E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
merhaba arkadaşlar, çalışmalarınız çok iyi allah eziyetlerinizi boşa çıkarmasın. ben de 4,5 yıllık evliyim 29,5 yaşındayım. 9 ay içinde eşimn sperme değerleri fena düşmüş. doktor aşılama ile belki olur dedi ama aşılama zaten %15-20 lik bi şans veriyo açıkcası daha fazla beklemek istemiyorum. memorial i düşünüyorum. kimse bilsin istemiyorum bu nedenle yaz tatilinde yapayım diyordum ama sizleri görünce acaba şubat tatilinde mi yapayım diyorum. açıkcası yeniyim ve pek bi bilgim yok yani ne kadar sürer işlemler 15 gün içinde halledebilir miyim? konaklama işini nasıl hallediyosunuz? ben kimsenin evinde kalmak istemiyorum. kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar, çalışmalarınız çok iyi allah eziyetlerinizi boşa çıkarmasın. ben de 4,5 yıllık evliyim 29,5 yaşındayım. 9 ay içinde eşimn sperme değerleri fena düşmüş. doktor aşılama ile belki olur dedi ama aşılama zaten %15-20 lik bi şans veriyo açıkcası daha fazla beklemek istemiyorum. memorial i düşünüyorum. kimse bilsin istemiyorum bu nedenle yaz tatilinde yapayım diyordum ama sizleri görünce acaba şubat tatilinde mi yapayım diyorum. açıkcası yeniyim ve pek bi bilgim yok yani ne kadar sürer işlemler 15 gün içinde halledebilir miyim? konaklama işini nasıl hallediyosunuz? ben kimsenin evinde kalmak istemiyorum. kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin...
Ben 1 kez aşılama yaptırdım,bir kez de tüp bebek denedim,her ikisinde de reglin 3.günü yapılan kontrol ve tahliller sonrası tedavi başladı,13.gün gibi yumurtalar toplandı,15.gün de transfer yapıldı ve bekleme süresi başlamış oldu.
Reglin 3.gününden itibaren düşünülürse ortalama 12-14 günlük bir tedavi süreci.
Ancak şunun altını çizmek gerekli sevgili kardeşim,her kadının bünyesi,yumurtalık rezervi,infertiliteye neden olan sebepleri farklı olduğu için süre + - oynayabiliyor ve bana uygulanan bu protokol dışında reglin 21.günü başlayan ve diğer regli de kapsayan protokol de var.
Anlayacağın doktorun seni görüp detaylı muayene ettikten sonra sana özel bir yol çiziyor.
İstanbul dışından gelenler için çoğu merkez,yerlerine yakın otellerle anlaşmalar yapıyor ve müracaatında sana bilgi veriyorlar bu konuda.
Çok mu karıştırdım kafanı yoksa
canım saol ya cevap vediğin için. uzun kısa protokol hepsini okudum sözlü yap hepsini bilcem sırnaşık şey o kadar oldum yani. ama hiç bir durumda 15 in altında değil :umursamaz: üstelik ön bir görüşme şart. ara tatilde görüşmeye gidicem galiba bebiş hayal oldu :gitme:
nevin napıyosun şekerim
serappty ve hulya hoşgeldiniz şekerler
gününüz aydın olsun şansınız bol olsun
neşeniz hep olsun kucağınız bebek dolsun
heheheh nasıl oldu şair olmam lazımmış benim yaa sürünüyorum fabrika köşelerinde :)))))))))
nevin napıyosun şekerim
serappty ve hulya hoşgeldiniz şekerler
gününüz aydın olsun şansınız bol olsun
neşeniz hep olsun kucağınız bebek dolsun
heheheh nasıl oldu şair olmam lazımmış benim yaa sürünüyorum fabrika köşelerinde :)))))))))
Günaydın arkadaşım sabah sabah yine keyfin yerinde maşallah.Hem çalışıyorum hem sizleri takip ediyorum canım.Şiirin de çok güzel olmuş.Şairlik de var galiba.
Canım sağol, çok iyiyim,doktoruma gittim sabah tahlillerim yapıldı yine,ultrason falan,1 haftadır rutinleşen seramonizemuszemus
Hormon değerim yine yüksek ama düne göre daha kontrollü bir yükselme,akşama çatlatma iğnenei yap dedi doktorum,konuştuğumuz şekilde sürdüreceğiz yani.
Bu kadar tüp bebek koşturmasına bir İpragaz yada bir Aygaz doğuracağım Allah'ın izniyle,kararlıyım:lepi:
benim iğnelerin 7. günü ay bir iyi ve rahat oluyorum bir kaygılı hormon iğneleride fena yapıyor
yinede önceki denemelerime göre çok rahatım
çünkü rahat olmak için ve rahmin kanlanmasını ve kalınlaşmasını sağlamak için akupunktura gittim bu gün 10. aku seansım var 2 seansta transferden sonra gidicem tutmasına yardımcı olmak için
tavsiye ederim çok faydalıı
Gizemcimmmmmmmmm senin tuzun kuru dimi bu ay iğne yok tedavi yok rahatsın canım benim.
Ya biz napalım muhabbet bile edmiyozzz valla hormonlar bi geliyor bir gidiyor canımcım sen bizi neşelendirrrr sen tedavideykende biz seni neşelendirecezzz dimi kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?