Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

bizim burası artvin gizemcim o dönemlerde artvin ve ordu daha çok bazı ilçeleri solun kalesiymiş şimdi okadar olmasa da yine devam ediyor

o dönemde birtek ordunun bir ilçesinde huzur vardı sanki başka bir medeniyet başka bir ülke gibi huzurlu bir üzen kurmuşlardı kendilerine tabi ordu çok değerli bir yerdi sol için örgütün gerçekten sağlam bir parçası orada yürütmüş çalışmalarını doğru cnm. tabi ben sadece kitapların yalancısıyım ne yazıkkki o dönemi yaşayamadım ama gerçekten tarihin böle bi durumuna canlı şahit olmak isterdim en azından 5-6 yaşında olup senin gibi hatırlamak isterdim neyse arkadaşım muhabbetimizden sıkıanlar var arkadaşlar tedaviyi konuşmak istiyor :))

aslında silamcım biz hep tedaviyle alakalı konuşuyorduk ama dün gizem yeter biraz değiştirelim konuyu kafamız rahatlasın dedi ondan sonra da koptuk biraz biz ama hemen konuya dönebiliriz biraz da bizim konulardan konuşalım haklısın

silam kızdı ve gitti işte ay aşk olsun yaaa
ne var şurda iki gırgır yaptık yanii
ne tüp bebek yapacaz diye bunalıma girip hep aynı şeyimi konuşalım klava:

ağlarım hee senağlama

nevin ne olduki senin pc ye ben anlamadım bacım olsun yazamasanda aramızdasın görüyos işte sen oku sakin ol cnm emi kırma pc yi falan :))))

Gizem,bağışla ama söz ettiysen de aklımda tutamamışım demek ki özür diliyorum,daha önce denemiş miydin tüp bebeği? Yoksa ilk denemen mi olacak?

Gizem,bağışla ama söz ettiysen de aklımda tutamamışım demek ki özür diliyorum,daha önce denemiş miydin tüp bebeği? Yoksa ilk denemen mi olacak?

ilk deneme olacaktı bu ay ama ertelemek zorunda kaldık hem maddi hem manevi şekerim ama sorun değil napim ya dünyanın sonu değilya relax olun kızlar sıkmayın canınızı valla ben okuyorum heryerde sakin olan anne adaylarının hemencecik tutuyo bebişleri

eylül farkındamısın bacım bana bi rahatlık ferahlık geldi hee dünya yansa samanım yok heheh
evdeyim sıkılıyom diyodun yazsana tatlım
kız eylül ben yazın karadeniz turu yaptım kocamla öle sahilden sahilden ama artvine gelemedim yaa içimde kaldı hee bi yazda sadece artvini gezmeye gelecem oraya yaylalara falan hmmmm sanki bi an çimen koktu burnuma hee

evet silam gitti ama ben okadar strese girmiştim ki arada değişik konularda konuşmak rahatlattı beni bir aydır kafam darmadağındı prolaktinim ve tsh ım yüksek çıktı hipotiroidim var zaten ilaç kullanıyordum ama dozu yükselttik prolaktin için ilaç kullanıyorum 15 gün ara kanamalarım vardı tedavim ertelendi tedaviye 5-6 satlik yol gidip gelicem sonrasında kalıcam kalma problemim var otelde kalmak istemiyorum akrabada kalıp onların bilmesinide istemiyorum önceden arkadaşımda kaldım artık oda işe başladı hangi orta yolu buluruz diğe düşünüyorum takacak okadar çok şey var ki ama 2 gündür gırgır yaptık rahatladım biraz bakalım prolaktinim tsh ım düşmüşmü diğe de çok aklıma takıyorum anlayacağınız konuşacak çok şey var da arada stres atıyoruz işte
bu arada nevin senin azkalmış çatlatma iğneni yaptırıp yumoşlarının toplanmasına herşey yolunda gider inşallah

silam kızdı ve gitti işte ay aşk olsun yaaa
ne var şurda iki gırgır yaptık yanii
ne tüp bebek yapacaz diye bunalıma girip hep aynı şeyimi konuşalım klava:

ağlarım hee senağlama

Burdayim hayatim .. buyrunnnnnnnnn Bi yere gittigim yok ..Bi dolanip geliyorum .. sırnaşık şey
Ya ben sadece benle ayni baslayan arkadaslari merak ediyom . :1closedeyes:
Kizmiyorum size merak etmeyin .. Kizsam :tomato: yerdiniz suratiniza .. :roflol:

evet gizem ya bana da rahatlık geldi valla demek sahil boyu gezdiniz artvinde ilçeleri de çok güzeldir halen yemyeşil buralar yağmurdan gözümüz açamıyoruz tabi yapraklar sararmadı bile yaylalarımız da güzeldir gelirseniz görüşmek isterim tabi sen birde karnı burnunda geliyormuşsun benim ki de doğmuştur inşallah nevin sen nerelisin heryerin ayrı bir güzelliği vardır her memleket ayrı ayrı güzeldir

ya cnm benim ne kadar takarsak takalım ne düşünürsek ne planlarsak planlayalım yinede herşey olacağına varıyor biraz sakin olmakta olacağına bırakmakta fayda var ben herşeyi salalım unutalım gelin gırgır yapalım demiyorum ama bizimde gülmeye eğlenmeye morale ihtiyacımız yokmu en çok bizim var herkes sussun gülmesin biz gülecez çünkü biz tüp bebek anneleriyiz heheheh gülün bakıyım şimdi :)))))))))))))))))))))))))

kızlar kesin muhabbetiti silam geldi valla yersiniz kafanıza domatesi huhahahahah

oh ohhh sende bu :ecrin_bebek:
bende bu :CüvCüv:

sırnaşık şeysırnaşık şey

silam anlatsana bacım duygularını ne hissediyosun bakalım durumun neee

kızlar kesin muhabbetiti silam geldi valla yersiniz kafanıza domatesi huhahahahah

Uyuzz ... klava:
Oturun bakim cocuklarr ... lmaz: Acin biyoloji kitaplarinizin 689 . sayfasini ..
Bu günkü konumuz tüp bebek nasil edilirr .. sırnaşık şey
Domatesi de artikin teneffüste yersin gizemim .. naniknanik
Önüne dön arkadasinla fiskoslasmaa ... :mymeka:

kıs benim evde bile kedim vardı bebek yapmaya karar verince memlekete anneme götürdüm
domateside sana yedirecem cadı :)))))))))))))

he katıl bize şöle şen şakrakk

bebekteyiz arkadaşım gelişmeleri yaz bana senle konuşamadım bugün ben okurum yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…