- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Merhaba canım neler yaptın bugün?? Çatlatma iğneni bugün mü vuracaktın? Bende doktora gittim bugün gelişmeler iyi muhtemelen pazartesi günü toplanacak.
bebekteyiz arkadaşım gelişmeleri yaz bana senle konuşamadım bugün ben okurum yarın
slmmm
cici çatlatma iğnemi dün gece oldum sabah toplatmaya gidicem yumuşlarımı nasip olursa
p.tesi de transfer olabilir dedi doktorcummm
hadi bakalım az kaldı hepimiz için hayırlısı olsunnn canımm benimm yaaa
umarım tedavi gibi sonu da ii olur
Allah yardımcın olsun canım. En iyisi doktorunla konuşmak. Bende kafamda bazı şeyleri sürekli kurup kurup kendimi yiyip bitiriyordum. Ama hayal ettiğim hiçbirşey gerçekleşmedi. O yüzden bir bilene danışmak herzaman daha iyidir.
İnan bana kendiminki kadar heyecanlıyım. Beni habersiz bırakma olur mu? İnşallah ağrısız sancısız geçirirsin yarını. Ben toplamadan korkmuyorum. Transfer daha zor oluyor su içmekten nefret ederim sıkışık falan oluyosun ya bayağı bi zor Allah yardımcımız olsun tatlımm... Senin için dua edeceğim...
evet öyle ilk denememdede gidip 3 günü henem başlamıştık ama dr.erteleyelim demedi aslında ertelenecek durumum varken tabi ben bilmiyorum kendimi teslim etmişim ne diyosa aldım yaptım o yüzdende zaten tedavim yarıda kaldı ama 2 tüp bebeklik masraf yaptım...8 ayda ancak toparladık..aynı şeyleri yaşamak istemiyorum..ilk gittiğim yerden çok pişmanlığım var...inşallah bu sefer herşey daha iyi olur diye umut ediyorum
Bende aynı şeyleri yaşadım. Daha normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımı öğrendiğim gün iğnelere başlamıştım. Daha sonra bir çok yere gittim ama tekrar ilk yaptırdığım yere dönmek zorunda kaldım. Hem maddi hem manevi olarak çok yıprandım. Ama sonunda hepimiz başaracağız. Bu inancımı hiç yitirmiyorum. Herşey çok güzel olacak.... İçinden hep bu cümleyi geçir.
ya cnm benim ne kadar takarsak takalım ne düşünürsek ne planlarsak planlayalım yinede herşey olacağına varıyor biraz sakin olmakta olacağına bırakmakta fayda var ben herşeyi salalım unutalım gelin gırgır yapalım demiyorum ama bizimde gülmeye eğlenmeye morale ihtiyacımız yokmu en çok bizim var herkes sussun gülmesin biz gülecez çünkü biz tüp bebek anneleriyiz heheheh gülün bakıyım şimdi :)))))))))))))))))))))))))
2 gündür giremedim maaşallah döktürmüşsünüz....oku oku bitiremedim :)
ev temizliğim bitmek üzere..ama 2 gündür annemin evini temizliyorum....5 aydır memlekettelerdi,Allah izin verirse yarın geliyorlar....bende o yüzden telaşlıyım....istanbul'ada annemlerle gelicem..gelince konuşup ne zaman yola çıkacağımızı konuşacağız....
ama kafam çok karışık....mesafe uzak olduğundan erkenden gidemiyorum...adetime bikaç gün kala gitsem..ek ilaç veremiycekler..adet 3 günü hemen başlanmak zorunda kalıcam...adetimin 21 günü gidip bi sonraki adetimde başlasam o zamanda toplama transfer falan kurban bayramına geliyor...sanırım en akıllıca gidip dr.un ne önereceği olacak...bakalım herşeyin hayırlısı inşallah...
evet gizem ya bana da rahatlık geldi valla demek sahil boyu gezdiniz artvinde ilçeleri de çok güzeldir halen yemyeşil buralar yağmurdan gözümüz açamıyoruz tabi yapraklar sararmadı bile yaylalarımız da güzeldir gelirseniz görüşmek isterim tabi sen birde karnı burnunda geliyormuşsun benim ki de doğmuştur inşallah nevin sen nerelisin heryerin ayrı bir güzelliği vardır her memleket ayrı ayrı güzeldir
kızlar bugün ilk lucrinimi vuruldum.ama şansıma hemşire ilk defa bu iğneyi yapıyorum dedi.neyse cilt altı dedim.iğneyi yaptıktan sonra bir baktımki şişmiş.3 saat oldu yeni yeni geçiyor.çok moralim bozuldu.başladım ağlamaya ):bu 3. denemem daha önce böyle olmamıştı.artık herşeyden etkilenir oldum.içimdeki korkuları unutup tedaviye başladığıma bile sevinemiyorum.bir türlü kendimi rahat huzurlu hissedemiyorum.ayyyy içinizi kararttım sizinde.silkelenip kendime gelmem lazım.yeni bir umut...
