- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
merhaba kızlar benişmde gülmeye çok ihtiyacım var ilk tüp bebek denemesi için son 5 gün :) sevineyim mi korkayım mı bilemedim .
merhaba arkadaşlar ben 5yıllık evlıyım 3 aşılama tedavisi gördüm bu siteye üye olmuştum ama yazı yazmamıştım hiç 3 aşılamadan sonra tüp bebek tedavisi dedi dr ama ben nereye hangi merkeze gidicegime kara veremiyorum sizler nerede yaptırdınız bana yardım edermısınız
sevgili meta hoşgeldin ben tüp bebek merkezi hakkında birşey diyemiycem ben artvindeyim ve trabzonda yaptıracağım bana en yakın orası sen nerde yaşıyorsun ki burda diğer arkadaşlar sana yardımcı olurlar eminim inşallah senin içinde herşey yolunda gider
merhaba bende 5 yıllık evlıyım 6 yıla gırdım allah hayırlısını versın inşallah tutar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada sız kac yıllık evlısınız
canım hoşgeldin tedavin hayırlı uğurlu olsun
nur topu gibi bebişlerin olsun inşallah......
ben alman hastanesinde 2. tüp bebek denemesi gerçekleştireceğim kısmet olursa haftaya bugün ay az kaldı heycanlanıyorum aklıma gelince.....
çekirge 1 şıçrar 2 sıçrar 3. de hoooppp kucağa gelir...senin 2 si direk ten dönmüş..Allah ın izniyle 3 te gooooooooolllllllllll
bu arada canım tedavi sıralarında fsh kaç çıkmıştı..bendede biraz yüksek..o yüzden ilk tedavim yarıda iptal olmuştu...
SUDENAZ MERHABA ARKADAŞIM..NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR..
İLK TEDAVİMDE FSH 8 Dİ
İKİNCİDE 14
HATTA DR KAÇ KERE İPTAL EDELİM Mİ DİYE SORDU AMA BEN ISRARLA DEVAM ETMEK İSTEDİM....TEK YUMURTAYLA BAŞLADIK SONRA 5 İ BULDUK..5 TOPLANDI 3 Ü DÖLLENDİ VE 3 TANE TRANSFER..HAMİLELİK OLDU AMA 10. HAFTADA KALP ATIŞI DURDU..HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ..
10 AYDIR FSH BAKTIRMIYORUM..BAKTIRMAKTAN DA KORKUYORUM
[
canım benim ilk tedavide fsh 9.02 çıkmıştı..bende yumurta vardı ama bi türlü büyümuyordu...adetimin 23. gününe kadar iğne kullandırdılar sonuçta zar zor 1 yumurtayı 18 mm e getirdiler..toplamada ise sonuç boş yumurta...şimdi aradan 8 ay geçti tekrar yaptırdım fsh 9.21 çıktı nerdeyse aynı hatta dahada fazla moralim bozuk biraz aynı şeyi yaşamak istemiyorum..bakalım bu adetimde ne olacak?
ii geceler hnımlarr yarın görüşmek dleğiylee
Çok başarılı bi çalışma olmuş ben gen-art ta yaptırıyorum tüp bebekte 2. denemem ama arada bide aşılamam var. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız da hepimizin karşısına hamiş hamiş diye yazarsın...:sm_cool:========EKİM'DE TÜP BEBEK TEDASİ GÖRECEKLER=======
sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi
huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi
ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi
balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi
nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi
gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi
nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi
daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi
bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi
lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi
nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği
eylul08--------------2. deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi
senay79------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi
cigdem32----------1. deneme--------------?????????????????
serraxi-----------1. deneme-------------memorial hastanesi
hulya59-------------2. deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi
eftenpuftenkonular---------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi
sena81---------------3. deneme----------------???????????????????
scjtuba-----------------2. deneme-----------------??????????????????
serappty-------------------3. deneme-----------------centrum clinig
~silam~----------------6. deneme-----------------yurtdışı
minenl-----------?????????--------------????????????????------------HAMİŞİMİZ
listeyi güncelledim umarım kimseyi atlamamışımdır..soru işaretli yerleride yanıtlarsanız onlarıda eklerim...aramıza hoşgeldiniz umarım hepimizin tedavileri pozitif sonuç verir
2 gündür giremedim maaşallah döktürmüşsünüz....oku oku bitiremedim :)
ev temizliğim bitmek üzere..ama 2 gündür annemin evini temizliyorum....5 aydır memlekettelerdi,Allah izin verirse yarın geliyorlar....bende o yüzden telaşlıyım....istanbul'ada annemlerle gelicem..gelince konuşup ne zaman yola çıkacağımızı konuşacağız....
ama kafam çok karışık....mesafe uzak olduğundan erkenden gidemiyorum...adetime bikaç gün kala gitsem..ek ilaç veremiycekler..adet 3 günü hemen başlanmak zorunda kalıcam...adetimin 21 günü gidip bi sonraki adetimde başlasam o zamanda toplama transfer falan kurban bayramına geliyor...sanırım en akıllıca gidip dr.un ne önereceği olacak...bakalım herşeyin hayırlısı inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?