Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Merhaba canım neler yaptın bugün?? Çatlatma iğneni bugün mü vuracaktın? Bende doktora gittim bugün gelişmeler iyi muhtemelen pazartesi günü toplanacak.

slmmm
cici çatlatma iğnemi dün gece oldum sabah toplatmaya gidicem yumuşlarımı nasip olursa
p.tesi de transfer olabilir dedi doktorcummm
hadi bakalım az kaldı hepimiz için hayırlısı olsunnn canımm benimm yaaa
umarım tedavi gibi sonu da ii olur

bebekteyiz arkadaşım gelişmeleri yaz bana senle konuşamadım bugün ben okurum yarın

gülüşşş
sabah hastaneye gidiyorum sanırım yarın da yazamam kaçtı gelirim bilmiyorum
bugün de bakamadım ya komşuma misafir geliyomuş yardım ettim ona
yumoşlarımı alcalarmış yarın
p.tesi de geri bebiş koycaklarmış yerine benimde işime geldi olur dedim alın yumoşalrı verin bebişler
kısss ii slogan oldu ama heee
çok heyecanlıyım arkadaşım bakalımm
fırsat bulduğum ilk dakika yazıcam sizedelikafaduldenŞeniz

İnan bana kendiminki kadar heyecanlıyım. Beni habersiz bırakma olur mu? İnşallah ağrısız sancısız geçirirsin yarını. Ben toplamadan korkmuyorum. Transfer daha zor oluyor su içmekten nefret ederim sıkışık falan oluyosun ya bayağı bi zor Allah yardımcımız olsun tatlımm... Senin için dua edeceğim...

evet öyle ilk denememdede gidip 3 günü henem başlamıştık ama dr.erteleyelim demedi aslında ertelenecek durumum varken tabi ben bilmiyorum kendimi teslim etmişim ne diyosa aldım yaptım o yüzdende zaten tedavim yarıda kaldı ama 2 tüp bebeklik masraf yaptım...8 ayda ancak toparladık..aynı şeyleri yaşamak istemiyorum..ilk gittiğim yerden çok pişmanlığım var...inşallah bu sefer herşey daha iyi olur diye umut ediyorum

ALLAH razı olsun canım benim benimde hep dualarım sizlerle
evet ya şu sıkışıklık durumu bende onu düşünüyorum su içmeyi severim ama tutmayı sevmem:)))))
ama tabi diğer işlemlerle de ilk kez karşılaşınca insan biraz karışıyo yanii inşaallahhh olurda sağlıklı hayırlı bu emeklermiz boşa çıkmaz
Rabbimmmmmmm yalvarıyorummmm:CüvCüv:

Bende aynı şeyleri yaşadım. Daha normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımı öğrendiğim gün iğnelere başlamıştım. Daha sonra bir çok yere gittim ama tekrar ilk yaptırdığım yere dönmek zorunda kaldım. Hem maddi hem manevi olarak çok yıprandım. Ama sonunda hepimiz başaracağız. Bu inancımı hiç yitirmiyorum. Herşey çok güzel olacak.... İçinden hep bu cümleyi geçir.

ben şimdi çıkmalıyım
bizim işyeri de karışık bu ara
durum değerlendirmesi yapıcazzz
kıslarr yazamazsam merak etmeyin eşim tutturdu ablanda kal dinlen diye
bakalımmm artık yarın olsun hayr olsun

sağol canım..benimde inancım büyük ama bugün ama yarın rabbim sağlık ve uzun ömür verdikçe bizde bir gün anne olacağız :CüvCüv:

Gizemcim,sakin olmak gerekiyor haklısın, benim de konuştuğum tüm doktorlar hep aynı şeyi söyledi "hamile kalmayı, tüp bebek tedavisi gördüğünü unutacaksın ! Ancak o zaman hamile kalabilirsin" dendi hep...."Beynin herşeyi sorgular,sürekli düşünür ve denetlemeye çalışırsa ilerleyemeyiz" demişti ilk gün Süleyman Bey,o nedenle biraz relax olabilmeyi başarabilmek gerekiyor.

Kilo vermekle ilgili okuduğum makalelerde hep aynı tema işleniyor, "ne yersem yiyeyim kilo almıyorum ne güzel ,bünyem hızlı çalışıyor ve yakıyor diye düşünenlerin kilo almadıklarını "ne yesem kilo alıyorum off "yakınmalarına sahip hanımların da az yeseler de kilo aldıklarını anlatıyordu.

Doktorumun son dedikleri gibi; "ben çok kısa süre içinde hamile kalacağım diye tekrarlayacaksın devamlı, transferden sonra test gününe kadar da hamile olduğunu düşünecek, buna inanacak ve öyleymiş gibi davranacaksın..."

Netice ve olayın özü; takılıp kalmamak,araştırıp öğrenmek ama ıdısına dıdısına kadar sorgulamamak...

Tüp bebek dışındaki yaşama da vakit ayırmak gerekiyor.

Ve mutlaka gülümsemekzemuszemus

Canım bence de önce bir görüş,uygun bir program da çıkabilir karşına,sorularını yöneltir bir takvim oluşturursunuz eminim,hayırlısı olsun diyorum şimdiden,Allah'ım mucizelerinden göndersin hepimize...Kalbini ferah tut arkadaşım.

Benim çatlatma iğnem yarın gece 24.00 te,pazar günü de toplanacak,heyecanlıyım,dua et olur mu....

