G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.441
birde ben çalışıyorum ve özel şirketteyim ama işim çok rahat bütün gün telefon ve pc başı iş yüküm yok denecek kadar az transferden sonra 3-4 gün içinde işe başlarım diye düşünüyordum rapor mu almalıyım sizce ?
canım ilaç piyasada var fakat devlet bu ilacı yüzdesiyle 9 kutu veriyor tüp bebekte yani 3000 üniteye tekabul ediyor 9 kutu benim durumumda yetmiyeceği kesin gibi bir şey 1 kutusu 130 lira 3-4 kutu ihtiyaç olduğunu düşünürsek baya bir külfet fsh ve lh hormonu içeriyor birde devlet artık gonal-f gibi olan iğneleri yüzde olarak ödemiyormuş nasıl anlatsam menegonun fiyatını baz alıp aradaki farkıda talep ediyormuş aslında içerikleride çok farklı ilaçların bildiğim sadece fsh olması lazım gonal-f in yada lh yani saçma sapan bir devlet düzeni yakında hiç bir şeyide ödemeyecek bu gidişle hatta yeni bir tasarı varmış duyduğum tüp bebekte yaş 35 e çekilecek 1 deneme hakkı verilecek diye bilmiyorum nasıl olacak bu işler böyle çokk karışık çoookkkkkk
..
Nevra cadısı gün gün geziyor mu bana mı öyle geliyor bilmiyorum, eğer öyleyse bacım nasıl verilecek bu kilolar, hehehehe şu an "ben 12 sarma ,28 tane daha gül böreği alabilir miyim tatlım" cümlesi kurdun mu bana mı öyle geldi Nevracığımsositososito
/QUOTE]
nevinciğim beklemede imişsin ha... Allahtan hayırlısı üzülme sakın okudum da üzüldüğünü valla kendim olmuş gibi hissettim ama moral bozmak yokkkklava:
inşallah hepimiz beraber olacaz ..
kızlar valla önümde mantılar yendi, kabak tatlıları yendi ama beenn valla billa bozmadım.çay içtim..GURUR DUYUN BENLE DAAAAAAA zemuszemuszemuszemus
bu ay bu kiloların birazını vereyim bennnnn hayırlıs ile
süper yaa...bende olanca paçozzzzz halimle gittim.bıraksalar gecelikle giderdim zaten balon gibi şiştim...delikafaduldenAaaa Eylülcüğüm o konuda üstüme tanımam bak,ilk transferimde zahmet edip söylemedikleri için ben herzamanki kokoşluğumla kalktım saçımı fönledim, tam takım makyajımı yaptım,ozonu delecek kadar parfümümü sıktım ki hani hastanedir kötü kokmayalım ayıp olur, giydim şifon gömleği kumaş pantolonu sanırsın yurttan sesler kadınlar korosunun provasına gidiyorum, hemşire beni bi gördü bık bık bişeyler dedi ama ölü balık gibi bakıyor gözleri,içimden dedim aha var bi iş ama dur bakalım.
Sonra diğer hemşire geldi bi kekelemede onda, koluma girdi odaya götürüyor ama kör gezdirir gibi götürüyor, yazııııııııık kayışı kopardı bu kesin bebek bebek diye edasıyla.
Neyse odaya çıkınca başladı; ojelerinizi sileliiiiiiim eveeeet işte böyleeeee, tamaaaam şimdi de makyajımızı siliyoruz, ne yapıyormuşuuuuuuz diye alkolle oje silmeye,dayanamadım döndüm niye bana eğitilebilir özürlü muamelesi yapıyorsunuz dedim de açıkladı durumu.Ameliyathaneye girdiğimde bile gülüyordumdelikafadulden
ayyy canııım hoşgeldin hadi abkalım anniş iyi olduğuna sevindim.bizde seni çok merak etmiştik.iyi olmana sevindim.yat ama sen çok yorma kendini...:CüvCüv:slm hanımlar yazdıklarınızın hepsini okudum
neler olmuş neler Allah razı olsun nasıl dualar edilmiş canlarım benim
dua okumayı aklına getiren arkadaşma!!!! (kendini bilir ) eşlik eden arkadaşlarıma etmek isteyip edemeyenlere kısaca herkese ve herkese çok tşk ederim Allah ım hepinizden razı olsun ne muradınız varsa tez zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı olsunlar inşaalllahhhh
evet canlarımmmm tam 4 tane bebişim transfer oldu4 tane dondurduk
nasip olursa 23 ü test günüm sürekli yattım yeni yeni ayaklandım artık çok şükür iiyimm
pozitif sonuçları alınca daha ii olucam inşaallahhh
sizlerin bebeklerini duydukça daha da mutlu olcammm
yazılanları okuyunca çok duygulandım valla giderken ağladım gelirkenn
sizleriiii çok seviyorummmmm
valla ben olsam ne olur ne olmaz bi hafta evde olurdum ama belkide işe gitmek kafa da dağıtabilir canım bilemedim ki? :uhm:birde ben çalışıyorum ve özel şirketteyim ama işim çok rahat bütün gün telefon ve pc başı iş yüküm yok denecek kadar az transferden sonra 3-4 gün içinde işe başlarım diye düşünüyordum rapor mu almalıyım sizce ?
kızlar tuba transferde mi;???? merak ettim onu da ..ohohhhh herkes burda maşşallahhhhh
ya ben geç girdim havadisler birikmiş be...
bu arada yeni arkadaşlar hoşgeldiniza.s.
ben sabah kendi kendime başka bi mevzuyu sizlerle paylaşıp ne yapabiliriz diye konuşalım dicektim 3 yıl evli olma şartı için nereye başvursak imza kampanyası falan dicektim ama görüyorumki ilaç konusu çok daha önemli bence kendi aramızda bilgi alışverişi yapıp bu konuda bi değerlendirme yapalım ve ne yapabiliriz nerelere başvurabiliriz.devlatin tüp bebek konusunda çok daha duyarlı olması için valla ben başbakanlığa bile dilekçe yollayalım derim ne ddersiniz maliyeti çok yüksek diye insanlar anne baba olamasınlarmı bu allahın takdiri bu devlette bize yardım etmek zorunda
3 yıl evli şartını duymuştum ama sanki Sudenaz eski mesajlarından birinde " ben 17 aylık evliyken tadvime başladım ve rapor aldım "demişti, o mesajı bulmaya çalışacağım...
Gizemcim bugün Tuba'nın transferi vardı, sonra sırada kim var bilirsin sen,transferi en yakın kim şimdi?
bende ilaç için aynı şeyi düşündüm gizem delirmek üzereyim normal hastalık olarak rapor alsam ilacı bedava alıyorum tüp olunca hale bak yani saçmalığın daniskası 4 sene önceki raporumda hipo şimdide devleti dolandırmıyorum ki bu nası zihniyet anlamadım nereye başvurabilirim onu araştıracağım bizim durumumuzu sskda bilmiyor net cevap vermiyolar
bende ilaç için aynı şeyi düşündüm gizem delirmek üzereyim normal hastalık olarak rapor alsam ilacı bedava alıyorum tüp olunca hale bak yani saçmalığın daniskası 4 sene önceki raporumda hipo şimdide devleti dolandırmıyorum ki bu nası zihniyet anlamadım nereye başvurabilirim onu araştıracağım bizim durumumuzu sskda bilmiyor net cevap vermiyolar
nevin aynen katılıyorum ne yapılması gerekiyosa ben her daim hazırım gerekirse site yöneticisinden de yardım isteriz bizim ayrıcalığımız var sayın başbakanım 3 değil 13 de yaparız ama hani destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?