Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

50 de ben okudum yazmayı unutmuşsun şeker

Daha kaç tane lazım arkadaşım.Akşam vaktim olursa okurum ya da olmazsa yarın.

şeker okuyabildiğin kadar oku yarın bi arkadaşımızın trasferi var ona yazarız sen okuuğun zaman bana sayı bildir cnm benim süppersiniz yaa valla biz bu azimle hatim bile indiririz :)))
hepinizi bambaşka seviyorum geleceğin tüp anneleri :1hug:

canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun ama ben tedavi sırasında pek nete giremediğim için kim kimler için neler okuyor bilgi sahibi değilim(açıkçası tembellik yaptım ve geçmişide okumadım:kedi:) ama dediğim gibi allah razı olsun.şimdi kimler için neler okunuyorsa banada bir anlatıverin bende eşlik edeyim bundan sonra....

güzel arkadaşım şimdi şöle oluyor trasferi olucak arkadaşımıza trasfer günü herkes istediği kadar salat-ı tefriciye okuyor bende isim listesine ekliyorum okunan sayıyı
senin ve bi kaç arkadaşın trasfer günlerini kaçırmışım arada ( onun için okuyamadığımız arkadaşlarımıza bugün okuyalım dedim öle elimizden geldiğince okuyoruz
okumak istersen açığımız var yani yarında bi trasfer var istediğin kadar oku cnm benim sonra sayıyı bana söle bende ekleyeyim duasını zaten yapıyorum kime göndermişsek yazıyorum yani

anladım canım.ben eve yeni döndüğüm için şimdi bir iki gün gelen gidenim eksik olmaz.ama en yakın boş zamanımda biryerlerden bulup okurum mutlaka.

anladım canım.ben eve yeni döndüğüm için şimdi bir iki gün gelen gidenim eksik olmaz.ama en yakın boş zamanımda biryerlerden bulup okurum mutlaka.

canım benim okuyamazsan zorlama kendini olsun .. kendinide çok yorma emi yeğenlerimize iyi bak dikkat et. dua kitaplarının çoğunda var ama evdekilerde bulamazsan google den bak ben ordan okuyorum

kızlar merhaba bende varım bende okicamm 50 tane okicam bu akşam çok duygulandım bu ne güzel kenetlenme ALLAHIM dualarınızı okuduklarınızı kabul etsin rabbim yermesin bizi:Saruboceq::CüvCüv:

kızlar merhaba bende varım bende okicamm 50 tane okicam bu akşam çok duygulandım bu ne güzel kenetlenme ALLAHIM dualarınızı okuduklarınızı kabul etsin rabbim yermesin bizi:Saruboceq::CüvCüv:

canım çok çok teşekkür ederim allah razı olsun okuduklarını yarın trasferi olucak arkadaşımıza yazıcam senide aramızda görmekten mutluluk duyarız

ımamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

arkadaşlar yarın sabah 9.30 da anifora arkadaşımızın trasferi olucak haberiniz olsun

dualarınızı eksik etmeyin canlarım hepiniz süpperr annelersiniz inşallah bu listede herkes bebişine kavuşucak

bide arkadaşlar nette gezerken
****Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.*******
diye bu tesbihe ras geldim paylaşim dedim..

canlar siz okuyup sayıyı bana bildirin ben burdan listede adının yanına yazıyorum hem hemde duasını yapıyorum dilim döndüğünce istediğiniz sayıda okuyabilirsiniz belli bişi yok
yarın aniforanın trasferi var isterseniz adınıda söler duasını kendinizde yapabilirsiniz
ama yinede bana sayı söleyinki bende kimlerin okuduğunu ve kaç tane okuduğunu yazayım kuzucuklar olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…