Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar kocalarınıza yemekmi hazırlıyosunuz nerdesiniz üleeen ateşli hatunlar....cokacimcoook benim koce gelmedi daha işten takılıyom şimdi bende çıkarım saat 10 da gelirim artık

anammm sıra bende mutlu haberler şimdi benden mi gelecek
buna bile inanamıyorummm
inş bende cuma günü hamileyim yazabilirim
tabi peşimden gelenler hep öyle yazsın istiyorummmkaydirigubbakcemile3:dance: [/QUOTE]

Canim Allah'in izniylee listemizde olanlar ( olmayanlarda ins. ) günü gelince buradan hamileyim diye müjdeler verecek ... :Saruboceq:
Bu gün benim yumoslarim toplandi .. Persembeye insallah bir aksilik olmazsa transferim gerceklesecekk ..
Allahin izniyle ben dee sizler gibi heycanla test günümü bekleyecegimm ... :1rolleyes: :sm_cool:
Senin test günün ne zamandi ??
Hadi bakalim ins. 2. hamisimiz sen olacaksin ... :asigim: :1hug:

bebekteyiz arkadaş senin varmı çocuk veya hiç hamilelik oldumu

benimde olamdı malesef 6 yıllık evliyim ben 26 yaşındayım 3 aşılamam olmadı şimdi ilk micro tedavimin sonucunu bekliyorum bakalım hayırlısı
senin içinde hayırlısı valla hep diyorum olmasa da vardır bir hayr ben 3 kez aşılama oldum çok şükür problemim çok büyük değil p.overliiyim aşılamalarımda tabi daha cahilim tutmadı ben günlerce ağladım sonra öğrendim ki kalp hastasıymışım şimdi kardiolog idaresinde tüp bebek yaptırıyorum bilmeden hamile kalsaydım aşılamalaım tutsaydı belkide yaşamıyo olacaktım
ve hafif bi kalp hastalığı değil büyük bir ameliyat olmam gerek
yani arkadaşım herşeyde var bir hayr

anammm sıra bende mutlu haberler şimdi benden mi gelecek
buna bile inanamıyorummm
inş bende cuma günü hamileyim yazabilirim
tabi peşimden gelenler hep öyle yazsın istiyorummmkaydirigubbakcemile3:dance:

Canim Allah'in izniylee listemizde olanlar ( olmayanlarda ins. ) günü gelince buradan hamileyim diye müjdeler verecek ... :Saruboceq:
Bu gün benim yumoslarim toplandi .. Persembeye insallah bir aksilik olmazsa transferim gerceklesecekk ..
Allahin izniyle ben dee sizler gibi heycanla test günümü bekleyecegimm ... :1rolleyes: :sm_cool:
Senin test günün ne zamandi ??
Hadi bakalim ins. 2. hamisimiz sen olacaksin ... :asigim: :1hug:
[/QUOTE]

cuma günü test günüm inş olumlu olur
senin içinde hayırlısı sloganı patlatim hadiii
alsınlar yumoşları versinler bebişleriii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cuma günü test günüm inş olumlu olur
senin içinde hayırlısı sloganı patlatim hadiii
alsınlar yumoşları versinler bebişleriii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canim sen transferden sonra hangi ilaclari kullandin ??
Progynex igne kullandin mi ? fisfisfis

Canim sen transferden sonra hangi ilaclari kullandin ??
Progynex igne kullandin mi ? fisfisfis

ben hiç iğne kullanmadım hala progestan ve estrofem alıyorum tabi folicasitde uzun zamandır alıyodum arkadaşım iğneden çok bahsediyolar ama ben hap kullanıyorum sanırım sizin kullandığınızda hapın iğnesi kuzu tam bilmiyom

Canim ben Türkiye'den progynex ignelerden getirtmistim ..
Ama buradaki doktorum buna gerek olmadigini söylüyorr ...
Igneleri kullanmamami söyledi ne yapsam sasirdim ?? :uhm:
Esimde kullanmami istemiyor..
Hergün evden cikip doktra mi gidecegiz diyorr ..
3. katta oturuyorum ve asansör de yok ..
Igne vurdurmak icin kendimi yormami istemiyor ..
Cok kararsizim .. kafamçokkarıştı
Hayirlisiyla transferim olsun da bakalim artik .. :1rolleyes:

Bu arada ben de fraxiparin igne (kan civiltici ) , folik asit , magnezyum aliyorum suan . Transferden sonra progesteron kapsel de dahil olcak buna ..

