Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kız songül sevilmek güzel tabiki sen kahvaltını yap gez oldu mu oh oh
ben artık o kadar çok eve alıştımki kimseyede gitmek istemiyorum haftaya işe başlıycam hiç canım istemiyor iş yoğunluğundan değilde ortamdan bir 10 gün iznim var kullanmasam yanacak onu mu kullansam yeniden bilmiyorum ama sonuçta o da bitecek ben çok içime kapandım bu aralar

ben geldim sabah kahvemizi içtik komşumla.
eylül yanacaksa kullan gitsin
gizem songül afiyet şeker olsun

geldim
eylülüm biz koyun gibi milletiz valla sustukça güdülmeye mecburuz
bak neler çekiyoruz kim biliyo bizden başka
sesimizi duysunlar bence acı çekiyoruz evlat sahibi olmak bizimde hakkımız değilmi
parasizliktan tedavinin adını anamayanlar var
inan şuan bunları yazarken ağlıyorum
yıllarır it gibi çalışıp prim ödüyorum devlete neden bi hiç uğruna ben ilacımı bile alamıyorum devletten
muhalefet oraya buraya saldırıyo hükümet ne yana kaçsa çaşırmış
biz ne olacağız arada çok sölenicek söz varda burda olmuyo işte
senağlamasenağlama

hoşgeldiniz şekerler
kullanıcam iznimi ya niye yansın dimi nevinim
gizemim haklısın ama bazen yapacak birşey olmuyor
senin eşindeye problem rapor çıkaramıyormusun benim bildiğim eşinde sperm sayısı 5 milyonun altında olanlar rapor çıkarabiliyor yani 3 yıl evlilik şartı gerekmiyor diye biliyorum
aslında insan başına gelince ne kadar çok insan aynı sorunlarla uğraşıyor diğe görüyor ben önceden bu kadarını bilmiyordum
trabzona gidince merkezde bir baktım o kadar çok insan uğraşıyorki birde yanlarına gelenler oluyor onların tanıdıkları falan herkesin yakını akrabası tüp bebek yaptırmış benim orda teyzemin iki komşusuda yaptırmış ben teyzeme söylememiştim artık birdahakine söylerim herealde artık kendimi kimseye karşı kasmıycam kim bilirse bilsin valla saklamak daha zor oluyor duyanlar sorup duruyor
zamanı gelsin inşallah da hepimiz halledelim
devlet anca bakar izler pek birşey yapmaz
zaten raporlu oluncada söylenenin daha azını karşılıyormuş

off off kızlar içimiz karardı günlerdir değil mi benimde içimden hiç bir şey gelmiyor çok yorgun ve mutsuzum..... azcık sitemiz şenlense güzel bir moral haberi gelse keşeke....

valla canlar ne yana dönsek b...kk yani
derlerya iki ucu değnek
aynen öle işte
eylülüm üroloji den devlet hastanesinden randevu alacağım bakalım ne olacak bi şansımı eneyeceğim
tüm il sağlık müdürlüklerinede mail atacağım şimdi durumumuzu açık bi dille anlatacağım belki biriinin yakınıda aynı durumdadır ilgilenesi tutar umut işte :)))

slm kızlar... giremeiyorum nete iş yerinde yanlızım ve çok yoğun işler, fırsat bulursam arada bakıp bişiler yazıp kaçıyorum...
kızlar yarın görüşmem var doktorla, yarın tedaviye başlanıcak sanırım, adetimin 20. günü...
dualarınızda benide unutmayın...

Meldirciğim cnm hakkında hayırlısı olsun, bak dondurulmuşların var bununda vardır bi sebebi, bence olucak cnm bu sefer inşallah, bencede biraz dinlenmen kafanı dağıtman ii gelicektir sana...

gizemim bende evlilikte 3 yıllık şart aranmıyor diye biliyorum,

bende yarın detaylarını iyice öğrenicem şu rapor çıkarma işinin, Ankaraya bir daha ki gidişimde raporu çıkarmam lazım çünkü, inşallah şartlarımız tutar, aşılama falan istemezler

ya kızlar herkes için herşey zor işte
şurda bir hamile haberi alalımda rahatlıyalım psikolojimiz düzelsin yani
hamilelerimiz de uğramıyor pek
kızlar hepiniz benden önce başladınız başlayacaksınız
allahım inşallah sizlerin yüzünüzü güldürür sizde bizim yüzümüzü güldürür moral verirsiniz
hadi kızlar ya tez zamanda yapın bebekleri inşallah inşallah

meldir sağol cnm
maralım sende bi araştır bende bakıyorum araştırma hastanesiinin heye raporu bölümüyle konuştum 3 yıl şart dedi
ama bizdde durum çok farklı 3 yıl bekleeyemeyiz yani
sudenazda 3 yıl beklemeden raporu almıştı artık sanırım dr ların insafına kalmış bişi hastaneye gitmeden tam öğrenemiycez bu gidişle

bende iyiyim gizemim valla sizin durumunuza cok üzülüyorum benim yinede boi oglum var ALLAH hayirli uzun ömürler versin cok sükür ins yüce rabbim isteyen lerinde kucagini bos birakmaz size de verir ins.nolur fazla üzülmeyin ALLAHIM verecek oldukten sonra her seyi kolaylastiriyo zaten bi kapi aciyo. ins ALLAHIM hepimize hayirli evlatlar versin

gizemim 3 yıl beklemeden rapor çıkaran arkadaşlarım oldu cnm, yarın ben onun detayını iyice öğrenicem artık cumartesi yazarım bütün detayları... bi arkadaşımın yaptırdığı tüp bebek merkezinde ki doktor aynı zamanda raporu çıkardığı üni. hastanesindede çalışıyormuş, aramış dr. hemen 2 saat içerisinde çıkarmışlar, bunu da yaptıracağın merkeze sormak lazım mutlaka... sonuçta onlar ayarlıyorlar bir şekilde yardımcı oluyorlar rapor çıkarmana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…