Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

ewt var ama kullanmıyorum eşimle papaz oluyoruz zaten bütün arkadaşlarımı sildi kızlık soyadımı falan öle duruyo

böle durumları fazla yaymıcaksın kendi ruh sağlığın için , herkes profosör kesiliveriyor birden başına :))) neden niye nasıl soruları hiç bitmiyo bide acır gibi vah vah tüh tüh, aslında çok normal bir durum allah devesız dert vermesin görüyoruzki milyonlarca insanın başına gelebiliyo... ama işte bende öle hissetmiştim kendimi vebalı gibi (((((((( ( her halukarda insan yıpranıyo, sakla en güzeli :)))

kızlar selam
bayağı kaynaymışsınız ben yokken
zaten gizemin kaynanası da olmasa biz ne yaparız arada renk katıyor
tabi bunu birde gizeme sormak lazım dimi

aman ne vebalı gibi hissedicem verende allah vermeyende allah iki cahilin lafına kanıp isyan mı edelim yani
çok kızıyorum böle şeylere yaa
ben kendi anneme anlattım hiç sormamasına rağmen
sadece şunu söledi
kızım hayırlısı olsun herşeyin çaresi var acelede etme önce senin sağlığın önemli çocuk olsada olur olmasada olur kaç aydır annem durumu biliyo ama hiç sormuyo naptın ne ettin hadi git falan allah razı olsun benim ailem hiç boğmuyo beni

eylülüm valla duruma hakimim artık
sallabaşını al maaşını yapıyorum he diyorum ne dese geçiyorum sonra keni oğru bildiğimi yapıyorum
bu konuda benden daha bilgili olmasının imkanı yok zaten sadeece tvde bişiler izliyo öğrenmeye çalışıyo neyin ne olduğunu sonrada bilmediği şeye yorum yapıp benim sinirlerimi hoplatıyo
çok kolay bişi zannediyo
geçen bize geldiler pederle beraber çocuk odası dizaynı yapıyolar sanki ortada çocuk var hihihii
amannnnnnnnnnnnnn

kızlar benim k.v. gizeminkine 10 basar galiba :) anlatsam roman olur tabi herkesin k.v. kendine gizeminkide hiçde fena değil kendi çapında bunları uzun metrajlı laf yarışına soksak saç başa girerler eminim

yok cnm allah korusun allah o duruma düşürmesin, isyan etmek aklımın ucundan bile geçmez ama işte insanların ağzı torba değil büzemiyorsun, meraklılar soruyorlarda soruyorlar...
bnmde ailemden allah razı olsun valla onlarla atlattım bu zor günleri zaten bilinçli ailem bu konuda annem sağlıkçı, hemde tam bu konuların ortasında :)

bende artık uğraşmıyorum eşim duyma diyodu yapamıyordum deli oluyodum şimdi hiç duymuyorum delirtmediği sürece çok kızarsamda asıyorum suratımı o konuşuyo... öyle boş boş tv bakıyorum sonra susuyo anlıyo :)

yazık benim annemde bu hastaneye yattığımda öğrendi dış gebelik deme oğlum demiş anne dedim niye öyle dedin tedaviyle olduğu ortaya çıkmasın diye dedim diyo :) sadece tedavide dış gebelik oluyo sanıyormuş işte bizi korumak için neler yapıyolar herlkesin kendi evladı 25 senden sonra anne mi olurmuş sinir oluyorum zaten k.v. anne demeye

aynen katılıyorum sana maral kimseye yaymıycan ama duyuluyor işte en azından bebek için gidildiğini biliyorlar sonrada soru üstüne soru
ben biryere gitmek de istemiyorum
akşam bir akrabamıza gittik annemle babamda vardı gitmemiz gereken bir durum vardı gittik anam bir kalabalık ben strese girdim tabi aman biri bişey soracak diğe kalabalık olunca kadınlar erkekler ayrı odalarda oturduk ben biraz erkeklerle kaldım haber falan izledim onlar kadınlar gibi değillerki birşey sormazlar sonra kadınların yanına gittim ve dakka bir gol bir
kadınlardan biri sen neden boş duruyorsun dedi bende anlamazlığa vurdum elişi yapmayı sevmiyorum dedim üsteledi ben onu sormuyorum dedi niye boş geziyorsun zamanı geldi geçiyor çocuksuz olurmu 1 tane yapında sonra yine yapmayın vs. vs. dedim kalk boğ kadını
dedim boş geziyorsam ben geziyorum diyor olsun siz yapın genede dedim bizimde aklımız kesiyor olunca yapıcaz sonra birsürü şey işte ortam bir anda buz kesti ben sinirlenince
ay çıldırıcam valla neler çekiyoruz bir bilseler garibim annem önceden boşver desinler derdi şimdi hiçbirşey demedi sustu anneme diyorum ki bana kimse yorum yapmasın sana soranlara söyle bana sormasınlar
kızlar çok uzun oldu ama o kadar çok sinirlenmiştim ki anlatmak istedim sonra ne yaptım biliyormusunuz kaşlktım erkeklerin yanına geçtim biraz onlarla oturup siyasetten konuştuk:))

geçenki bu mısır mevzusunda dedim en çok gdo mısırda varmış diye
demezmi bu mısırda yok onlar bakşa mısır suda haşlananlar
o mısırı parlatmışya patladığı için onda gdo yokmuş ben bu cehalete ne diyimki :))) heeeee ölemi yiyelim ozaman dedim huhauahuahah

bende özellikle cevap vermiyorum hakaretde ediyordu çünkü önceleri kapıyı vurup çıktığım olmuştur cevap versem kötü olacak o unutuyo yaptığını bi şey olmamış gibi davranabiliyor ama ben unutmam bakacağım yüze sı*mam sı*acağım yüzede bi daha bakmam çok uysalımdır iyi kalpliyimdir herkese yardım etmeyi severim insanları severim ama bu ayrı bi tür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…