- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.101
naber songülcümmm
arkadaslar bugün saat 1.30 da transverim oldu daha simdi kalktim yatmak zor ama hemen yazip cikiyom dedim haber vereyim dedim ya bisey sorcm ne olursunuz yardim edin karnim agriyo adetim olcak gibi daha yeni bugün yerlestirdiler sizdede oldumu karin bel agrisi naz deyil valla sanki oram düsecek gibi sancidi cok korktum bana bi bilgi verin ne olursunuz 2 tane yerlestirdiler bu arada 1 tanesi iyimis 1 tanesi ortaymis bakalim insallah 2 kardes el ele tutunurda birakmazlar beni bi haber nerdesiniz canlar yardim edin dardayimmm yatacam hadin giiiiiiiii
huriya canım çok sağol evet ikimizde kötü günler geçirdik ama allah sağlık versin inşallah herşey düzelecek
sen ne yapıyorsun uzun zamandır haber alamadık senden nasıl gidiyor arada gel bizi bilgilendir olur mu ben merak ettim seni
cicimmm hadi bakalım hayırlısı olsun yaa
o sancılar ahhh o sancılar hemen geçmiyo be şekerim
kötü şeylere yorma bol bol dua et
oluyo yani bu sancılar canım benimm inşş bebişlerin seninle kalırr
gurbettikusu sen ne yaptin tabii yatiyon demii ben dayanamadim azicik kalktim kizzzzz adet olcak gibi karnim agriyo sendede oluyomu bi söyle gözünü seviyim cok korkuyorum ne olur yardim edin biseyler yazin valla sizlar icin kalktim simdi yatacam transverden sonra ne gibi biseyler oldu bi yazin heleeeee allah yardimcimiz olsun 12 gün sonra allahtan bisey olmazsa gebelik test yapilcak allahimm yardim et bizlere
canım benim şimdi gördüm ii yim ben hamdolsun
sen nasılsın ii bak toparlanmışsınn canımm sevindim şekerim benim yaaaa
bende başlıyorum dondurulmuşlarıma pek umudum yok ama nasip artık napalım elimizden geleni yapalım da takdiri ilahii
17.sinde kontrole gitcem bakalım artık yaa
ayyy düşünmesi bile zorrr
ALLAH ım en kısa zamanda acılarımızı dindirsin bütün dualarım sizlerleŞeniz
bu arada maralcım alternatif tıpta kullanılıyor fiyatı 50.00tl internet satışı mevcut cnm benim böle ürünlere güven olmuyo bence buda bi piyasa sonuçta......
canım benim şimdi gördüm ii yim ben hamdolsun
sen nasılsın ii bak toparlanmışsınn canımm sevindim şekerim benim yaaaa
bende başlıyorum dondurulmuşlarıma pek umudum yok ama nasip artık napalım elimizden geleni yapalım da takdiri ilahii
17.sinde kontrole gitcem bakalım artık yaa
ayyy düşünmesi bile zorrr
ALLAH ım en kısa zamanda acılarımızı dindirsin bütün dualarım sizlerleŞeniz
bebekteyiz nasılsın dondurulmuşlarla deneyecektin ne durumdasın başladınızmı ...merak ettim ben fazla girmediğim için yakından takip edemiyorum canım ama kalbim hep sizlerle....
kizlar ya benim fb yok esim var ordan bakiyorum bende sizleri görmek istiyorum. nolacak isterseniz bende msn adresimi veriyim özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?