Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

merhaba arkadaşlar, çalışmalarınız çok iyi allah eziyetlerinizi boşa çıkarmasın. ben de 4,5 yıllık evliyim 29,5 yaşındayım. 9 ay içinde eşimn sperme değerleri fena düşmüş. doktor aşılama ile belki olur dedi ama aşılama zaten %15-20 lik bi şans veriyo açıkcası daha fazla beklemek istemiyorum. memorial i düşünüyorum. kimse bilsin istemiyorum bu nedenle yaz tatilinde yapayım diyordum ama sizleri görünce acaba şubat tatilinde mi yapayım diyorum. açıkcası yeniyim ve pek bi bilgim yok yani ne kadar sürer işlemler 15 gün içinde halledebilir miyim? konaklama işini nasıl hallediyosunuz? ben kimsenin evinde kalmak istemiyorum. kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin...
Ben 1 kez aşılama yaptırdım,bir kez de tüp bebek denedim,her ikisinde de reglin 3.günü yapılan kontrol ve tahliller sonrası tedavi başladı,13.gün gibi yumurtalar toplandı,15.gün de transfer yapıldı ve bekleme süresi başlamış oldu.
Reglin 3.gününden itibaren düşünülürse ortalama 12-14 günlük bir tedavi süreci.
Ancak şunun altını çizmek gerekli sevgili kardeşim,her kadının bünyesi,yumurtalık rezervi,infertiliteye neden olan sebepleri farklı olduğu için süre + - oynayabiliyor ve bana uygulanan bu protokol dışında reglin 21.günü başlayan ve diğer regli de kapsayan protokol de var.

Anlayacağın doktorun seni görüp detaylı muayene ettikten sonra sana özel bir yol çiziyor.

İstanbul dışından gelenler için çoğu merkez,yerlerine yakın otellerle anlaşmalar yapıyor ve müracaatında sana bilgi veriyorlar bu konuda.

Çok mu karıştırdım kafanı yoksa

arkadaşım aramıza hoşgeldin
allah yardımcın olsun hayırlısıyla başla ve bitir tedavini
29,5 demişin güldüm valla gel şunu 30 yapalım he :))))
bizimde sorunumuz sperm sayısı hemde çok düşük sizin değerler nedir bana bi yaz hele bakim
eşinin yaşı kaç senin yumurtalarının durumu ne nerde oturuyosun memorıel güzel bi hastane 15 gün yetmez en az 25 gün dr una yakın olman lazım bence
sen merak ettiğin herşeyi sor biz sana elimizen geldiğince cvp veririz

nevin napıyosun şekerim

serappty ve hulya hoşgeldiniz şekerler
gününüz aydın olsun şansınız bol olsun
neşeniz hep olsun kucağınız bebek dolsun
heheheh nasıl oldu şair olmam lazımmış benim yaa sürünüyorum fabrika köşelerinde :)))))))))

canım saol ya cevap vediğin için. uzun kısa protokol hepsini okudum sözlü yap hepsini bilcem sırnaşık şey o kadar oldum yani. ama hiç bir durumda 15 in altında değil :umursamaz: üstelik ön bir görüşme şart. ara tatilde görüşmeye gidicem galiba bebiş hayal oldu :gitme:

yok öle bebiş hayal olu falan bak cnm sen 15 tatil için bi kaç hastaneden öngörüşme randevusu al gel görüş sanırım öğretmensin okul kapanıncada başlarsın tedavine hayırlısıyla şimdiden de sıkma canını sen başında su koyverdin baksana hayal oldu falan olmaz öle şey maddi manevi imkanlar çok iyi tüp bebekte istanbulda yani sabırlı ol ve sakince sıraya koy hepsini

Canım,nacizane fikrim de yaz tatili sürecinde yaptırman,tabii bunu senin "kimse bilmesin istiyorum "sözüne istinaden söylüyorum.Zira evdeki hesap çarşıya uymuyor bazen ve tedavinin küçük küçük dalları çıkıyor ortaya,zaman alıyor vs ve herşeyden önemlisi sömestrede zamansal olarak kısıtlanmış hissedeceksin kendini.Tatil bitmeden sonlanmalı tedavi düşüncesi bile gerer bence..
Elbette en doğrusunu sen bilirsin ama okullar kapandığında dene ,rahat rahat zamanın olur,stres yapmamış olursun böylece...