Son düzenleme:

canım senin transferin dondurulmuşlarlamı oldu tarnsferin.estrafem kullanıyorum deyince acaba dondurulmuşmu dedim.

transferin ne zaman olur kısmetse
arkadaşım doktora sor bakalım benim bu ilaçları herkesin hastalığı farklı olduğu için bilemiyorum ama doktoruna güven test sonuçlarına göre vericektir ilaçlarını
inş gönlündeki olur

ayyyyy canımmmm rabbim korusuun çoö üzüldüm benim bi arkadaşım altı aylıkkken bu hastalıkmı ama ne bilmim ciğerindemiydi neresindeydi unuttum yıllar oldu hamile kaldı vefat etti çok üzülmüştüm ayy rabbim korunmuş seni ama sakın bunu anlattıma takılma emi kafan takılmasın bak bizim başımızada gelebilir yarına çıkacamıza bi garantimizmi var sakın dert etme kendine dua et kapl dostu gıdalar kullan canımcım rabbim esirgesin ... bende kloluyum baya 92 klo yum ama çok aşırı bi çirkinlim yok fizim çok düzgün 46 beden kullanıyon boyumda var ama bunları anlatim klo klodur herşeyin düşmanı benimde kalbim çok arıyo ve ben çok ihmal ediyom umursamıyom yemek yeyince çok rahatsız oluyom valla hayırlısı nedim

hayır dondurulmuş değil ilk denemem zaten arkadaşım sanırım tutsun diye o ilaç rkadaşım

canım ben dondurulmuş embriyolarımla uygulama oldum.o zamanda estrafem kullanmıştım.bende şimdi mikro tedavisi oluyorum.sadece iğnelerim ve folbiol içiyorum.senin tedavi şekli farklıymış canım

yani arkadaşım altı aylık evliydi ve altı aylık hamileydi bak rabbim sana çocuk vermemiş demekki hakkında hayırlısı buymuş canım arkadaşım rabbim ilk önce seni sağlığına kavuştursun sora rabbimsana altın perçemli bebeler versin hayırlı hayırlı

artvinli canım estrofem dondurulmuş tedavisinde kullanıldığı gibi endometrium kalınlığı dr.ların istediği boyuta gelmezse de ilave olarak kullanılabiliyor.tabiki sadece ek olarak lütfen kullanan arkadaşlar merak etmesinler sadece ilave önlem zaten transfer yapılabilecek en alt seviyeye ulaşmadan kalınlık embriyo çok kaliteli bile olsa uygulama yapılmıyor.

merhaba kızlar hepiniz inşallah çoooook iyisinizdir
gizem nevin nevra hülya lansor bebekteyiz serraxi scjtuba artvinli huriya mineni sudenaz silam sevgi kulübü ay daha gelmedi aklıma diğer tüm arkadaşlarım ben yarın sabah yola çıkyorum perşembe yumurtalarım toplanacak 2-3 gün sonrada transferim olur
sizden haber alamam bu arada inşallah transferi olanlar olacaklar hepinizin pozitif sonuçlarını alırım
sizlerle yazışırken geçti bunca zaman sıkılmadım beklerken kimseyle paylaşmadığım şeyleri paylaştım sizlerle çok sağolun paylaşımlarınız için
inşallah benim için de herşey yolunda gider de güzel haberlerle geri dönerim
hepiniz hoşçakalın
lütfen benim içinde dua edin olur mu gönlüm hep sizinle
şimdiden teşekkürler

bu arada esr0411 nrcnözbk meldir serappty sizlerinde herşey yolunda gider inşallah güzel haberlerinizi alırım ben yarın gidiyorum 10 gün kadar yokum internet bulamam sanırsam o yüzden şimdi yazayım dedim hoşçakalın

canım inşallah herşey gönlünce ve çoookk güzel geçer.inşallah buraya çok çok mutlu haberlerinle dönersin eylülcüğüm

inş bebişlerle buluşuruz gelişin kalbalık kalabalık olurrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…