Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

herkese günaydınlar, bebekteyiz canım asmde 3 aşılama demişsin bende o hastaneye gidiyorum. değişiklik sebebin niye? kötü birşey mi yaşadın? bize de faydası olması için paylaşır mısın?

gece forum coşmuş. yeni gelen herkese selam Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Rabbi yessir velatü assirr rabbi temmil bil hayr.

allahım zorlaştırma kolaylaştır.rabbim hayırlısıyla tamamına erdir.

sudenaz cnm ben bugünde aydınlanmak amaçlı kocaeli üniversitesi tüp bebek bölümünü arayıp bilgi alacağım ve size nakledeceğim inşallah şartlar kolaydır

heyyyyyyyy kısçeler nerdesiniz yaww sıkıntıdan çatlıyorum

nevra şeker sana kim önerdi anadoluyu
ya baksana koskoca sitede bizen başka anadoluyla ilgilenen yok

arkadaşlar sizin için çok kısa bir araştırma daha yaptım
tüp bebek de ssk ve bağkurdan fayalanmak için gerekli olan şartlar

kaynak : sgk kocaeli il müdürlüğü
kaynak : kocaeli üniversitesi araştırma hastanesi tüp bebek servisi

şartlar:

3 yıllık evli olmak
kadının 23-38 yaşları arasında olması
sgk 900 gün prim ödenmiş olması
bağkura 5 yıl prim ödenmiş olması
kadın infertilitesi ise durum uygun ise öncelikli olarak 3 kez aşılama yöntemi deneniyor ve tüp bebek için sonra karar veriliyor
eğer erkek infertilitesi ve sperm sayısı 5 milyonun altında ise direk tüp bebek için heyet raporu veriyorlar

heyet raporu alabilmek içinse ilk gitmeniz gereken yer üroloji ve kadın doğum polikliniği

3 yıllık evli olmak şart değil...ben ilk denememde 1,5 yıllık evli bile değildim raporu çıkarttığımda...sadece kesin tüp bebekten başka şansınızın olmadığını kanıtlamak...

eylülde tedaviye başlayıp ekimde sonuç alanlar bölümünde hamişlik haberleri başlamış şekerler darısı başımıza kasımdada biz müjdeleri veririz inşallah

valla şekerim ben kocaeli üniversitesinin yalancısıyım az önce konuştum
artık her yerde uygulama başkaysa bilemiycem

========EKİM'DE TÜP BEBEK TEDASİ GÖRECEKLER=======

sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi

huriya----------2. deneme-----------alman hastanesi

ozlecem-----------2. deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

balance88-----------3. deneme---------çevre tüp bebek merkezi

nrcnözbk-----------5. deneme-------------ist. fertijin tüp bebek merkezi

gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi

nevra73-------------2. deneme---------------anadolu sağlık merkezi

daglarr-------------3. deneme---------------maya tüp bebek merkezi

bebekteyiz------------1. deneme----------------erdem hastanesi

lansor17---------------3. deneme---------------zeynep kamil tüp bebek merkezi

ya olylar herkese ve olaya göre değişiklik gösterir benim asm yi tercih etmemdeki sebep gebze de gidecek daha temiz hastane bulamadım ii bi doktor bulamadım asm hem çok temiz hemde daha yeni bilgileniyodum bu konularla merak ettiğim herşey için tlf edebiliyodum hemşireler filan çok ilgiliydi parayı basıyosun ama herşeye cvp alıyosun istediğin zaman tlf ediyosun şimdi değişikliğe gelince asm çok pahalı bi merkez tüp bebek maliyeti aşılama gibi değil ordan memnun olan da var olmayanda var dediğim gibi kişiye göre değişir ben 3 aşılamanın olmadığını hissetmiştim nasıl dersen tatil gününe denk geldi bütün kadın sağlığı kapalı tüp bebek bölümünün aşılamadan haberi yok sperm verildi aradan uzun zaman geçti doktor arıyolar hastanede aşılama mı yapması için bir de ben mecbur kalmadıkça erkek doktor istemem kadın da daha rahat oluyorum geldi bi de nöbetçi erkek doktor ne doktoru olduğunu bile bilmiyorum aşıladı ve gitti tabi bu olay kişiye göre değişir valla işin özü her hastane gibi memnun olan da var olmayanda hakkınızda hayırlısı olsun deyip kendi kafamıza yatan yere güvenmekten başka çaremiz yok

şeker haklısın kişiye göre değişirde ama bence sende de hata var o kadar para veriyosam benim dr um yapacak herşeyimi o ne nöbetçi dr falan yıkarım hastaneyi başlarına yoksa dr um gelecek.. beni mağdur edemez..ne o yani paramla rezillikmi çekicem alla alla hemde asm gibi bi hastanede.arkadaşlar böle şeylerde biraz cazgır olmak lazım bu arada aşılamanın maliyeti nedir

aslında hasta hakkları diye bir şey var.....bende doktorum kimse sonunu da onunla getirmek isterim...........canım belkide bu nasip işi... olmayınca olmuyor işde.. verecek olan RABBıM...inşalllah yeni tedavinde başrılar dilerim........

kıslar ilk iğnemi olmuş bulunmaktayım hayırlısıyla inşallah hastane konusuna gelince tabi ki herşey nasip kısmet rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye ya biz ogün resmen aptallaştık hiç muhatap yok karşımızda bi hemşire evet hakkımı aramalıydım belki muhatap yok sperm verilmiş aradan uzun süre geçmiş bi de doktor diye tuttursaydım aşımala tamamen kalacaktı biliyosun zmanı var çatlatma iğnemi olmuşum aşılama saatim geçmiş doktorumu istiyorum diye yırtınma lüksüm yoktu malesef neyse bu da tecrübe haımızda hayırlısı ben unuttum gitti önüme bakıyom kıslarrrr ilk tedaviye başlayan ben miyim ilk hamiş ben mi olcammmmm ıNŞALLAHHHHH

allah razı olsun arkadaşım bende katılıyorum sana:)))Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…