Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

canlar ooo beni konuşmuşunuz gebertirim he facebooka gideni herkes buraya gelsin bakim hımmmm

beni merak eden varsa şimdilik herşey yolunda annemlerdeyim güzel geçiyo bayram biraz daha ev ziyareti yapıp kocişle gezmeye gidicez hadini hepinizi öptüm şekerlerrr

Bayramınız mübarek tüm dilekleriniz gerçek olsun arkadaşlar... gizemim 30 tane tefriciye okudum eklersin... sevgilerimlee

canlarim, sabah hastaneyi aradim, evet gelin transferiniz olacak dediler..gittim bir tane transfer ettiler. 10 aralikda kantestim var eger adet olmazsam. Adet olursam gitmeme gerek yokmus.
2 tane embryo cozdurmusler, bunun sadece 1 tanesi devam etmis bolunmeye, oda suan karnimda insallah. Insallah iki hafta sonra guzel sonuc alirim kizlar...

ama sen pazartesi ie başlıycan dimi keşke bir kaç gün daha yatabilsen
kaç hücreliydi biliyor musun embriyon

canım benim görüşürüz tamam mı fazla takılma internete daha 1. günün senin inşallah herşey yolunda gider de bebeğine kavuşursun hayırlı ve sağlıklı olsun tabi
bu arada facebookta da gördüm resmini çok hoşsun canım

merhaba eylul canim...
suan zaten yaiyor sayilirim...insallah fazla bir is yapmiyacam bu sefer...pazartesi izinliyim, yani sali gunu basliyacam ise.. hic yoktan iyidir yine..gecen sefer ertesi gun hemen baslamistim ise ve hic dinlenmemistim...
tek uzuldugum, transferden sonra hemen kaldiriliyorlar burda...keske en azindan soyle 10 dakika bari yatirsalar, ama neyse...

Tamam cikacam insallah simdi
cok sagol canim, sende cok hossun..Eger yazmasaydin kim oldugunu hic bilemezdim..iyiki ekledin beni :)
canim, sen nasilsin suan? pazartesi gunu kacta gideceksin

ben de idare ediyorum işte bir umut internetin başında bir sürü yerlere bakıyorum benim durumumda olanlara yani bazen geç duyuluyormuş ama umutlanmak istemiyorum eşim üzülmeyi yasakladı bana
pazartesi sanırım önle satinde randevum o gün doktorun yanında o kadar çok ağlıyordum ki para vermeyi bile unuttuk doktora akşamleyin vermediğimiz geldi aklımıza randevu saatini bile sormamışım telefonla öğrenirim artık hayırlısı diyorum canım ya başka diyecek bir şey yok çünkü
bu arada ismim çok farklı dimi burda yazsam size çok uzun gelecek o yüzden eylül daha iyi

hatçem hadi bakalımm
hayırlı olsun ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMıLE KALIRSIN
sağlıklı hayırlı bi şeilde bebişinle olursunnn
canım benim dualarımdasın

bende hatçem için 220 kelimevi tevhid 20 ayetel kürsü okudum
inşş dualarımz kabul olsunn

gizemim ekle şeker
hemen bi facebook aç bence hatunlar süperr

hatcem cnm ins bebegin tutunursana sim sikida birakmaz annesi ins sonucun pozitiv olur ALLAH dualarimizi kabul etsin ins sende burda HAMIIIIIIIIIIIIIIIILEYIIIIIM DIYE bagirirsinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…