Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

Valla bacım sen pek bi isteksiz gidiyordun düğüne ama maşallah oğlan bizim kız bizim tey tey tey :teytey::teytey::teytey: diye oynarken görmüşler seni orda, ee boşa dememişler bi yemem diyenden kork bi oynamam diyenden diyezemuszemus

cnm arkadaşım allah yardımcın olsun şimdiden tutmuş gibi düşün ve sımsıkı tut içinde yavrucuklarını konuş bebişinle mutlaka hissedecektir ve herdaim huzurlu umutlu ol dualarımız hepimiz için

merhaba cnm bu kadar hızlı ilerleyen sayfa yoktur sanırım ama bazı arkadaşlar piyasada yok mesela listede adı olupta günlerce gelmeyen arkaddaşlar var ben çok kırılıyorum buna
tubadan henüz haber yok dinlenme aşamasında
bebekteyizi dün bi yolladım bi daha gelmedi çok meraktayım
seraxi sanırım artık evinde güzel arkadaşımız umutla beklemeye başladı
dua için teşekkür ederim valla ne yalan sölüm ben bugün okuyamıyorum gerçekten çok yoğun ama 100 tane aldım akşama evde okuyacağım inşallah
yarın trasfer varmı bilmiyorum ama haftasonuda akumaya çalışacağım artık pazartesi bakarım hafta sonu transfer olan varsa onun adına dua eder yollarız
hepiniz süpersiniz canlarım benim

arkadaşlar benim ekranda ne kendi profil resmini nede sizlerin profil resmini göremiyorum.alıntı yazısı yok . sizlerde normalmi

Canım transfer tarihleri benim de aklımda kalmıyor ne yazık ki..Bugünkü dualarımı Serraxi için olanları yani sayıca artarsa ayrıca yazarım sana, ptesi toparlarsın.
Sen çok yoğunsun biliyorum bugün, dikkat et kendine...

tşk ederim cnm
yoğunluk aynen devam bayılcam nerdeyse hiç böyle olmazdı uzun zamandır ilk defa bu kadar yoğun hafta sonu annemlere gidersem bakarım yazdıklarınıza canım

kızlar merhaba iyisinizdir umarım gizemim sen varsın sadece olsun seni özlemişim canımya bi geriye dönüp okuyup geliyorum

kızlar merhaba iyisinizdir umarım gizemim sen varsın sadece olsun seni özlemişim canımya bi geriye dönüp okuyup geliyorumopuyorumnanaktan

eylülll al beni yanına bacım acil tatile ihtiyacm var bugün bir yıllık kadar yoruldum

nevin çok gerginim yaa ağlamak istiyorum hee (((((((
eve gitsemde bi rahatlasam
yarın annemlerin mahallede mavlüt varmış oraya gidicem hem ziyaret hem ticaret biraz satış yapayım bari havam değişsin
bu gün yeni siparişlerim geliyo iç çamaşırı onları satayım hihihih

nevin çok gerginim yaa ağlamak istiyorum hee (((((((
eve gitsemde bi rahatlasam
yarın annemlerin mahallede mavlüt varmış oraya gidicem hem ziyaret hem ticaret biraz satış yapayım bari havam değişsin
bu gün yeni siparişlerim geliyo iç çamaşırı onları satayım hihihih

arkadaşlar herkese sonsuz teşekkürler.gizem nevin eylül dualaınız için allah raz olsun.ewdeyim dinleniyorum.3 embriyo transfer edildi.umarım hayırlısı olur.bu aşamayıda geçtim.çok mutluyum.darısı herkese.....

canım hadi hayırlısı benim 23 test günüm senin ne zaman şafak saymaya başladık

gizem im beni dün öyle bir yolladın ki giremedim daha siteye:))))
sitede sorun vardı sanırım yakalayamadım sizi canın sıkkınmış bişey olmadı umarım inş ii bir hafta sonu geçirirsinn de bomba gibi dönersinn

inşallah bebeğine kavuşursun bende bu ay aşlıyorum tüp bebek tedavisine hepinizden dualarınızı bekliyorum

inş sende kavuşursun meleklerin benim ptesi transfer oldu bekliyorum
bugün ama nefes almam zorlaşıyo midem yanıyooo
bilmem artık olulu olumsuz görücez rabbimin izniyle olcaklar inşaallahhh

serraxi canım çok sevindim senin adına 12 gün nasıl zor geçer şimdi ama inşallah sonunda yavrucuğuna kavuşacaksın inşallah
yat uyu dinlen yemene çok dikkat et emi senin sonucunun belli olduğu gün büyük ihtimalle benim transferim olacak
inşallah seninde benimde hepimizinde herşey güzel gider

inş sende kavuşursun meleklerin benim ptesi transfer oldu bekliyorum
bugün ama nefes almam zorlaşıyo midem yanıyooo
bilmem artık olulu olumsuz görücez rabbimin izniyle olcaklar inşaallahhh

bebekteyiz merhaba canım bugün senin 5. gün kaldı şurda 6 gün sonunda bebek haberini alıcaz inşallah
zor geçiyordur eminim iğneler ilaçlar yapıyor bu şikayetleri inşallah kabız olmazssın
kendine dikkat et tamam mı
bende yarın ikinci kontrolüme gidiyorum bakalım yumurtalarımın gelişimi nasıl kasıklarımda hafif sancılar var büyüyorlar galiba büyüsünlerde annelerinin kucağına dolsunlar inşallah

nevincim gerçekten isteksiz gittim ama güzel geçti birde çok yakın arkadaşımı gördüm evlenince başka yere gitmişti o da hamiş 3 aylık tabi bizim gibi uğraşmadı korunmayı bıraktı ertesi ay hooop hamile maşallah diyorum
işte arkadaşımı görmek mutlu etti beni
söylenenlerde doğru yani oynamıycam ve yemiycem diyenden korkucan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…