kız arada ben annemlere giderim ordan girerim yada eşim evde yokken gireim hihihihi
kız buraya takıldığımı bilmesin istiyorum bi yerdende kusur kalsın ben burda çoookkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hatcem senin cumartesi demi transferin senin icinde dua edecem namazin ardindan ins bu sefer tutar melegin seninle olur 10 tane ayetel kürsü ve 20 tanede salavet i terficeye okuyacam ins cnm görüsemessek bayramin simdiden mübarek olsun cnm

gizemim yine dokturuyon, ama biraz pozitif ol canim yaaa. ne oyle, garibim, bayram neyime..

kız anam ben öle şarkılarla hep dalga geçerim hee yanımda olsanda benim onu burda nasıl sölediğimi bi görsen koparsın vallaa
elimde kalem mikrofon gibi tutuyom
saçlarımı sallıyom bayraammm gelmişşş neyiiiiimeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm anaaaaaaaaaaammmmmmmmm
garibeeeeeeeeeeeeemmmmm :roflol:

Eylül arkadaşım yazını daha yeni okudum arkadaşım tabi ki çok üzüldüm ama Allah'tan ümit kesilmez arkadaşım.Daha 3-4 gün bekle.Bazen geç duyuluyor kalp atışı.O kadar üzülme eylül'üm ya yıpratma kendini.Ya bebeğin yaşıyorsa ona zarar verirsin.Nasılsa pazartesi (inşallah öyle olmaz da) durum aynı olursa o zaman üzülücen.Şimdi pozitif olmaya çalış biraz.Bak önümüz bayram ve sen hala hamilesin.

selda yazdım bacım senden 10 ayetel 20 tefriciye hadinin bendende 100 tefriciye
VARMI ARTTIRAN TALYA ıÇıN ALOOOOOOOOO

hahha ne diyim ben sana...Insallah birgun nasip olur sizlerle tanismaya...

eylülüm aşkım bitanemmm meleğim nasılsın bakalım bebişkom benim
kızımmm boşuna bozma moralini ben nette araştırdım kalp atışı geç duyulabiliyomuş
o seni üzen dr un aklına s....... ben emiiii

Sagol seldam.. Insallah yakin zamandada senin icin okuruz...

kızlar hepinize günaydın
çok sağolun ya düşünceleriniz için inşallah pazartesi herşey yolunda gider geç duyulabiliyormuş ama kendimi de fazla kaptırmak istemiyorum hayırlısı olsun diyorum artık kendimi kötü hissetsemde ağlasamda olcağı neyse o oluyor

EYLÜLÜM canim hos geldin gecmisi okuyamadim dün nettede giremedim noldu cnm nasil gecti kontrolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…