Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

günaydın arkadaşlar.ben öğlen gidicem.umarım herşey yolundadır.mucize bekliyorum.ama umudum yok.eylülü merak ettim.bilen var mı.dualarınızı bekliyorum.gizemcim geçmiş olsun bu arada.

hatcem nasilsin nasil gidiyo trasferin nasil gecti anlatirmisin banada moral olur benim yarin yumurtalar alinacak kaygili ve heyecanliyim nasil gececek bilmiyom ins her sey yolunda gider

SELDA CNM SAKİN OL GÜZELİM PANİK YAPMA herşey yolunda gidicek inşallah dualarımız seninle

seraxi cnm çok sağol.
heyecanla ve merakla senden haber bekliyoruz ama sen böle olumsuz olma lütfen cnm benim
rabbim yardımcın olsun güzelim

selda canim, transferim iyi gecti, en zoru da suan aslinda..beklemek... hic durmadan dusunuyorsun birsey hissediyorurmuyum.. oldu mu olmadimi... hayirlisi bakalim..
selda canim yumurta toplama isleminde bayiltacaklarmi seni?

canim, selda, korkmana gerek yok.. bende yumurta toplama isleminde aci vardi ama dayanamiyacak kadar degildi.bende sadece agri kesici ve sakinlestirici vermislerdi...zaten 5- 10 dakika icindede islem bitti... Sakin ol canim..

canim, selda, korkmana gerek yok.. bende yumurta toplama isleminde aci vardi ama dayanamiyacak kadar degildi.bende sadece agri kesici ve sakinlestirici vermislerdi...zaten 5- 10 dakika icindede islem bitti... Sakin ol canim..

cnm banada sakinlestirici ve agri kesici vereceklermis sakinlastirici verince uyumuyomusun? ben uyuyacagimi zannettim bilmiyorum islem esnasindami aci oluyu yoksa bittikten sonrami?

canim belki uyuyan vardir ama ben uyumadim.. sadece yumurtalari toplarken igneyle batirdiklarini hissettim. islem bittikten sonra galiba 20 dakika falan uyudum ondan sonra gittim eve... Sen bunlari simdiden dusunme..Insallah hic agri hissetmezsin yarin..

KIZLAR ben bi çorba içimde gelim valla içim dışım çorba oldu yaaa
buralardayım
hatçem bu arada senin için okunmuş duaları birazdan yazacağım allah kabul etsin cnm benim

seldacım trasfer günün belli değil sanırım daha bize yzarsın senin içinde elbette o gün dua okuyacağız rabbim hayırlısıyla hepimizi muradına erdirdin canlarım

selda benimkide galiba 2 saat falan surdu..ilk once igne ve hap verdiler, ve yarim saat oyle beklettiler..yarim saat sonra beni iceriye aldilar ve yumurta toplama isi basladi.. 10 dakikada toplama islemi, ondan sonra da biraz dinlendim. O gun bana dediler, hic bir plan yapma diye... eve gittikten sonra dinlenmen gerekiyor

canlar teşk.ederim
halsizlik falan çok yokta işte boğazım ve kulağım çok ağrıyo duymuyo bide az yani.sabah 4.iğnemi vuruldum hala bi değişiklik yok bakalım akşam sabah vurulcam artık inşallah çabuk atlatırım
bu arada 8 ekimde adet olmuştum sonra 3 kasımda yani 5 gün geri gelmişti normalde de hep bi kaç gün geri gelir zaten bugün 1 aralık ama adet olmadım heray rabbimden bir mucize bekliyorum allahım inşallah duyar feryadımı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…