Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

meldir cnm benim dondurulmuşları başka bi yerde trasfer ettirme şansı yokmu acaba
bize haber ve sabahtan olurmu cnm

tamam canım heber veririm mutlaka dondurulmuşları bu gün soracağım bu dr.uma başlarına bi şeyde gelsin istemiyorum allaha emanet yer değişecek diye bi olumsuzluk olur bide bakalım bu gün bu sorular yanıt bulur inşallah

meldir hayırlısıyla git hayırlısıyla gel

beni dün bahçeci kliniğinden dr aradı bilgi vermek için konuştuk falan derken eşin sigara içiyomu dedi evet dedim
biz size yardımcı olup tedavi yapıyoruz sizde bize yardımcı olun sigarayı bırakın dedi çok şaşırdım
görüşmeye bile gidemem bahçeci bana çok uzak nişantaşında yani benden 2,5 saat uzaklıkta tabi buna bide ist trafiğini eklersek uf yanii

maral cnm sen hiç yaşını göstermiyosun zaten
ee meldir ankarada ama sen taaa nerdesin ankarayamı gidiyosun tedaviye

hoşbulduk ayşem, saol gizoşş :))))),

evet ben malesef ankaraya gidiş-geliş yapıyorum mecburen (( burada tüp bebek merkezi yok çok çünki (((

maral belkide senin dr. tercih edebilirim henüz karar vermedim ama hata yaptıkları için nasıl bir yol izlerler bilemiyorum senin ilk denemen mi dondurulmuşun falan var mı ?

ben şimdi taktım dondurulmuşu olanlara bilgi edinmeye çalışıyorum yasal haklarımı öğreneyimde ona göre davranayım değil mi :)

maral belkide senin dr. tercih edebilirim henüz karar vermedim ama hata yaptıkları için nasıl bir yol izlerler bilemiyorum senin ilk denemen mi dondurulmuşun falan var mı ?

yok cnm, ilk bi aşılama yapıldı tutmadı tüpte ilk denemem olacak, ben sertaç beye gidiyorum çok ilgili ama çok genç acaba tecrübesizmidir diye tereddüt etmedim değil, bi ara arayıp hemşireye sordum en ii hangisi kimi önerirsiniz diye kız tereddütsz sarp bey dedi bana, ama bende ayıp olur diye değiştiremiyorum...

meldir uf yaa verdiğin siteden giriş yaptım ama ordada yok benim dizi uyuz oldum yaa
sanki devlet sırrı mübarek yaa ((
bu kalp seni unuturmu 9.bölüm bulan olursa bana sölesin yaaa (((((((((((((

ayşem sana da abla diyim bari yaaa olurmu :))
maralım ta ordan ankaraya gideceğine bu işin asıl merkezi istanbul neden buraya gelmiyosun aynı mesafe nerdeyse sanırım

aaaaaaaaaaa benimde tüpte ilk denemem olacak çok korkuyorummmm allahım inşallah ilk ve son olur bi kerede kurtar beni allahım 3üz 5 iz 8 iz ben razıyım aynı anda doğurmaya of ben toplamadan trasferden korkuyorum aman bide kaynanamın çenesinden
gdo diye tutturmuş dışardan simit alsam yesem laf ediyo kendi mısır patlatmış geçen akşam koca bi çanak veri elime ye diyo hihihihi zekasızmıdır nedir yaaa :)))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…