Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

o zaman sgk ile anlaşması yoktu ayda 3 kutu iğne aldım 350 civarıydı onlar rapora gerek yok dedi ama ben devlet hastanesinden ilaçlarım için rapor almıştım hastane malum pahalı tam hatırlamıyorum ama 1500 civarı tutmuştu o zaman sen yine de hastaneyle ayrıntılı konuş folikül takibi muayene ilaç hepsini öğren derim hakkında hayırlısı canım ya erkek doktora gidersen fatih devlette burhan şeker var artık devlet de de aşılama yapılıyo tavsiye edilen bir doktor canımmmm

Son düzenleme:
slm bebekteyiz.... hangi hastanede tedavine başladın canım....inşalllah hakkında hayırlısı olur...bu 2ci denemen mi...

AMııııııNN canım inşalllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..............RABBıM kimsenin emegini boşa çıkarmasın....senide hamiş olanlardan eylesin..:Saruboceq:....

teşekkür ederim canım ....bu sefer sakin geçirmek istiyorum bu dönemi ....aslında tefriciye duasını hani 4444 kere okunması gerekli ya hepimiz ortak okusak olmazmı ....mesela herkes atıyorum 100 kere falan okusun ...ne dersiniz sadece bir öneri ....

sen 15 ekimde demişsin ya o gün benim transfer günüm dondurulmuşlarla.....

inşallah seninde herşey yolunda gider dua ediyorum hepimize ....

3 yıllık evli olmak şart değil...ben ilk denememde 1,5 yıllık evli bile değildim raporu çıkarttığımda...sadece kesin tüp bebekten başka şansınızın olmadığını kanıtlamak...

cnm slm nasılsın bakalım uzun zamandan berı pek gorusemedık benımde 1 dondurulmuş emrıyonum var onu transfer edeyımmı etmeyımmı dıye hep kafam çök karıstı ayrıca ben tedavıdensonra acayıp cok kılo aldım cnm helle sukur tedavıye baslamaya karar verdın hayırlısıyle olur ınş. cnm benım ınankı senı çök ozledım artı bılıyorsun benımde tuplerım tıkalı bende zeynep kamıl hastanesınde rapor çıkarmaya gıttık 3 yıl evlı olmadıgımız ıcın vermedıler cnm acaba baska yerdemı arastırsam ne dersın? bu sefer fazla kendını ozletme

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
valla kıskanıyorum yaa ben işten çıktıktan sonra coşuyosunuz siz gündüz kimsecikler yok saf gibi tek başıma takılıyorum
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

salatı tefriciyeye gelince canlar dua aslında sonsuzdur sayılardan medet umulmaz allahtan istenir dilekler arzular
dualarımızın karşılığını bu dünyada bulamaığımız zamanda allah dualarımı kabul etmedi dememeliyiz rabbim duaları her daim kabul eder aslında belki şimdi belki ebedi hayatta karşımıza çıkarır dualarımızı
4444 dedim ben ama inanç herşeyden önemli belkide sayının değeri yoktur okuyabildiğiniz kadar salavat getirin peygamber efendimize salat ve selam olsun diye rabbim dualarımızı heriki cihanda kabul etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin

yazan olursa ben buralardayım

kızlar selam,
bebekteyiz canım terslik yaşamışsın ama belki nasip değildi. üzüldüm ama Allah inşallah şimdikinde verecek canım.. Sen ilk başladın çok heyecanlı ya bende kontrol için adet olmayı bekliyorum biraz daha var anlayacağınız.
Allah kucaklarımızı hayırlı evlatlarla hayırlısı ile doldursun inşallah

nevracım günaydın
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…