- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
========EKİM'DE TÜP BEBEK TEDASİ GÖRECEKLER=======
sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi
huriya----------2. deneme-----------?????????????
ozlecem-----------2. deneme-----------?????????????
balance88-----------3. deneme---------??????????????
nrcnözbk-----------5. deneme-------------?????????????
gizem_im-----------?????????-----------???????????????
kızlar listemiz hayırlı olsun inşallah...hangi merkezde yapacağınızı ya yazarsanız eklerim ......a.s. a.s. a.s.
huriya----------2. deneme-----------?????????????
ozlecem-----------2. deneme-----------?????????????
nrcnözbk-----------5. deneme-------------?????????????
gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi
sudenaz cım ben alman hastanesinde yaptırıyorum dondurulmuşlarla deneyeceğim inşallah tutar bu sefer ....herkese ve kendime dua ediyorum inşallah bu sefer zamanı gelmiştir.yüzümüz güler... bugün start verdim adet 1. gün dondurulmuş olduğu için bu sefer ilk gün yani bugün climero fort isimli bant yapıştırdım ..ayın 12 sinde doktor kontrolüm var o zaman muayen edecek ( usg ) ve uygunsam 15 EKİM ( BÜYÜK GÜN )TRANSFER işlemi gerçekleşecek ay çok heycanlandım transfer edildiğinde kendimi çok iyi hissetmiştim sizdede olmuştur hatta progestron iğne yaptırıyordum ilkinde sevev seve gidiyodum hatta düşmesşn tutsun diye iğne saatini iple çekiyordum ....neyse fazla derinlere daldım....görüşmek üzere...
izmirde tedaviye başlayan yok galiba.bu arada ekim ayı bereketli gözüküyor hanımlar.inşallah sonuçlarımızda boool bereketli olucak
sudenaz bu arada umut tüp bebek ve alman has. aynı grubun ....memnunmusun ben alman dan çok memnunum fakat çok kalabalık iyi bir merkez olduğundan çok hastası var...daha sakin olsa ii olurdu ama ne yapalım...umut nasıl orasıda aynımı aslında avrupa yakasında oraya gidecektim ...birde bahçeci kliniği var içlerinde en pahalısı alman has. içimdeki ses oraya götürdü kısmetim orda demekki ...bu arada ben taksim ilkyardım has. doğdum beyoğlu cad. üzerinde bir evde büyüdüm ve alman has. de ilkyardım has. karşıkarşıya diyorum ki bebeğimde orada olacak eşimle diyoruz şifre burada çözülecek....
sudenaz cım ben alman hastanesinde yaptırıyorum dondurulmuşlarla deneyeceğim inşallah tutar bu sefer ....herkese ve kendime dua ediyorum inşallah bu sefer zamanı gelmiştir.yüzümüz güler... bugün start verdim adet 1. gün dondurulmuş olduğu için bu sefer ilk gün yani bugün climero fort isimli bant yapıştırdım ..ayın 12 sinde doktor kontrolüm var o zaman muayen edecek ( usg ) ve uygunsam 15 EKİM ( BÜYÜK GÜN )TRANSFER işlemi gerçekleşecek ay çok heycanlandım transfer edildiğinde kendimi çok iyi hissetmiştim sizdede olmuştur hatta progestron iğne yaptırıyordum ilkinde sevev seve gidiyodum hatta düşmesşn tutsun diye iğne saatini iple çekiyordum ....neyse fazla derinlere daldım....görüşmek üzere...
canım inşallah herşey yolunda gider..bu dönem zarfında strese girme sakın relax ol her daim yerimseniben
merhaba sudenaz,listene bir isim daha geldi.....
lansor17-----------3.deneme------------------zeynep kamil tüp bebek merkezi
ben bugün ilk puregonumu oldum hayırlısıyla. allah hepimizin sonucunu pozitif görmeyi nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi
ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi
nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi
gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi
nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi
daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi
bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi
lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi
lansor17 - bebekteyiz ekledim kızlar.....inşallah hepimiz hamiş çıkarız yerimseniben
çevre tüp bebek merkezi HERKEZE BOL ŞANS :Saruboceq: :Saruboceq:
listede olmak bile heyecanlandırdı beni Rabbim ver muradımızı hayırlısıyla:Saruboceq: herkese bol şanslar :CüvCüv:
TEŞEKKÜR CANIM artık birbirimize dualara başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?