Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

arkadaslar bugün saat 1.30 da transverim oldu daha simdi kalktim yatmak zor ama hemen yazip cikiyom dedim haber vereyim dedim ya bisey sorcm ne olursunuz yardim edin karnim agriyo adetim olcak gibi daha yeni bugün yerlestirdiler sizdede oldumu karin bel agrisi naz deyil valla sanki oram düsecek gibi sancidi cok korktum bana bi bilgi verin ne olursunuz 2 tane yerlestirdiler bu arada 1 tanesi iyimis 1 tanesi ortaymis bakalim insallah 2 kardes el ele tutunurda birakmazlar beni bi haber nerdesiniz canlar yardim edin dardayimmm yatacam hadin giiiiiiiii

gurbettikusu sen ne yaptin tabii yatiyon demii ben dayanamadim azicik kalktim kizzzzz adet olcak gibi karnim agriyo sendede oluyomu bi söyle gözünü seviyim cok korkuyorum ne olur yardim edin biseyler yazin valla sizlar icin kalktim simdi yatacam transverden sonra ne gibi biseyler oldu bi yazin heleeeee allah yardimcimiz olsun 12 gün sonra allahtan bisey olmazsa gebelik test yapilcak allahimm yardim et bizlere

naber songülcümmm

canım benim şimdi gördüm ii yim ben hamdolsun

sen nasılsın ii bak toparlanmışsınn canımm sevindim şekerim benim yaaaa

bende başlıyorum dondurulmuşlarıma pek umudum yok ama nasip artık napalım elimizden geleni yapalım da takdiri ilahii

17.sinde kontrole gitcem bakalım artık yaa
ayyy düşünmesi bile zorrr

ALLAH ım en kısa zamanda acılarımızı dindirsin bütün dualarım sizlerleŞeniz

cicimmm hadi bakalım hayırlısı olsun yaa
o sancılar ahhh o sancılar hemen geçmiyo be şekerim
kötü şeylere yorma bol bol dua et
oluyo yani bu sancılar canım benimm inşş bebişlerin seninle kalırr

iyiyim canım ; bende bugün doktoruma gittim bebişi gördük herşey yolunda gidiyor çok sevindim onu gördüğüm zaman çok keyifli oluyorum...onun dışında iğnelerim var bebeişin beslenmesi için sabah akşam yapıyor eşim ...insülin iğnesi gibi ....34. haftaya kadar yapılacakmış.....birde midem bulanıyor yediklerim çıkarıyoru m ...ilaç verdi doktorum bazen işe yarıyo bazen yaramıyo öyle böyle idare ediyorum allahıma şükür ...bebiş sağlıklı olsun herşeye razıyım...

allah en kısa zamanda size ve bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah...hamile arkadaşlarımda sağlıkla kucaklarına alır inşallah.....

cicimmm hadi bakalım hayırlısı olsun yaa
o sancılar ahhh o sancılar hemen geçmiyo be şekerim
kötü şeylere yorma bol bol dua et
oluyo yani bu sancılar canım benimm inşş bebişlerin seninle kalırr

bebekteyiz nasılsın dondurulmuşlarla deneyecektin ne durumdasın başladınızmı ...merak ettim ben fazla girmediğim için yakından takip edemiyorum canım ama kalbim hep sizlerle....

kiz yavrum amma naz yaptin ha o sanci bendede oldu belim ve kasigim agriyor ama cok deil öyle. ben yatamadim malesef benim trasferim de 12 bucuga yakin oldu kolay gecti benimde iki tane yerlesti dondurulusum yok malesef ama kalitesini sormadim insallah 1. kalitedir yavrum sen transferden sonra kac dakka yattin veya saat bana 15 dakika dedi ben yarim saat yattim bide transferden önce wc ye gönderdi. senin nasil gecti anlatsana kolaymi gecti zormu SIKISIK mi gittin yoksa benim gibi wc ye mi gittin önce hen ben yatamiyom benim randevum ayin 28 ine sana ne zaman vardi bide hap kullaniyonmu ben yarin bi iyne yapacam

facebookta da görüşelim

bu arada maralcım alternatif tıpta kullanılıyor fiyatı 50.00tl internet satışı mevcut cnm benim böle ürünlere güven olmuyo bence buda bi piyasa sonuçta......

