Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

cnm o patronunun insafına bağlı izin alabilirsen rapora gerek yok bende aynen senin gibiyim ama eğer kıllık yapacak bi patronun varsa dr unan rica et yazıversin bi kaç gün rapor

canım ilaç piyasada var fakat devlet bu ilacı yüzdesiyle 9 kutu veriyor tüp bebekte yani 3000 üniteye tekabul ediyor 9 kutu benim durumumda yetmiyeceği kesin gibi bir şey 1 kutusu 130 lira 3-4 kutu ihtiyaç olduğunu düşünürsek baya bir külfet fsh ve lh hormonu içeriyor birde devlet artık gonal-f gibi olan iğneleri yüzde olarak ödemiyormuş nasıl anlatsam menegonun fiyatını baz alıp aradaki farkıda talep ediyormuş aslında içerikleride çok farklı ilaçların bildiğim sadece fsh olması lazım gonal-f in yada lh yani saçma sapan bir devlet düzeni yakında hiç bir şeyide ödemeyecek bu gidişle hatta yeni bir tasarı varmış duyduğum tüp bebekte yaş 35 e çekilecek 1 deneme hakkı verilecek diye bilmiyorum nasıl olacak bu işler böyle çokk karışık çoookkkkkk

ben sabah kendi kendime başka bi mevzuyu sizlerle paylaşıp ne yapabiliriz diye konuşalım dicektim 3 yıl evli olma şartı için nereye başvursak imza kampanyası falan dicektim ama görüyorumki ilaç konusu çok daha önemli bence kendi aramızda bilgi alışverişi yapıp bu konuda bi değerlendirme yapalım ve ne yapabiliriz nerelere başvurabiliriz.devlatin tüp bebek konusunda çok daha duyarlı olması için valla ben başbakanlığa bile dilekçe yollayalım derim ne ddersiniz maliyeti çok yüksek diye insanlar anne baba olamasınlarmı bu allahın takdiri bu devlette bize yardım etmek zorunda

bende ilaç için aynı şeyi düşündüm gizem delirmek üzereyim normal hastalık olarak rapor alsam ilacı bedava alıyorum tüp olunca hale bak yani saçmalığın daniskası 4 sene önceki raporumda hipo şimdide devleti dolandırmıyorum ki bu nası zihniyet anlamadım nereye başvurabilirim onu araştıracağım bizim durumumuzu sskda bilmiyor net cevap vermiyolar

3 yıl evli şartını duymuştum ama sanki Sudenaz eski mesajlarından birinde " ben 17 aylık evliyken tadvime başladım ve rapor aldım "demişti, o mesajı bulmaya çalışacağım...

Gizemcim bugün Tuba'nın transferi vardı, sonra sırada kim var bilirsin sen,transferi en yakın kim şimdi?

nevracım öncelikli olarak tuba transferen çıktı muhtemelen dinleniyo 12,30 daydı.
bu arada gurur duydum senle bravo nefsine hakim ol süpperrrsiiinnnn
annişimiz bebekteyizide uyumaya yolladım heheheh

cnm yarın için birinin vardı ama net değildi hatırlayamadım
bu arada ben kendim birebir gittim sgk ya 3 yıl şart üniversite hastanesinide aradım oda aynısını söledi
ama sudenaz dediki özel durumlarda rapor veriyolarmış o öle almış bilemiyoum yani

bi araştıralım sonra bakarız bi çaresine gerekirse ki gerekir dilekçe yazarız heryere imza toplarız asgari ücret kadar bi kutu ilaç nasıl alacak bu insanlar kimse düşünmüyo devlette yarım etmesse ne olacak halimiz töbe töbeee bana geliyolar heeklava:

Canım,ben tedaviye başlamadan önce emekli sandığı ile ilgili tedavilerimizi yürüten merkeze müracaat ettim,bana "ne kadardır evlisiniz? "dediler, "1 yıl " dedim, "3 sene evlilik ve 3 aşılama yapılmış olması şartı var " dediler ama sonra bazı mesajlarda (bir üstteki mesajımda yazdığım gibi örneklerde) 3 yıl altı olanların da aldığını okudum kadın yaşının 38 üstü 40 altı olduğu aralıkta bu şart aranmıyormuş,ben de tam bu aralıkta olduğum için sevindik tabii "Peki" dedik alalım raporu , bu kez de "eee rapor veriyoruz ama şu kadar üniteyi ödüyoruz!" iyi de bu az gelirse, ki tedavide çok çok az geldiğini de gördüm, "cebinizden ödeyeceksiniz" dediler.

Başbakanımız 3 çocuk yapıyor diyor ya her açılışta,tanıtımda...Tabii yapalım da leylekler getirmiyor ki bunları, desteklemezlerse nasıl yapacağız 3 ü bırak 1 tanesini bile...

Toplu müracaatlar işe yarayabilir, en azından denemekte fayda var bence de...

nevin aynen katılıyorum ne yapılması gerekiyosa ben her daim hazırım gerekirse site yöneticisinden de yardım isteriz bizim ayrıcalığımız var sayın başbakanım 3 değil 13 de yaparız ama hani destek

arkaaşlar bu arada sürekli hatırlatmak zorundayım lütfen transfer tarihleri belli olanlar yazsınnnnnnnnnn

nevin aynen katılıyorum ne yapılması gerekiyosa ben her daim hazırım gerekirse site yöneticisinden de yardım isteriz bizim ayrıcalığımız var sayın başbakanım 3 değil 13 de yaparız ama hani destek

Daha önce hukuksal müracaatlar edilmiş mi yahut emsal teşkil edebilecek mahkeme sonuçları var mı ve eğer vatandaş aleyhine olumsuz sonuçlandı ise ne gerekçe ile vs, bugün bir araştıracağım,
Yönetmelikler, genelgeler,kanunlar...her gün bir yenisi çıkıyor ama başına gelmemiş olan birileri , hayata geçirilmesi imkansız bir sürü uygulamayı dayatıyor bize,o kadar..

Bulduğum şeyler oldukça yazarım size de.
Ha tabii bir de konu ne olursa olsun , toplu şekilde hareket etme kararı vs bile baş ağrıtabiliyor,Allah'ım sen keçilerimizi muhafaza et....

Aklımdayken,bir dernek var ya ÇİDER, aramızda üyesi olan var mı? Belki de derneğin üyeleri için vs çalışmaları olmuştur bu konuda?

cnm sen araştır bizi bilgilendir ben bu hafta çok çok yoğunum senden destek bekliyorum tabi çiderlede bi görüşmek gerekir
toplu halde hareket etmeyiz bizde tek tek dilekçemizi yollarız ha şöylede olabilir nasılsa burdan haberleşiyoruz dilekçemizi aynı gün veririz aps ye hehehe hepsi aynı gün gider e bi düşünürler heralde nerden geliyo bunlar diye bi bakarlar türkiyenin heryerinden cnm :))

ooh hadi bakalım tubanında işi rastgitmiştir inşallah
uyusun bebekteyiz iyi yapmışsın gizem...
burada çider üyeleri vardı bildiğim kadarı ile nevinciğim ben üye değilim ama düşünüyorum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…