Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

merhaba kızlar benişmde gülmeye çok ihtiyacım var ilk tüp bebek denemesi için son 5 gün :) sevineyim mi korkayım mı bilemedim .

hoşgeldin meldir hayırlı olsun tedavin daha 5 gün varmış ama olsun bende 2.sine başlıcam 5-6 gün sonra duygular karışık oluyor ilk olunca insan daha da tuhaf oluyor ama alışıyorsun inşallah senin için de herşey yolunda gider de bebişlerine kavuşursun

merhaba arkadaşlar ben 5yıllık evlıyım 3 aşılama tedavisi gördüm bu siteye üye olmuştum ama yazı yazmamıştım hiç 3 aşılamadan sonra tüp bebek tedavisi dedi dr ama ben nereye hangi merkeze gidicegime kara veremiyorum sizler nerede yaptırdınız bana yardım edermısınız

bu arada biz bugün burda bayağı güldük özellikle gizem çok güldürdü arada değişiklik iyi oluyor tedavi başlayınca bu kadar yazışamıycam başka yere gidiyorum çünkü şimdiden moral depoluyorum allah hepimize kolaylıkla halletmeyi ve hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

merhaba bende 5 yıllık evlıyım 6 yıla gırdım allah hayırlısını versın inşallah tutar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sevgili meta hoşgeldin ben tüp bebek merkezi hakkında birşey diyemiycem ben artvindeyim ve trabzonda yaptıracağım bana en yakın orası sen nerde yaşıyorsun ki burda diğer arkadaşlar sana yardımcı olurlar eminim inşallah senin içinde herşey yolunda gider

ben istanbulda yaşıyorum cevap verdigin için teşekkür ederim dedigim gibi 5 yıllık evliyim 3 tane aşılama geçirdim cok zor bı dönemdi ve sanırım başlangıcıydı insan kendine onu anlayacak bır arkadaş arıyo ve cokta korkuyorum
allah hepımıze sabır versın yardımcı olsun inşallah

merhaba bende 5 yıllık evlıyım 6 yıla gırdım allah hayırlısını versın inşallah tutar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hoşgeldin tedavin hayırlı uğurlu olsun
nur topu gibi bebişlerin olsun inşallah......
ben alman hastanesinde 2. tüp bebek denemesi gerçekleştireceğim kısmet olursa haftaya bugün ay az kaldı heycanlanıyorum aklıma gelince.....

bu arada sız kac yıllık evlısınız

biz 3.5 yıllık evliyiz ama ben 35 yaşındayım yani benim için biraz daha uğraş gerekiyor 1 aşılama yaptırdık daha fazla özellikle istemedim şans az çünkü 2. tüp bebeğe başlıycaz ben aşılamada daha fazla ağrılar çekmiştim ilaçlardan dolayı tüp bebek yaptırırken aşılamaya göre daha iyiydim inşallah senin içinde öyle olur istanbulda olduğunu sonra farkettim emin olki yaşadığın yerde yaptırmak kendi evinde kalmak çok iyidir başka yere gidince çok zor oluyor ama katlanıcaz artık herşey mucizelerimize kavuşmak için değil mi

huriyacım sana da hayırlı olsun ben de 2. ye haftaya başlıycam nerelerdesin sen ya bayağıdır yazışmadık seninle herşey yolunda gider senin içinde inşallah ben de çok heyecanlıyım günleri santim santim bugüne getirdim çok iyi anlıyorum seni ah ah bir haftaya o gün gelsede başlasak tedaviye ondan sonra da geçecek artık

Arkadaşlar merhaba
Yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgelmiş sefalar getirmişler. Yakınlarda güzel haberler alacağımız kimseler yokmu? Ben burdan hamileyim diyen yazışmaları görmeyi çok istiyorumm...

========EKıM'DE TÜP BEBEK TEDASı GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

senay79------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

cigdem32----------1. deneme--------------?????????????????

serraxi-----------1. deneme-------------memorial hastanesi

hulya59-------------2. deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi

eftenpuftenkonular---------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

sena81---------------3. deneme----------------???????????????????

scjtuba-----------------2. deneme-----------------??????????????????

serappty-------------------3. deneme-----------------centrum clinig

~silam~----------------6. deneme-----------------yurtdışı

minenl-----------?????????--------------????????????????------------HAMıŞıMıZ

listeyi güncelledim umarım kimseyi atlamamışımdır..soru işaretli yerleride yanıtlarsanız onlarıda eklerim...aramıza hoşgeldiniz umarım hepimizin tedavileri pozitif sonuç verir

Çok başarılı bi çalışma olmuş ben gen-art ta yaptırıyorum tüp bebekte 2. denemem ama arada bide aşılamam var. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız da hepimizin karşısına hamiş hamiş diye yazarsın...:sm_cool:

2 gündür giremedim maaşallah döktürmüşsünüz....oku oku bitiremedim :)

ev temizliğim bitmek üzere..ama 2 gündür annemin evini temizliyorum....5 aydır memlekettelerdi,Allah izin verirse yarın geliyorlar....bende o yüzden telaşlıyım....istanbul'ada annemlerle gelicem..gelince konuşup ne zaman yola çıkacağımızı konuşacağız....

ama kafam çok karışık....mesafe uzak olduğundan erkenden gidemiyorum...adetime bikaç gün kala gitsem..ek ilaç veremiycekler..adet 3 günü hemen başlanmak zorunda kalıcam...adetimin 21 günü gidip bi sonraki adetimde başlasam o zamanda toplama transfer falan kurban bayramına geliyor...sanırım en akıllıca gidip dr.un ne önereceği olacak...bakalım herşeyin hayırlısı inşallah...

========EKıM'DE TÜP BEBEK TEDASı GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

senay79------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

cigdem32----------1. deneme--------------?????????????????

serraxi-----------1. deneme-------------memorial hastanesi

hulya59-------------2. deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi

eftenpuftenkonular---------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

sena81---------------3. deneme----------------???????????????????

scjtuba-----------------2. deneme-----------------gen-art tüp bebek merkezi

serappty-------------------3. deneme-----------------centrum clinig

~silam~----------------6. deneme-----------------yurtdışı

minenl-----------?????????--------------????????????????------------HAMıŞıMıZ

scjtuba ekledim canım yerimseniben

Allah yardımcın olsun canım. En iyisi doktorunla konuşmak. Bende kafamda bazı şeyleri sürekli kurup kurup kendimi yiyip bitiriyordum. Ama hayal ettiğim hiçbirşey gerçekleşmedi. O yüzden bir bilene danışmak herzaman daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…