- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.481
eylülüm bacım canım napıyosun çatlıyom sıkıntıdan
========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======
1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi
2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi
3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi
4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi
5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi
6 ) bebekteyiz----------1. Deneme----------erdem hastanesi -------------- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)
7 ) lansor17--------------3. Deneme----------zeynep kamil tüp bebek merkezi
8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi
9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????
10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi
11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi
12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi
13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi
14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)
15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig
16 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı
17 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi
18 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi
19 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi
20 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi
21 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park
22 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast
23 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı------------------------------------ :CüvCüv:
24 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009
25 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik
=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========
1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi
2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi
3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi
4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi
5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi
6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)
merhaba kızlar
gizemim canım benim geldim cevap için geciktim tabi
ben şimdi çalışıyorum nöbetçiyim saat 4 den sonra tek kişi oluyoruz siteyi açtım dün akşamdan beri gelişmeleri okuyayım dedim tam da okuyamadım tabi
peşpeşe bir sürü hastalar geldi onlarla uğraştım bugün ara ara bakıcam artık
sevgili bebekteyiz arkadaşım transferin olmuş 4 tane küçük cadın var demek allah o cimcimelerin yetesini bağışlasın sana senin gibi bizde sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu
sevgili tubanında inşallah transferi güzel geçmiştir güzel haberlerini alırız artık
nevincim sen nasılsın canım dün seni bırakıp düğüne gittim ama naparsın işte gitmek gerekiyor
bu arada ilaç arayan arkadaşlar allah size de kolaylık versin çok pahalılar bizde cepten ödüyoruz sanırsın altın suyu valla tabi o ilaçlar bize altın gibi evlatlarımızı vericek
nevracım iyi güzel rejime aynen devam
Stres yok, merak yok, sukunet ve huzur varzemuszemus
Ömür geçiyor güzel anne adayı geçme mi hiç 11 günsositososito
Kitap okumaya çalış, saçma sapan dizilerden seyret,uyu mesela...İlk denememde tecrübeyle sabittir, kimsenin süreci, şikayetleri, belirtileri diğerini birebir tutmuyor, o nedenle yazılanlardan çok mukayeseye girme, aklını karıştırma e mi arkadaşım, güzeli düşün güzeli iste...
Allah seni de 3 fındığını da korusun inşallah:Saruboceq:
uyandımda ayılamadım yaaaaaaa
arkadaşlar yarın transferim vaar saat 9 da hayırlıısı olur işallah
kaç embriyo var kaçı kaliteli yarın belli olucak.3 tanesi döllendi ama kaliteli olanlar kaç tane
dualarınızı bekliyorumm
canı selam fırsatım oldu gireyim dedimsorma nevracım tesekkür ederim inşallah yardım etmek isteyen birileri çıkara ama okuyan çok cevap yok bakalım hayırlısı. meldir bende günde 1 kutu vuruluyorum 8 günde sanmam gelişecegini yumurtaların zor inşallah geişir ama bakalım. ben diger 3 tedavime baktım hep 12. güne kadar 450 ünite ilaç almısım 300 puregon 150 menegon bakalım bu farklı protokolmüs.
canım gizemim o korku oluyo hep ama bastırmalısın o duyguyu erteleme yüzleş ve üstüne gir canikommmm:lepi:banada 300 puregon yazdı dr ama tedaviye başlayamadığım için almadım tabi.
benim en düşük dozda olucakmış yumurtalamada bi sorun yok ama kaliteli sperm sayımız çok az
aslına bakarsanız ben çok korkuyorum belkide herşeyi bahane edip birazda korkumda erteliyorum bilmiyorum kiii
eylülcüm selam yoğunsun haaamerhaba kızlar
gizemim canım benim geldim cevap için geciktim tabi
ben şimdi çalışıyorum nöbetçiyim saat 4 den sonra tek kişi oluyoruz siteyi açtım dün akşamdan beri gelişmeleri okuyayım dedim tam da okuyamadım tabi
peşpeşe bir sürü hastalar geldi onlarla uğraştım bugün ara ara bakıcam artık
sevgili bebekteyiz arkadaşım transferin olmuş 4 tane küçük cadın var demek allah o cimcimelerin yetesini bağışlasın sana senin gibi bizde sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu
sevgili tubanında inşallah transferi güzel geçmiştir güzel haberlerini alırız artık
nevincim sen nasılsın canım dün seni bırakıp düğüne gittim ama naparsın işte gitmek gerekiyor
bu arada ilaç arayan arkadaşlar allah size de kolaylık versin çok pahalılar bizde cepten ödüyoruz sanırsın altın suyu valla tabi o ilaçlar bize altın gibi evlatlarımızı vericek
nevracım iyi güzel rejime aynen devam
hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun...a.s.merhaba gizem.benim ilk denemem.1 yıllık evliyiz.sirek tüp bebek oldu.yeditepe üniv.hast.cem bey doktorum.tabiki ekle listeye sevinirim.inş hamile hbr veririz
ayyy canım hadi hayırlı olsun ...arkadaşlar yarın transferim vaar saat 9 da hayırlıısı olur işallah
kaç embriyo var kaçı kaliteli yarın belli olucak.3 tanesi döllendi ama kaliteli olanlar kaç tane
dualarınızı bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?