- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.761
bebekteyiz arkadaş senin varmı çocuk veya hiç hamilelik oldumu
anammm sıra bende mutlu haberler şimdi benden mi gelecek
buna bile inanamıyorummm
inş bende cuma günü hamileyim yazabilirim
tabi peşimden gelenler hep öyle yazsın istiyorummmkaydirigubbakcemile3:dance:
cuma günü test günüm inş olumlu olur
senin içinde hayırlısı sloganı patlatim hadiii
alsınlar yumoşları versinler bebişleriii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canim sen transferden sonra hangi ilaclari kullandin ??
Progynex igne kullandin mi ? fisfisfis
ben hiç iğne kullanmadım hala progestan ve estrofem alıyorum tabi folicasitde uzun zamandır alıyodum arkadaşım iğneden çok bahsediyolar ama ben hap kullanıyorum sanırım sizin kullandığınızda hapın iğnesi kuzu tam bilmiyom
ben hiç iğne kullanmadım hala progestan ve estrofem alıyorum tabi folicasitde uzun zamandır alıyodum arkadaşım iğneden çok bahsediyolar ama ben hap kullanıyorum sanırım sizin kullandığınızda hapın iğnesi kuzu tam bilmiyom
Canim ben Türkiye'den progynex ignelerden getirtmistim ..
Ama buradaki doktorum buna gerek olmadigini söylüyorr ...
Igneleri kullanmamami söyledi ne yapsam sasirdim ?? :uhm:
Esimde kullanmami istemiyor..
Hergün evden cikip doktra mi gidecegiz diyorr ..
3. katta oturuyorum ve asansör de yok ..
Igne vurdurmak icin kendimi yormami istemiyor ..
Cok kararsizim .. kafamçokkarıştı
Hayirlisiyla transferim olsun da bakalim artik .. :1rolleyes:
canım senin transferin dondurulmuşlarlamı oldu tarnsferin.estrafem kullanıyorum deyince acaba dondurulmuşmu dedim.
benimde olamdı malesef 6 yıllık evliyim ben 26 yaşındayım 3 aşılamam olmadı şimdi ilk micro tedavimin sonucunu bekliyorum bakalım hayırlısı
senin içinde hayırlısı valla hep diyorum olmasa da vardır bir hayr ben 3 kez aşılama oldum çok şükür problemim çok büyük değil p.overliiyim aşılamalarımda tabi daha cahilim tutmadı ben günlerce ağladım sonra öğrendim ki kalp hastasıymışım şimdi kardiolog idaresinde tüp bebek yaptırıyorum bilmeden hamile kalsaydım aşılamalaım tutsaydı belkide yaşamıyo olacaktım
ve hafif bi kalp hastalığı değil büyük bir ameliyat olmam gerek
yani arkadaşım herşeyde var bir hayr
hayır dondurulmuş değil ilk denemem zaten arkadaşım sanırım tutsun diye o ilaç rkadaşım
merhaba kızlar hepiniz inşallah çoooook iyisinizdir
gizem nevin nevra hülya lansor bebekteyiz serraxi scjtuba artvinli huriya mineni sudenaz silam sevgi kulübü ay daha gelmedi aklıma diğer tüm arkadaşlarım ben yarın sabah yola çıkyorum perşembe yumurtalarım toplanacak 2-3 gün sonrada transferim olur
sizden haber alamam bu arada inşallah transferi olanlar olacaklar hepinizin pozitif sonuçlarını alırım
sizlerle yazışırken geçti bunca zaman sıkılmadım beklerken kimseyle paylaşmadığım şeyleri paylaştım sizlerle çok sağolun paylaşımlarınız için
inşallah benim için de herşey yolunda gider de güzel haberlerle geri dönerim
hepiniz hoşçakalın
lütfen benim içinde dua edin olur mu gönlüm hep sizinle
şimdiden teşekkürler
merhaba kızlar hepiniz inşallah çoooook iyisinizdir
gizem nevin nevra hülya lansor bebekteyiz serraxi scjtuba artvinli huriya mineni sudenaz silam sevgi kulübü ay daha gelmedi aklıma diğer tüm arkadaşlarım ben yarın sabah yola çıkyorum perşembe yumurtalarım toplanacak 2-3 gün sonrada transferim olur
sizden haber alamam bu arada inşallah transferi olanlar olacaklar hepinizin pozitif sonuçlarını alırım
sizlerle yazışırken geçti bunca zaman sıkılmadım beklerken kimseyle paylaşmadığım şeyleri paylaştım sizlerle çok sağolun paylaşımlarınız için
inşallah benim için de herşey yolunda gider de güzel haberlerle geri dönerim
hepiniz hoşçakalın
lütfen benim içinde dua edin olur mu gönlüm hep sizinle
şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?