G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
bizim burası artvin gizemcim o dönemlerde artvin ve ordu daha çok bazı ilçeleri solun kalesiymiş şimdi okadar olmasa da yine devam ediyor
Gizemim kuzucum istersen oradaki yaziyi degisebiliyosun ..
O senin seviye cicegin .. a.s.
Kizlar tedaviye dair pek birsey konusulmuyorr ??
Sohbet etmek icin yukaridaki sohbete girebilirsinizz ..
Ben nerden bulcagim benimle ayni durumda olanlari ?? :umursamaz: Çok üzgünüm çoook
Gizem,bağışla ama söz ettiysen de aklımda tutamamışım demek ki özür diliyorum,daha önce denemiş miydin tüp bebeği? Yoksa ilk denemen mi olacak?
silam kızdı ve gitti işte ay aşk olsun yaaa
ne var şurda iki gırgır yaptık yanii
ne tüp bebek yapacaz diye bunalıma girip hep aynı şeyimi konuşalımklava:
ağlarım hee senağlama
eylül farkındamısın bacım bana bi rahatlık ferahlık geldi hee dünya yansa samanım yok heheh
evdeyim sıkılıyom diyodun yazsana tatlım
kız eylül ben yazın karadeniz turu yaptım kocamla öle sahilden sahilden ama artvine gelemedim yaa içimde kaldı hee bi yazda sadece artvini gezmeye gelecem oraya yaylalara falan hmmmm sanki bi an çimen koktu burnuma hee
evet gizem ya bana da rahatlık geldi valla demek sahil boyu gezdiniz artvinde ilçeleri de çok güzeldir halen yemyeşil buralar yağmurdan gözümüz açamıyoruz tabi yapraklar sararmadı bile yaylalarımız da güzeldir gelirseniz görüşmek isterim tabi sen birde karnı burnunda geliyormuşsun benim ki de doğmuştur inşallah nevin sen nerelisin heryerin ayrı bir güzelliği vardır her memleket ayrı ayrı güzeldir
oh ohhh sende bu:ecrin_bebek:
bende bu :CüvCüv:
sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar kesin muhabbetiti silam geldi valla yersiniz kafanıza domatesi huhahahahah
silam anlatsana bacım duygularını ne hissediyosun bakalım durumun neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?