Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

valla hiç anlamadım ben 4 gün yumurta geliştirmek için dedi sonra kontrol olucak çatlatma iğnesi vericekmiş dedi ???????????????

kız nevin alemsiniz valla çokmu gaz çıkaracak heheh
sende deseydin ben onu ısınmaya destek olsun diye doğurucam kombiye bağlıycaz kardeşini hihihi :))))))))))))))

evet ya çocuk aklı işte:)))
ama o işin farklı boyutunda belki ben ay evet çok gaz çıkarır napacaz gazlı bebeği :)) vazgeçirmek için :))
süper bir düşünce ama bayıldım bende

gizem im ii havan yerinde bugün
gebzede oturan bi hanım daha var kk da o da msn vermişti eklemiştim umut ta başlıyomuş yeni doktor gelmiş seni söyledeim bende isterse msn alsın konuşuruz dedi hani seminer vardı ya ona katılmı indirim kazanmış onun yaşı da var inşş olurr

songul canim bende sizi cok ozledim..ama napiyim,isler cok yogun..18 araliktan sonra 2 hafta tatiliz, biraz da onun etkisi var.. birde suan heraksam biryerdeyim yada bana misafir geliyor..Yoruldum valla. sabah cok zor kalktim, isede gec geldim zaten

nevinim çok hoşsun patron karısına torpil ha:)))
kızın şimdiden kıskanıyor demek alışır o da zamanla allah onu size bağışlasın tabiki bir kızın var ama ikincide senin hakkın hem kızın kocaman beraber bakarsınız artık

kızım bebeği olan arkadaşlarıma gidelim diyo sürekli çok güzel ilgileniyo kucaklayıp geziyo
olsa zaten bana bırakmaz oyuncak gibi elinde yıpratır :)))
hakkını verir pek zorlanmayacam biliyorum )))
kızlarrrr allah hepsinizeeeeeeeeeee gazsızzzz bebekler veersinnn

bacım ben sana dedim dimi seminere gidelim diye yaaa
bak başkası alı indirim kuponunu (((
ya cnm benim ben umuta pek ısınamadım nedense bilmiyorum aslında ulun bey de orda iyi bi dr ama napsam bilemiyorum
her gittiğimde ulun beye muayene olamazsam öle bişiler var çünkü bazen başkası ilgileniyo falan diyolar
ulun beyin referansları iyi aslında alman hastanesi ve bahçeci kliniğinde çalışmış daha önce
çok kararsızım çok
ama öncelikli olarak bi rapor için uğraşmam lazım nerde ne kadar hakkımız var detaylı öğrenelim bakalım

kızlar ben drumu arayacam ben patron karısıyım diyecem :)) gizemcim sende öle yap :)))kocam patron de iğne sayın düşer:))

alemsin gizem im yaa
aman çok önemli bi miktar değil merak etme
bende umutla görüşmüştüm ısınmamıştım açıkcası
eşim orayı istemişti hatta ben gitmedim çok kalabalık ama
kısmet canımm
içine sinmesi önemli
kimi memnun olur kimi olmaz
önemli olan senin hissetttikleirn canım kısmetin nerdeyse orda olursun inşş

kıslarr yaaaa
bu sevilmek var yaaa
offf bende sıkılıyom bazen
komşum aradı kahvaltı hazırlıyomuş gel dedi kıramadım hihiihihiii

sonra dışarı çıkcam sanırım
hepinizi öpüyorummm canlarımm benimm

kizlar maalesef cikmam lazim... bugun herhalde cok zor girerim...toplantilarim var, birde bugun universiteyi bosaltacaz, yangin tatbikati var.. arada girmeye calisirim yine optum kizlar

kızlar çok net bir şekilde bir kapı yüzüme kapatıldı
birazdan sağlık bakanlığına ve başbakanlığa mail atıcam
bizde anne baba olmak istiyoruz paramız yok dicem napalım bari devlet ilaçları karşılasın
3 yıl evli olmak şartı aranıyo 3 yıl sonra eşimde hiç sperm kalmıycak o zaman ne şart koşucaklar çok merak ediyorum
çok sinirlendim ve üzüldüm
bizde bu devletin vatandaşıyız millete kömür dağıtacağına bize yardım etsin (((
:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…