Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

slm hanımlar malesef ne kadar kalabalığız RABBıM hakımızda hayırlı olanı nasip etsin ben de p.overli olarak asm de 3 aşılama negatif 6 yıllık evliyim nasip olursa yarın başlıyorum bugün hastalandım erdem hastanesinde karar kıldım bende bakalım nasip artık ben her namazda hepinize dua ediorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah listeye ekleyin beni bakalım çok heyecanlıyım:))) Allah a emanet ediyorum sizleri ve gelecek bebişlerinizi

irenbe tüp bebek merkezi eklersin canım

izmirde tedaviye başlayan yok galiba.bu arada ekim ayı bereketli gözüküyor hanımlar.inşallah sonuçlarımızda boool bereketli olucak

sudenaz bu arada umut tüp bebek ve alman has. aynı grubun ....memnunmusun ben alman dan çok memnunum fakat çok kalabalık iyi bir merkez olduğundan çok hastası var...daha sakin olsa ii olurdu ama ne yapalım...umut nasıl orasıda aynımı aslında avrupa yakasında oraya gidecektim ...birde bahçeci kliniği var içlerinde en pahalısı alman has. içimdeki ses oraya götürdü kısmetim orda demekki ...bu arada ben taksim ilkyardım has. doğdum beyoğlu cad. üzerinde bir evde büyüdüm ve alman has. de ilkyardım has. karşıkarşıya diyorum ki bebeğimde orada olacak eşimle diyoruz şifre burada çözülecek....

========EKıM'DE TÜP BEBEK TEDASı GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------??????????????

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

lansor17 - bebekteyiz ekledim kızlar.....inşallah hepimiz hamiş çıkarız yerimseniben

canım ben bodrumda yaşıyorum..umut tüp bebek merkezini tercih ettim ama henüz görüşmeye gitmedim...ekim 19 gibi adet olamam gerek ..ekim 15 gibi görüşmeye gitmeyi düşünüyorum.....yani akrabalarım var orada kalacağım...mesafe uzak olduğundan adetime yakın bi tarihte gitmeye karar verdim....açıkçası tedaviyi aksatacak bişey çıkmazsa başlıycaz inşallah...

canım tedavin hayırlı olsun..inşallah herşey yolunda gider.. a.s.

listede olmak bile heyecanlandırdı beni Rabbim ver muradımızı hayırlısıyla:Saruboceq: herkese bol şanslar :CüvCüv:

========EKıM'DE TÜP BEBEK TEDASı GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

balance tamamdır canım yerimseniben

günaydın arkadaşlarrr
ooooooo bakıyorumda gece coşmussunuz valla
tüh yaa bu muhabbete bende katılmak isterdim ama malum evdeydim o saatte evdede pc bana hiç kalmaz neyse buralardayım bolbol muhabbet ederiz

kızlar günaydın nasılsınız
bende haftaya adet olacam nasipse kontrole gidecem sonrada adetimin 21. günü başlarız sanırım bir aksilik çıkmazsa rabbim hepimize yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın

rabbim hepimize hayırlısıyla sağılıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşşş

arkadaşlar bu gün size bir önerim var sanırım hepimiz adet olmayı beliyoruz tedavi için bu arada bişey yapalım herzaman dua ediyoruz elbette ama bu biraz daha başka tabiki bilirsiniz salatı tefriciye 4444 kere okunur isterseniz tek başınıza okuyun isterseniz yardım alın birilerinden 4444 ü tamamlayın

ımamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…