Günaydın arkadaşım sabah sabah yine keyfin yerinde maşallah.Hem çalışıyorum hem sizleri takip ediyorum canım.Şiirin de çok güzel olmuş.Şairlik de var galiba.

beş kişi olmuşuz konuyu okuyan ama muhabbet eden yok sıkılıyorum yaa hastayım zaten karnım çookk ağrıyooo

cankom hoşgeldin

Canım sağol, çok iyiyim,doktoruma gittim sabah tahlillerim yapıldı yine,ultrason falan,1 haftadır rutinleşen seramonizemuszemus

Hormon değerim yine yüksek ama düne göre daha kontrollü bir yükselme,akşama çatlatma iğnenei yap dedi doktorum,konuştuğumuz şekilde sürdüreceğiz yani.

Bu kadar tüp bebek koşturmasına bir İpragaz yada bir Aygaz doğuracağım Allah'ın izniyle,kararlıyım:lepi:

benim iğnelerin 7. günü ay bir iyi ve rahat oluyorum bir kaygılı hormon iğneleride fena yapıyor
yinede önceki denemelerime göre çok rahatım
çünkü rahat olmak için ve rahmin kanlanmasını ve kalınlaşmasını sağlamak için akupunktura gittim bu gün 10. aku seansım var 2 seansta transferden sonra gidicem tutmasına yardımcı olmak için
tavsiye ederim çok faydalıı

Günaydın arkadaşım sabah sabah yine keyfin yerinde maşallah.Hem çalışıyorum hem sizleri takip ediyorum canım.Şiirin de çok güzel olmuş.Şairlik de var galiba.

ah ben burda şair oldum dr oldum embriyolog oldum sonun da bide ebe olrsam şansınız var hepinizi ben doğurturum
aslında hastayım keyfim yok malum cuma işte yoğun ama artık takmıyom hiç bişeyi maaş günü geçti maaş alamadım paramı ödeyene kadar iş yapmıyorum bende her ay aynı tantana heheheheh

Gizemcimmmmmmmmm senin tuzun kuru dimi bu ay iğne yok tedavi yok rahatsın canım benim.
Ya biz napalım muhabbet bile edmiyozzz valla hormonlar bi geliyor bir gidiyor canımcım sen bizi neşelendirrrr sen tedavideykende biz seni neşelendirecezzz dimi kızlarrrr

sakin olmaya çalış bak dün burda güldük eğlendik değerler normale dönecek inşallah sıkıyosunuz kendinizi ondan değişiyo hormonlar benim bu adetim gecikti sürekli napsam diye düşünmekten yaa
ipragazda uyar aygazda maşallah sen tüpraş gibi kadınsın bacım ikisini aynı anda alırsın kucağına inşallah :roflol: :roflol:

Hülyacım evet görmedim canımmmm
benim 4 sağda 6 sağda şimdilik 10 gözüküyor pazar tekrar kontrol pazar akşamı veya pazartesi akşamı
23 te çatlatma iğnesi olacak salı gibi de toplama bunlar tahmin herşey yolunda giderse canım

kıs ne akapuntura para harcıyon gel sen bana bak akapunturun alası var burda manyaklaştım ben şebeklik yapmaktan maskot oldum valla sırf düşünmemek için deliliğe vuruyorum bende sana benim gibi saçmalamanı tavsiye ederim boşver akayı punturu one ki yawww :roflol:

ya olsun iğne olsun tedavi olsun valla ben böle boşta beklemektense taviyi tercih ederdim ama olmadı işte şartlar ....
hormonlara gelince salın gitsin yaa bi rahat bırakın hormonlarınızı alla allaa onlarında yalnızlığa ihtiyaçları var bakın arkadaşlar hayat devam ediyo hayatımız sadece tüp bebekten ve iğneden dr dan ibaret değil kocalarımızı sevmiyomuyuz onlara aşık değilmiyiz mutluyuz kocalarımızda bizi seviyo her akşam evimizde huzur var allah dahada bol etsin şükredelim halimize vaktinizi ve beyninizi başka şeylere yönlendirin şekerler yoksa sonunda tüp bebek ünitesi yerine ruh ve sinir hastalıkları bölümüne gidecez :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…