- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
slm hanımlar malesef ne kadar kalabalığız RABBİM hakımızda hayırlı olanı nasip etsin ben de p.overli olarak asm de 3 aşılama negatif 6 yıllık evliyim nasip olursa yarın başlıyorum bugün hastalandım erdem hastanesinde karar kıldım bende bakalım nasip artık ben her namazda hepinize dua ediorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah listeye ekleyin beni bakalım çok heyecanlıyım:))) Allah a emanet ediyorum sizleri ve gelecek bebişlerinizi
ÇİDER üyeliğini bende araştırdım hatta arayıp görüştüm...herşey çok basit 150 tl bi bağışla anlaşmalı merkezlerden indirimli tedavi görüyosunuz....ben umutta yaptırcağımdan 3950 tl dediler çiderden....yani 400 tl kar var bu işte...bide en önemlisi ilk randevunuzu çider in alması gerek.....bana dedikleri gitmeye karar verdiğiniz tarihi ve dr.u söylüyosunuz sizin yerinize randevu alıyoruz....bu arada bana üyelik ücretinin 7 yıllık olduğunu söylediler...bende gitmeye yakın çideri tekrar arayıp üye olacağım...
ikinci konuda herkesin söylediği fakat yanlış bilinen bişey tüp bebek raporunda 3 yıllık evlilik zorunluğu artık yok....16 aylık ( 1,5 yıl bile değil ) evliyken tüp bebek raporu çıkarmış biri olarak söylüyorum..eğer diğer tedavilerden yararlanamayacak kadar vahim olan infertilite durumunuzu kanıtlarsanız raporu veriyorlar..benim laparoskopi sonucuyla iki tüpümünde kapalı olduğu belgesi ile 1 günde raporu çıkarttım..hem hastane hem eczaneden indiriminden faydalandım....
arkadaşlar sizin için çok kısa bir araştırma daha yaptım
tüp bebek de ssk ve bağkurdan fayalanmak için gerekli olan şartlar
kaynak : sgk kocaeli il müdürlüğü
kaynak : kocaeli üniversitesi araştırma hastanesi tüp bebek servisi
şartlar:
3 yıllık evli olmak
kadının 23-38 yaşları arasında olması
sgk 900 gün prim ödenmiş olması
bağkura 5 yıl prim ödenmiş olması
kadın infertilitesi ise durum uygun ise öncelikli olarak 3 kez aşılama yöntemi deneniyor ve tüp bebek için sonra karar veriliyor
eğer erkek infertilitesi ve sperm sayısı 5 milyonun altında ise direk tüp bebek için heyet raporu veriyorlar
heyet raporu alabilmek içinse ilk gitmeniz gereken yer üroloji ve kadın doğum polikliniği
eylülde tedaviye başlayıp ekimde sonuç alanlar bölümünde hamişlik haberleri başlamış şekerler darısı başımıza kasımdada biz müjdeleri veririz inşallah
herkese günaydınlar, bebekteyiz canım asmde 3 aşılama demişsin bende o hastaneye gidiyorum. değişiklik sebebin niye? kötü birşey mi yaşadın? bize de faydası olması için paylaşır mısın?
gece forum coşmuş. yeni gelen herkese selam Allah hakkımızda hayırlısını versin...
ya olylar herkese ve olaya göre değişiklik gösterir benim asm yi tercih etmemdeki sebep gebze de gidecek daha temiz hastane bulamadım ii bi doktor bulamadım asm hem çok temiz hemde daha yeni bilgileniyodum bu konularla merak ettiğim herşey için tlf edebiliyodum hemşireler filan çok ilgiliydi parayı basıyosun ama herşeye cvp alıyosun istediğin zaman tlf ediyosun şimdi değişikliğe gelince asm çok pahalı bi merkez tüp bebek maliyeti aşılama gibi değil ordan memnun olan da var olmayanda var dediğim gibi kişiye göre değişir ben 3 aşılamanın olmadığını hissetmiştim nasıl dersen tatil gününe denk geldi bütün kadın sağlığı kapalı tüp bebek bölümünün aşılamadan haberi yok sperm verildi aradan uzun zaman geçti doktor arıyolar hastanede aşılama mı yapması için bir de ben mecbur kalmadıkça erkek doktor istemem kadın da daha rahat oluyorum geldi bi de nöbetçi erkek doktor ne doktoru olduğunu bile bilmiyorum aşıladı ve gitti tabi bu olay kişiye göre değişir valla işin özü her hastane gibi memnun olan da var olmayanda hakkınızda hayırlısı olsun deyip kendi kafamıza yatan yere güvenmekten başka çaremiz yok
kısssslar ilk muayeneye gidiyorum gelince yazarımmmm çokkkk dua istiyorummmm öptümm sizi
kısssslar ilk muayeneye gidiyorum gelince yazarımmmm çokkkk dua istiyorummmm öptümm sizi
aslında hasta hakkları diye bir şey var.....bende doktorum kimse sonunu da onunla getirmek isterim...........canım belkide bu nasip işi... olmayınca olmuyor işde.. verecek olan RABBİM...inşalllah yeni tedavinde başrılar dilerim........
canım tedavin hayırlı olsun..inşallah herşey yolunda gider.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?