- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.721
lansor şeker arkadaşım seninde trasfer gününde okuyamamıştık duamızı bugün arkadaşlarla birlikte okuduk allah kabul etsin
hulya 20
bebekteyiz 30
gizem 50
kimin okuduğunun bi önemi yok aslında ama ben yinede yazmak istiyorum herzaman rabbim okuyandanda okumayandanda razı olsun dualarımızı senin ve bebişlerin için allah kabul etsin
50 de ben okudum yazmayı unutmuşsun şeker
Daha kaç tane lazım arkadaşım.Akşam vaktim olursa okurum ya da olmazsa yarın.
lansor şeker arkadaşım seninde trasfer gününde okuyamamıştık duamızı bugün arkadaşlarla birlikte okuduk allah kabul etsin
hulya 20
bebekteyiz 30
gizem 50
kimin okuduğunun bi önemi yok aslında ama ben yinede yazmak istiyorum herzaman rabbim okuyandanda okumayandanda razı olsun dualarımızı senin ve bebişlerin için allah kabul etsin
canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun ama ben tedavi sırasında pek nete giremediğim için kim kimler için neler okuyor bilgi sahibi değilim(açıkçası tembellik yaptım ve geçmişide okumadım:kedi:) ama dediğim gibi allah razı olsun.şimdi kimler için neler okunuyorsa banada bir anlatıverin bende eşlik edeyim bundan sonra....
anladım canım.ben eve yeni döndüğüm için şimdi bir iki gün gelen gidenim eksik olmaz.ama en yakın boş zamanımda biryerlerden bulup okurum mutlaka.
canım benim okuyamazsan zorlama kendini olsun .. kendinide çok yorma emi yeğenlerimize iyi bak dikkat et. dua kitaplarının çoğunda var ama evdekilerde bulamazsan google den bak ben ordan okuyorum
kızlar merhaba bende varım bende okicamm 50 tane okicam bu akşam çok duygulandım bu ne güzel kenetlenme ALLAHIM dualarınızı okuduklarınızı kabul etsin rabbim yermesin bizi:Saruboceq::CüvCüv:
canım çok çok teşekkür ederim allah razı olsun okuduklarını yarın trasferi olucak arkadaşımıza yazıcam senide aramızda görmekten mutluluk duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?