Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

sorma nevracım tesekkür ederim inşallah yardım etmek isteyen birileri çıkara ama okuyan çok cevap yok bakalım hayırlısı. meldir bende günde 1 kutu vuruluyorum 8 günde sanmam gelişecegini yumurtaların zor inşallah geişir ama bakalım. ben diger 3 tedavime baktım hep 12. güne kadar 450 ünite ilaç almısım 300 puregon 150 menegon bakalım bu farklı protokolmüs.

banada 300 puregon yazdı dr ama tedaviye başlayamadığım için almadım tabi.
benim en düşük dozda olucakmış yumurtalamada bi sorun yok ama kaliteli sperm sayımız çok az
aslına bakarsanız ben çok korkuyorum belkide herşeyi bahane edip birazda korkumda erteliyorum bilmiyorum kiii

kızçeler ben çıkıyorum sabah erkenden herzamanki gibi burdayım
allaha emanet olun canlar

eylülüm bacım canım napıyosun çatlıyom sıkıntıdan

merhaba kızlar
gizemim canım benim geldim cevap için geciktim tabi
ben şimdi çalışıyorum nöbetçiyim saat 4 den sonra tek kişi oluyoruz siteyi açtım dün akşamdan beri gelişmeleri okuyayım dedim tam da okuyamadım tabi
peşpeşe bir sürü hastalar geldi onlarla uğraştım bugün ara ara bakıcam artık

sevgili bebekteyiz arkadaşım transferin olmuş 4 tane küçük cadın var demek allah o cimcimelerin yetesini bağışlasın sana senin gibi bizde sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu

sevgili tubanında inşallah transferi güzel geçmiştir güzel haberlerini alırız artık

nevincim sen nasılsın canım dün seni bırakıp düğüne gittim ama naparsın işte gitmek gerekiyor

bu arada ilaç arayan arkadaşlar allah size de kolaylık versin çok pahalılar bizde cepten ödüyoruz sanırsın altın suyu valla tabi o ilaçlar bize altın gibi evlatlarımızı vericek

nevracım iyi güzel rejime aynen devam

sabah görüşürüzzz

cnm arkadaşım hayırlı nöbetler allah kolaylık versin hadinin hoşçakal

teşekkür edrim gizemcim sen evine gidiyorsun demek ben de yarın gidicem artık evime
eve gidince 1 e kadar uyurum heralde sonra ben de katılırım size
görüşürüz arkadaşım

canım benim çok saol.öle yapmaya çalışıyorum.şimdi kurdela nakışına başladım:) gerçekten belirtiler baktığımda hepsini kendimde aramaya başlıyorum.okumıyım diorum ama olmuyo:)çok saol.inş olur.hayırlısıysa olsun inş.

arkadaşlar yarın transferim vaar saat 9 da hayırlıısı olur işallah
kaç embriyo var kaçı kaliteli yarın belli olucak.3 tanesi döllendi ama kaliteli olanlar kaç tane
dualarınızı bekliyorumm

kaç embriyo var kaçı kaliteli yarın belli olucak.3 tanesi döllendi ama kaliteli olanlar kaç tane
dualarınızı bekliyorumm

serraxicim inşallah yarınki transferin çok güzel geçer inşallah döllenen 3 embriyonda kalitelidirlerde 3 ü birden transfer edilir dualarımız seninle
burda bugün transferi olan arkadaşımız scjtubaya salat-ı tefriciye okundu sayısını tam bilmiyorum gizem gündüz hep sitede olduğundan o takip ediyordu
bugünde okuyanlar vardı sanırım ilk transfer kimin yapılacaksa ona okuyalım demiştik
ben az önce 50 tane okumuştum sana okumuş olayım sanırım sabah gizem düzenler
inşallah herşey yolunda gider

esr0411 arkadaşım inşallah 11 günün sonunda yavrularına kavuşursun çok zor geçtiğine eminim beklemenin sonu güzel olur inşallah

canı selam fırsatım oldu gireyim dedim
inşallah birileri çıkar canım diğer forumlarda filan da oluyo takip et canım olmadı bi topic aç
sık sık güncelle belki gören girer ne biliim
Allah kolaylık versin.

canım gizemim o korku oluyo hep ama bastırmalısın o duyguyu erteleme yüzleş ve üstüne gir canikommmm:lepi:

eylülcüm selam yoğunsun haaa
onun dışında moraller nasıl?

merhaba gizem.benim ilk denemem.1 yıllık evliyiz.sirek tüp bebek oldu.yeditepe üniv.hast.cem bey doktorum.tabiki ekle listeye sevinirim.inş hamile hbr veririz
hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun...a.s.

dualarınızı bekliyorumm
ayyy canım hadi hayırlı olsun ...
boş gir dolu çık inşallahhhhhhhhhh opuyorumnanaktan
sabahtan girmeye çalışacam bende inşallah....
okuruz sana -ben olmasam da olanlar okur mutlaka herkesten Allah razı olsun-hayırlı cumalarda inşallah bebişine kavuşursun yüreğini ferah tut...

şimdi sakiniz nevracım hastane işi belli olmuyorki her an herşey olabiliyor yani napalım işimiz ve yapıcaz
bugün 3. puregonumu yaptım karnım iyice şişmeye başladı cumartesi kontrole gidicem günlük 300 ünite yapılıyorum hekeste farklıdır tabide 35 yaşındayım acaba yetiyormudur
tabi doktor biliyordur dimi bakalım artık gidince artıracak mı yoksa aynı mı devam edseceğiz

kızlar merhaba .bende bu ay başlıyorum tüp bebek tedavisine mediicana beylikdüzünde.puregon arıyorum açılmamış kutularınız varsa satın alabilirim

arkadaslar ben bu bolumdeki yazilari okuyunca ne hissettim biliyomusunuz.. tek olmadimi anlaadimm.. ins. Yuce Rabbim bizlerede anne olmayi nasip eder. AMa biseyi cok istemkte iyi degill canimm zamana birakmak lazimm biseyleri.. bende dusunuyom denemeyi ama korkuyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…