evet cnm bnm doğru sölüosun da aslında, doktor eşime hiç bi tedaviye gerek yok dedi yani kullanman gereken bir şey, banada tuhaf geldi öle sölemesi, mutlaka vardır bişiler diye düşündüm...

günaydınlar arkadaşlar herkese...

yavrum heycanlı bekleyiş başlamış, inşallah tutunur bebeklerin sana sımsıkı, hadi allah hayırlısını versin...

ben çok heycanlıyım aşılamada hiç böle olmamıştım cuma gidicem ilk kontrole ama şimdiden aklıma geldikçe kalbim çarpıyo...

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği trasfer tarihi 6/11/2009 (450+10ayetel kürsi) HAMıLEEEEEEEEE

2 ) mentol --------1.deneme-------kavaklıdere t.b.m. -----trasfer tarihi 10/11/2009 (120) HAMıLEEEE

3 ) nutella ----------??******-----------????*****------------sonuç tarihi 24 kasım (145+ 10 ayetel kürsi )

4 ) talya83 --------------2.Deneme----------hollanda-------trasfer tarihi 28 kasım 2009 ( 1 yasin-i şerif -170 tefriciye - 220 kelimei tevhit - 50 ayetel kürsi )

5 ) gurbetkusu----1.deneme--------avusturya-----trasfer tarihi 07/12/2009

6 ) yavrum -----------2.deneme---------yurtdışı

7 ) sudenaz222------------ 2.deneme---------umut tüp bebek--------trasfer tarihi 8 aralık 2009

8 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

9 ) a.acele--------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

10 ) alara1-------------1.deneme-------- henüz belli değil

11 ) turkuaz --------1.deneme-------acıbadem hast.

12 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi----bir süre erteledi

13 ) ~silam~--------------6. Deneme---------almanya-----

14 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi----bir süre erteledi

15 ) bebekteyiz----2.deneme-------erdem hast

16 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

17 ) nevin_ --------1.deneme------- elazığ jinofertil

18 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

19 ) marall ----------1.deneme-----genart t.b.m---

20 ) ilayda 255------2.deneme---------umut tüp bebek

21) gizem im --------1.deneme ------ anadolu sağlık merkezi

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar herkese günaydın
listemizi güncelledim malumunuz 2 yeni transferimiz var ve acil dua bekliyolar bebişleriyle beraber
bu ara duaları çok ihmal ettik sanırım haydi bakalım herkesten destek bekliyorum şekerler

hatçem nasılsın cnm benim senle hiç ilgilenemedim kusura bakma ne olur
seraxi cnm benim inşallah hepimiz o muhteşem duyguyu tadacağız birlikte inşallah
songülüm cnmsınn
eylülüm hayatım nasılsın
huriya cnm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim cnm benim allah tamamına erdirsin
yavrum şeker panik yapma hemen oluyomuş öle ağrılar sabırla bekleyiş başladı dua et cnm benim
kuşum seldam cnmsın dualarımız sizinle inşallah bu son denemeniz olur yavrucuklarınıza kavuşursunuz

günaydin gizemim nasilsin cnm? benim trasferim dün oldu sonucumda dr ayin 28 ne randovu verdi bende randovu öncesinde test yapmak istemiyorum sonucu dr dan duymak istiyorum

songülüm cnm hayirli olsun tedavin insallah bu sefer kavusursun bebegine bize düsen de bi kücük umutda olsa onu kullanmak gerisi takdiri ilahi cnm insallah hersey güzel gecer benim dondurulmusum bile yok

bebekteyiz nasılsın dondurulmuşlarla deneyecektin ne durumdasın başladınızmı ...merak ettim ben fazla girmediğim için yakından takip edemiyorum canım ama kalbim hep sizlerle....

huriyacımmm bu adar özletme kendine yaaa
ben başladım hayırlısıyla doğum kontrol hapı verdi 17. sinde gel dedi canım benim bakalımm ne olacak 6 taneymiş dondurulmuşum 2 tane sonradan gelişen vardı onları da dondurmuşlar bakalım ne olcak bende heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…