G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.381
aaaaaaaaaaa benimde tüpte ilk denemem olacak çok korkuyorummmm allahım inşallah ilk ve son olur bi kerede kurtar beni allahım 3üz 5 iz 8 iz ben razıyım aynı anda doğurmaya of ben toplamadan trasferden korkuyorum aman bide kaynanamın çenesinden
gdo diye tutturmuş dışardan simit alsam yesem laf ediyo kendi mısır patlatmış geçen akşam koca bi çanak veri elime ye diyo hihihihi zekasızmıdır nedir yaaa :)))))))))))))))))))))
bazen 1 gün sonra yüklüyorlar diziyi acele etme izlenme oranı yüksek dizilere öncelik veriyorlar dün dolu dizi vardı yarın tekrar bak sen canım benim.
maral valla benim ankarada gitmediğim yer kalmadı diyebilirim bu birazda şans işi sanırım kendinin en iyi takibini sen yaparsın tedaviye başalyıp araştırıp dr. sorular sorarak bildiğini göstererek devam edersen şansında yaver giderse neden olmasın nasip işte canım. bu benim 5. denemem di diyebilirim 4 aşılama 1 tüp bebek hayırlısı napalım kısmet değilmiş donmuşlarla ne olacak bakalım
ben 3. aşılamada hamile kaldığım için son 1 aşılama daha denedik ama dr. hatası yüzünden hüsranla sonuçlandı malesef sonra tüpe geçtik eşim ilk başta hiç sıcak bakmadı bu fikre anca 4. den sonra ikna oldu diyebilirim.
ayşem benim paylaştıklarım neden profile gidiyo ana sayfada çıkmıyo yaa
maral ahh ahhh sen benim kaynanayı bi bisen neler yapıyo neler
geçen akşam öle konuşurken demezmi benle babanda gelir dr la bi konuşuruz
ah ağlarmısın gülermisin hiç cvp vermeim ne denirki yani
ne konuşcaksa benim şeyimin dr uyla töbe yarabbim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?