Bu gün 15. ve son akupuntur seansım da bitti..Yaklaşık bir hafta sonra adet görmeyi bekliyorum..Umarım hafta sonu mikro tedavim de başlar...kaydirigubbakcemile2

Canım ben Antep'liyim,pek sizin oralar kadar yeşil olmasa da güzeldir memleketim,ayrı bir kültürdür mutfağı malumalkisalkisalkis

Gündüz ofiste oldukça sıkıntı yaşadım size yazabilmek için ancak başaramadım,bunun resmi dairelerin bilgi işlem servislerine özgü onbinlerce yasaklamadan biri kaynaklı olduğunu düşünüyorum,neyse akşamları yazarım ben de sizehihoyyyt

Doktor sonrası tedavimin gidişatını yazacaktım onu bile yazamadım ,çarçabuk özetleyeyim;yumurtalarımdan en büyüğü 21 ,en küçüğü 15 olmuş,E2 de dün iyiydi bugün oldukça yükselmiş.
İğnelerimin sonuncusu yapıldı öğle saatlerinde.yarım doz merional ve orgalutran, yarın gece 24 içinde ovitrelle çatlatma iğnesi verildi.Pazar günü toplanacak.

E2 yüksekliği ve bu denli bol yumurta dezavantaj da olabiliyormuş,"yumurtalarını toplayalım ama transferi yapmayabilirim,belki dondururuz,adet olursun sonra yeniden deneriz,toplayalım da o zaman konuşuruz" dedi ama ümitsizdi hem tavrı hem sözleri.

"polikistik over'li olma ihtimalim var mı?" dedim, "pek kistik bir durum değil seninki ama bir bakıma öylesin evet, ilaçlara çok fazla tepki veriyor vücudun"" dedi,

Tepki verse dert,tepki vermese ayrı dert anlayacağın
Bakalım Pazare ne diyecek..

Durum budur,arz ederimkaydirigubbakcemile2

kızlar bugün ilk lucrinimi vuruldum.ama şansıma hemşire ilk defa bu iğneyi yapıyorum dedi.neyse cilt altı dedim.iğneyi yaptıktan sonra bir baktımki şişmiş.3 saat oldu yeni yeni geçiyor.çok moralim bozuldu.başladım ağlamaya ):bu 3. denemem daha önce böyle olmamıştı.artık herşeyden etkilenir oldum.içimdeki korkuları unutup tedaviye başladığıma bile sevinemiyorum.bir türlü kendimi rahat huzurlu hissedemiyorum.ayyyy içinizi kararttım sizinde.silkelenip kendime gelmem lazım.yeni bir umut...

Üzülme....Duygusal dengemizin bozulması çok normal,ağlamalar,gülmeler olacak hep..ben bugünlerde dizilere,haberlere bile burnumu çeke çeke ağlıyorum,iyi bile dayanıyoruz, herşey umutlarımız için...bunun bir evre olduğunu ve yakın vakitte inşallah güzel haberlerle biteceğini,geride kalacağını düşünmeye çalış...geçecek elbette,biliyorum delip de geçiyor ama bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,

hemşire ile yaşadığın şanssızlık olmuş ama olabilir,en büyük aksilik,en büyük acı bu olsun öyle ya

sayılı gün çabuk geçecek gör bak zafer tüm bebiş isteyenlerin,eylemlerimiz devam edecek:lepi:

canım kıyamam yaa...bende senin gibi hemen takarım valla..ama üzülme yinede daa başındasın relax ol....

sağol canım benim...inşallah senin de bol bol içi dolu yumoşlarını alıp şöylee en kalitelisinden bebişlerini koyuverirler kaydirigubbakcemile5

========EKİM'DE TÜP BEBEK TEDASİ GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

nevin71--------------2. deneme----------------bahçeci kliniği

eylul08--------------2. deneme--------------özel karadeniz tüp bebek merkezi

senay79------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

cigdem32----------1. deneme--------------?????????????????

serraxi-----------1. deneme-------------memorial hastanesi

hulya59-------------2. deneme--------------beylikdüzü medicana hastanesi

eftenpuftenkonular---------------3. deneme---------------izmir kent hastanesi

sena81---------------3. deneme----------------???????????????????

scjtuba-----------------2. deneme-----------------gen-art tüp bebek merkezi

serappty-------------------3. deneme-----------------centrum clinig

~silam~----------------6. deneme-----------------yurtdışı

minenl-----------?????????--------------????????????????------------HAMİŞİMİZ

Arkadaşlar,tedaviye başlayacağınız sıralar doğum kontrol haplarını kesin.örneğin yasmin kullanıldığı aylarda fsh tahlillerde yüksek gösteriyor..yasmin etkisi geçince fsh ınız düşüyor..Benim normalde fsh 7 çıkıyorken yasmin kullandığım ay 15 e çıkmış ..Bu ay yasminin etkisinden kurtulmuş olmayı umuyorum..:hulya:

bu arada kıssslarrr günayınnn
yeni bir güne daha bebişlerimizin umuduyla başlıyoruz
ben bu ay kendimi size psikolojik destek vermeğe adadım
gelin güzin ablanıza ama umutsuzluğa kapılanları sevmem he söliyim
kızlar size bir sır vereyim mi
benim hayat felsefem şu hayatta asla imkansız diye birşey yoktur.)
ben hep buna inandım bunun için yaşadım ve ne yapmak istediysem oldu
umutmayın istemek istemek istemek bu çok önemli isteyin ve inanın
herşey çok güzel olucak ve bu günlerimizi ilerde çocuklarımıza anlatıp gülücezzz
sizi seviyorum kısçelerim benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…