Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

bende yeni üye oldum arkadaşlar.1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık hep dr a ben gittim önce bende sorun çıkmıyordu sonra eşim gittiginde sperm analizinde hiç sperm görülmedi .tüp bebekle çocuk sahibi olacagımız söylendi .devlet memuruyuz ikimizde rapor alabilmek için en az 3 yıllık evlilik gerekiyormuş galiba .ama bekleyemeyiz o kadar bildiginiz ankarada tüp bebek merkezi varmı eşime önce TESE yapılacakmış ondada sperm bulunamazsa artıkk allahtan umut kesilmezmiş. inşallah rabbim isteyen herkese verir

hoşgeldin anastasya inşallah herşeyi kolay bir şekilde halledersiniz
rapor için 3 yıl evlilik şartı var ama eşin azospermse yani sperm sayıı 5milyondan az ya da hiç yoksa 3 yıl şartı aranmıyor diye biliyorum sen munu bir daha sor
ben de devlet memuruyum biz rapor çıkartmadan yaptırdık
inşallah allahım evladını verir sana

slm arkadaşlar...
topiğimiz 2.sayfaya düşmüş.bişiler yazıyım dedim.ben çok heyecanlıyım hem eylül için hem de yarın ki kontrolüm için...Allahım bebeğimi benden ayırma ne olur.hayırlısını ver

Ederİm bebekteyİz İnŞallah meleĞİm benİ bırakmazzzzz.Çok korkuyorummmm.İnŞallah mucİze olmu ve bebeĞİm gelİŞmİŞtİr.

İNŞ CANIM İNŞŞ EYLÜL DEN DE HABER YOK
İNŞ GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM
ALLAH IMIN İZNİYLEEE HAYIRLISIYLAA İNŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

hetçem günaydın cnm benim
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey yolunda gitsin cnm benim
özledim sizi valla

arkadaşlar herkese günaydınlar geçmiş bayramınız mübarek olsun tekrar
yazılan herşeyi okudum canlarım
benim bayramım iyi geçmedi ne yazıkki çok çok hastayım hala
dr gittim 10 tane iğne veri antibiyotik ve 2 kutu hap
boğaz ve kulak enfeksiyonu geçiriyorum ve ne yazıkki işteyim bayram olduğu için sadece acile gidebilim ordada rapor yazmıyolar (( halim kötü yani

gizemim gecmis olsun canim...Kendine iyi bak..Dikkat et.. aslinda bu halde calismaman lazim... insallah simdi biraz iyisindir canim...

slm kızlar nasılsınız
gizemcim geçmiş olsun
eylülden haber varmı merak ettim ben

günaydin herkese gizemim gecmis olsun ya ins yakin zamanda atlatirsin bu halde calismaman lazim aslinda izin vermiyorlarmi canim özledik seni ya hepinizin gecmis bayrami mübarek olsun

hatçe nevin sağolun canlar ama malum ay sonu evrak toparlamam lazım onun için mecburen geldim
nefes almakta zorluk çekiyorum tek yiyebildiğim çorba boğazım çok şiş kulağıma baskı yapıyo
seraxi cnm inşallah güzel haberler verirsin bizlere
eylülüm hayırlısıyla git gelde sevindir bizi
kızlr siz yazın ben okuyorum şu bizim liste nerde kaldı acaba yaa çok geride heralde dimi ((

selda valla izin istemeye yüzüm yok aslında adam dicek koskoca bayram tatili yetmedimi bakalım artık yarın kötü olursam gelmem bu haftayı bi atlatabilsem yaa bide adet olucam hepten biticem yani
dayanıyımda bi kaç gün sonra artık adet olunca gelmem bilemiyorum

sen nasılsın bakalım neler yaptın bayramda
kızlar hadi anlatın bayram nasıl geçti

Gızemım bende ıyıyım daha dogrusu ıyı olmaya calısıyom nedenıde yarın yumurta mı toplayacaklar heyecan ve korku var cnm ya geceden bıle dogru dürüst uyuyamadım elımde deıldı yanı kendı kendıme tesellı verıp durdum ama nafıle cnm: Bayramda nasıl gecsın gülüm aılenden uzak akrabaları zıyaret ettık ıste öyle gectı cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…