Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kız gizem tam tam tahmin ettiğim gibi çok tatlısın saçlarda en son sarı olmuştuya süper olmuş yani bak böyle daha iyi oldu kocanda kıskanıp çok merak edecekse arada baksın nolcak yani

sölemicemki ona fb yi
hihihihi
saçlarım yazın sarıydı bayram öncesi boyattım şimdi kül rengi gibi bişi yeni foto çekerim ben bi ara
sende çok tatlısın cnm benim maşallah valla sana manken gibisin

eylülüm tatlım bitanem canımsın tmm hadi hallet işlerini
bende biraz daha araştırma yapacağım hastaneler hakkında

kadiköy şifa hastanesi 4500tl ilaçlar hariç fiyat diyo
embriyo dondurma yıllık 750tl miş oha diyorum başkada bişi demiyorum
soyguncu resmen bu hastaneler yaa sanki beyin nakli yapıyolar anasını satim yaa

gurbettikusu canim kizzz valla naz deyil adet olcak gibi arada hep deyil agri oluyo yatmakta cok zor bee bak anlatayim transver günümü saaat 1 de doktorda olduk esimle 4 bardak su icirdiler sikisayim diye suyumu ictim tabii sikistim sonra yatirdilar beni su malum yatagaa bacaklarimi actim gerisini biliyosun 2 tanemi yerlstirdiler 3 taneydi ama ölmüs dondurulmusumda yok 2 tane yerlestirdilerya 1 ri iyimis 2 cisi orta derecedeymis bakalim sonra beni 15 dakika yatirdilar ama ben naz yaptim yarim saat yattim sanirim sonra doktor tuvalete gidebilirsin dedi ben eve kadar tuttum eve gelirkende arabanin arkasina yorgan semistik yatarak eve geldim ev cok yakin ama genede yattim umut iste neyse evde bekledim bayag sonra tuvaletimi yavasssss yavasssss yaptim ay ne kötü yaaa sanki bebelerim düsecek sandim ya ne acayip korku anlatamam sonra yattim yattim halan yatiyorum dün kalktim aklima geldin ne yaptiki diye simdide gene kalktim msj yazdimiki diyee sagoll ya senndeki ddegisiklikleri yaz arada yaa karnim sis seninde sismi belim agriyo adet olcak gibi karnim agriyo arada ama hep deyil öyle iste canimm hadi ben yatmaya gidiyom yaz heee allaha emanet olun

anadolu sağlık merkezini aradım şimdi
çiderliye 3000tl +ilaçlar+tahliller+613 tl embriyo dondurma toplamda hepsi yaklaşık olarak 5700 tutuyo

yavrum cnm yaa telaş yapmaaa ohoooo senden çekeceğimiz var kız herkesin öle oluyo o kadar ilaç kullandın olsun yani o kadarcık şişlik
sürekli kendini dinlersen tahlil gününe kadar delürmezsen iyidir yanii

gurbetcikusu canim ay unutuyodum valla birsürü hap kullaniyorum tutturucu progestoron nebiliyim ilac ilacc yarinda ignem var allah izin verirse ignemi yapcam hadi öpüyom seni allahim insallah bebeklerimize bisey olmasin ne olur allahim anne olmak istiyorum ben artikk allah herkese versin bende icinde amin.

yavrucuum benim kiz ben yatmiyom ayaktayim dr normail hayatin gibi yap dedi ama bana su icirmedilerki hatta transferden önce tuvalete git dedi doktorum ama benimki niye deisik olduki ayy yoksa tutmayacakmi yoksa bende yarim saat yattim bu gün de bi iyne oldum sana vardilarmi iyne hap ilac ben yine günlük isimi yapiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…