Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

yok ben ayşem dicem
her ayşem dediğimde kıraçın şarkısını mırıldanıyorum hihihih

bazen 1 gün sonra yüklüyorlar diziyi acele etme izlenme oranı yüksek dizilere öncelik veriyorlar dün dolu dizi vardı yarın tekrar bak sen canım benim.
maral valla benim ankarada gitmediğim yer kalmadı diyebilirim bu birazda şans işi sanırım kendinin en iyi takibini sen yaparsın tedaviye başalyıp araştırıp dr. sorular sorarak bildiğini göstererek devam edersen şansında yaver giderse neden olmasın nasip işte canım. bu benim 5. denemem di diyebilirim 4 aşılama 1 tüp bebek hayırlısı napalım kısmet değilmiş donmuşlarla ne olacak bakalım

ahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koptummm kızım senin kaynana komedi sanırım :)))))))))))))))))))))

yok ankara accık daha yakın aslında haklısın istanbulda olabilir ama sanki en ii merkezler ankaradaymış gibi gelio bana

anladım cnm, evet öyle cnm şans kısmet işi birazda, neden o kadar aşılama denendi aslında aşılama sanki vakit kaybı gibi sansı çok düşük, bir sürüde ilaç alıyosun (
bn bir defa yapıldı aşılama

ben 3. aşılamada hamile kaldığım için son 1 aşılama daha denedik ama dr. hatası yüzünden hüsranla sonuçlandı malesef sonra tüpe geçtik eşim ilk başta hiç sıcak bakmadı bu fikre anca 4. den sonra ikna oldu diyebilirim.

ayşem ben rahim röntgeni çekilirken çok kötü oldum psikolojim falan bozuldu bi süre ilişkiye bile giremedim heralde ondan bu kadar çok korkuyorum
bu arada fb ye senin için bişi ekledim :))

bende iki kez normal yolla kaldım hamile, benim eşimde aslında tüp fikrine pek sıcak bakmıyo bu hafta gidiyoruz bakalım konuşucaz doktorla o belki normal yolla ssağlıklı gebelik elde edemeyeceğimizi sölerse onunda aklına yatar diye düşünüyorum, aşılamada da biz yaklaşık 1700 gibi bişi ödedik bana atlama öle hemen diyo :)))))

maral ahh ahhh sen benim kaynanayı bi bisen neler yapıyo neler
geçen akşam öle konuşurken demezmi benle babanda gelir dr la bi konuşuruz
ah ağlarmısın gülermisin hiç cvp vermeim ne denirki yani
ne konuşcaksa benim şeyimin dr uyla töbe yarabbim yaa

valla imkanı olana ben istanbul derim başka bişi demem bak sudenaz ta muğladan kalktı geldi istanbula

ahahahahaaaaaaaaaaa süper eylenceli :))))))))

eşime çok kızmıştım kimseye söylemedi ben vebalı mıyım diye şimdi çok daha iyi anlıyorum adam ileriyi görmüş bu sefer :) her zaman tuturamasalarda k.v. bi şey derse aa ne alakası var istemiyoruz henüz diyip geçiştiriyorum susuyo :) şimdide bi süre sesi çıkmaz 6 ay sonra başlar :)

meldir eşimde bana söleme demişti ama ben eşeklik ettim aman büyüktür söleyelim bi fikir verir yarımcı olur demiştim ama ne kadar yalnış yaptığımı anladım şimdi

hee görünüyosa sorun yokkk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…