- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.521
merhaba kızlar
gizemim canım benim geldim cevap için geciktim tabi
ben şimdi çalışıyorum nöbetçiyim saat 4 den sonra tek kişi oluyoruz siteyi açtım dün akşamdan beri gelişmeleri okuyayım dedim tam da okuyamadım tabi
peşpeşe bir sürü hastalar geldi onlarla uğraştım bugün ara ara bakıcam artık
sevgili bebekteyiz arkadaşım transferin olmuş 4 tane küçük cadın var demek allah o cimcimelerin yetesini bağışlasın sana senin gibi bizde sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu
sevgili tubanında inşallah transferi güzel geçmiştir güzel haberlerini alırız artık
nevincim sen nasılsın canım dün seni bırakıp düğüne gittim ama naparsın işte gitmek gerekiyor
bu arada ilaç arayan arkadaşlar allah size de kolaylık versin çok pahalılar bizde cepten ödüyoruz sanırsın altın suyu valla tabi o ilaçlar bize altın gibi evlatlarımızı vericek
nevracım iyi güzel rejime aynen devam
duygularımmı...okadar karışıkki anlatamam.tutarsa naparım..tutmazsa naparım...hiç bilmiyorum.kendimi dinliyorum belirtim varmı die.kendimi oyalamaya çalışıyorum.herkes gibi bende tutmasını istiyorum.allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.
Kızlar merhaba,
Bu kadar hızlı ilerleyen sayfa var mı bilmiyorum sitede,bi akşam girmesem sabaha ohooo sayfalarcakaydirigubbakcemile2 Bi okuyayım geleceğim hemen...
Gizem ben 13.30 a kadar yemek arasında olacağım, duamı edeyim sana sayı iletirim.
Minenl,yorma çok kendini e mi,melekler korusun seni de bebişini de..
Eylülcüğüm ,Nevracığım, benim mesajlarını yeni okuduğum arkadaşlarım, güzel dileklerimi iletiyorum size de,Seraxi'yi Allah'a emanet ediyoruz,Tuba yazdı mı ben yokken bilmiyorum, haber var mı ondan acep..Evdedir mutlaka da pembeli anniş ne yapıyor, neler hissediyor merak ediyorumzemuszemus
Canım transfer tarihleri benim de aklımda kalmıyor ne yazık ki..Bugünkü dualarımı Serraxi için olanları yani sayıca artarsa ayrıca yazarım sana, ptesi toparlarsın.
Sen çok yoğunsun biliyorum bugün, dikkat et kendine...
arkadaşlar herkese sonsuz teşekkürler.gizem nevin eylül dualaınız için allah raz olsun.ewdeyim dinleniyorum.3 embriyo transfer edildi.umarım hayırlısı olur.bu aşamayıda geçtim.çok mutluyum.darısı herkese.....
inşallah bebeğine kavuşursun bende bu ay aşlıyorum tüp bebek tedavisine hepinizden dualarınızı bekliyorum
arkadaşlar herkese sonsuz teşekkürler.gizem nevin eylül dualaınız için allah raz olsun.ewdeyim dinleniyorum.3 embriyo transfer edildi.umarım hayırlısı olur.bu aşamayıda geçtim.çok mutluyum.darısı herkese.....
inş sende kavuşursun meleklerin benim ptesi transfer oldu bekliyorum
bugün ama nefes almam zorlaşıyo midem yanıyooo
bilmem artık olulu olumsuz görücez rabbimin izniyle olcaklar inşaallahhh
Valla bacım sen pek bi isteksiz gidiyordun düğüne ama maşallah oğlan bizim kız bizim tey tey tey :teytey::teytey::teytey: diye oynarken görmüşler seni orda, ee boşa dememişler bi yemem diyenden kork bi oynamam diyenden diyezemuszemus
inşallah bebeğine kavuşursun bende bu ay aşlıyorum tüp bebek tedavisine hepinizden dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?