Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

al kız sadece bizleri ekle nolacak ya
eşlerde abartmasın en güzel iletişim kaynağı.onların aklında kalan sadece arkadaş arama sitesi gibi bişey
hiç alakası yok ( varda niyet önemli:))

gizem im aç bi uyduruk isimle ne olcak bizle arkadş olursun
sadece mesela melahat ayşegül topludere hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar kendimi baya toparladım bu günkü uğraşım tüm hastanelerden fiyat alıp bi liste yapacağım
bilgilendirmek amaçlı burayada ekleyeceğim tabiki öğrendiklerimi

ayy gizem im hiç açmasaydın içim ürperiyoo
allah belalarını versinnn ailelerin yüreği yandııı offf yaaa ne zorr
alllah ım sabır versinn çok zorrr çokk

ayy valla varsa bu isimde biri bilemiyorum birden yazdım öleee:::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))9

rica ederim artist nevinn süslüüüü hatunnzemuszemus

imkanın varsa yat hiç kalkma :)) ben öyle yapacam
ayşegül melehat hanım seni bekliyoruz :)))))))))))))ama resimde at bi tane seni görelim olurmu

ya bir yere kaybolmadım kızlar bir diğer topiklere bakındım neler olmuş diğe hepsine olmasada birkaçtanesine baktım bu arada kahvaltı yapıyorum hep yazarken çayım soğuyor valla
gizem kız aç bir fb kocana inat kıskanıyormuş ne var yani akşamleyin biz eşimle beraber bakıyoruz ikimizinkinede çok gülüyoruz videolara en son müzikleri açıyoruz ve kağıt oynuyoruz çok hoş oluyor
yani ilgilenecek çocuk olmayınca ne yapalım böyle vakit geçiyor işte
gurbetkuşu sende aç kendine bir fb eşin kendisininkini sen kendininkini kullan sonra beraber takılmak da zevkli oluyor
haklı değilmiyim kızlar ama

kızlar ümmü teyzeyi izledinizmi haberlerde :)) songülüm fb ye attım izle süper ya:))

eylül aynen canım ya aç kalıyorum yada soğuyor
bugün okuyacam diye daha kahvaltı bile yapmadım :)) midem yapıştı :)

gizem hadi aç sende bir fb seni çok merak ediyorum ben valla nevin songül hatice ayşe selda biz resimlerimizi gördük hepsi çok hoş hatunlar valla hadi aç senide merak ediyoruz ama
gurbetkuşu sende aç sonra hamile kalınca resimlerinide görürüz sonra hepimiz bebişler olucakya onların resimlerinide görürüz

nevinim ben çayımı tekrar ısıtmaya koydum ne yediğimide anlamadım valla
amaaan olsun böyle de güzel

günaydın kızlar uzun süradir yoktum nasılsınız
tedavileriniz nasıl gidiyor bende biraz ertelendi ama bu ay olcak inşallah perşembe yumuşları toplayacaklar .bakalım neler olcak gün yaklaştıkca telaşlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…