Canım bence de önce bir görüş,uygun bir program da çıkabilir karşına,sorularını yöneltir bir takvim oluşturursunuz eminim,hayırlısı olsun diyorum şimdiden,Allah'ım mucizelerinden göndersin hepimize...Kalbini ferah tut arkadaşım.
Benim çatlatma iğnem yarın gece 24.00 te,pazar günü de toplanacak,heyecanlıyım,dua et olur mu....
merhaba kızlar benişmde gülmeye çok ihtiyacım var ilk tüp bebek denemesi için son 5 gün :) sevineyim mi korkayım mı bilemedim .[/QUOT
ben seni bolbol güldürürüm merak etme cnm benimde ilk denemem olucak ama ben biraz ileri attım tarihi bi kaç ay bekleyeceğim korkulcak bişi yok sen sevin bu bebişine kavuşman için sadece bir sebep öyle düşün
merhaba arkadaşlar ben 5yıllık evlıyım 3 aşılama tedavisi gördüm bu siteye üye olmuştum ama yazı yazmamıştım hiç 3 aşılamadan sonra tüp bebek tedavisi dedi dr ama ben nereye hangi merkeze gidicegime kara veremiyorum sizler nerede yaptırdınız bana yardım edermısınız
cnm hayırlısı olsun inşallah ben anadolu sağlık merkezinde karar kıldım sonunda prof.dr.aydın arıcı bi araştırmanı tavsiye ederim öngörüşmeye gittim ve harika geçti gerçekten aradığım güveni verdi bana istanbulda da şubesi var bu hastanenin ilgilenirsen bi bak..
gülüşşş
sabah hastaneye gidiyorum sanırım yarın da yazamam kaçtı gelirim bilmiyorum
bugün de bakamadım ya komşuma misafir geliyomuş yardım ettim ona
yumoşlarımı alcalarmış yarın
p.tesi de geri bebiş koycaklarmış yerine benimde işime geldi olur dedim alın yumoşalrı verin bebişler
kısss ii slogan oldu ama heee
çok heyecanlıyım arkadaşım bakalımm
fırsat bulduğum ilk dakika yazıcam sizedelikafaduldenŞeniz
alın yumoşları verin bebişleri he süpersin yaa :)))
hayırlısıyla bi aldır yumoşları cnm sana bi tavsiye transferin olduğunda en az 24 saat yat dinlen ağır hareket yapma fazla dolanma sonra normal yaşantına ön ve bebişlerinin sana sıkmsıkı tutunduğunu düşün onlar artık annelerine sarılıyolar tmm mı cnm darısı başımıza artık hadi ver bize mutlu haberleri
kızlar bugün ilk lucrinimi vuruldum.ama şansıma hemşire ilk defa bu iğneyi yapıyorum dedi.neyse cilt altı dedim.iğneyi yaptıktan sonra bir baktımki şişmiş.3 saat oldu yeni yeni geçiyor.çok moralim bozuldu.başladım ağlamaya ):bu 3. denemem daha önce böyle olmamıştı.artık herşeyden etkilenir oldum.içimdeki korkuları unutup tedaviye başladığıma bile sevinemiyorum.bir türlü kendimi rahat huzurlu hissedemiyorum.ayyyy içinizi kararttım sizinde.silkelenip kendime gelmem lazım.yeni bir umut...
hayırlı uğurlu olsun cnmm moralini bozma cnm deri altı iğne hava kalmıştır belki şırıngada apse yapmadıysa sorun yok iğneni kendinde vurabilirsin dr um bana eğitim vericeğini söledi iğnelerini kendin vurursun dedi.içindeki herşeyi sil geçmişe dair ve mutlu olmaya başla ne kaldı cnm yakın bi zamanda hamiş olarak yazıcaksın bize bunu düşün.cnm içimizi karartmadın sen yaz benim içim asla kararmaz tedavinin başarıyla biticeğini asla unutma ve buna kendini inandır lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?