Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

eylül08,anifora,rabbim sizlere yardım etsin bebeğinize can versin rabbim utandırmasın manolya arkadaşımada doğal yoldan versin rabbim ne olursun ermişlerinin yüzü suyu hörmetine ver bu ay bu arkadaşlarıma utandırma ALLAHIM AMİİİİİİNN

KIZLAR BEN 50 OKUDUM RABBıM KABUL ETSıN RABBıM UTANDIRMASIN RABBıM MANOLYA KARDŞEDE VERSıN BıRAN ÖNCE AMııNN..... MANOLYA ARKADAŞIM SıZ GENE ÜMıTSıZLıĞE KAPILMAYIN BELKı ıLAÇLARIN TESıRı ıLE YUMURTLAMA OLUR SAKIN BOŞ GEÇıRME GECENı GÜNDÜZÜNÜ HER NE ZAMANSA ıSTE ANNARSINA FıK FıK ..... ıNŞALLAH BU AY HAMıLE OLURSUN TÜP BEBEK ıLAÇLARI ÇOK GÜÇLÜ OLUYO TESıRı GıTMEZ HEMEN SEN BOL BOL DUA ET OLUCANA ıNAN BENDE SANA DUA EDıYORUM BıDE TESBıH ÇEK (( YA VARıS)) ıSMıNı ÇEK RABBıM SANA BU AY YUMURTLAMAK VE O YUMURTAYA CAN VERSıN AMııNNN

ımamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

kızlarrr günaydın,,,,a.s.

canım benim dün internette sorun yaşadım akşama anca düzeldi mesajını görünce aklıma yazdıydım...

arkadaşlar yarın sabah 9.30 da anifora arkadaşımızın trasferi olucak haberiniz olsun

dualarınızı eksik etmeyin canlarım hepiniz süpperr annelersiniz inşallah bu listede herkes bebişine kavuşucak
aniforaya 25 okudum canım sabahtan..:Saruboceq:.Allah kabul etsin hepimizin dualarını...bugün inşallah biraz açıktan da isimsiz okuma niyetim var yazarım adetini..

bide arkadaşlar nette gezerken
****Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.*******
diye bu tesbihe ras geldim paylaşim dedim..
güzel paylaşım çok teşekkürler a.s.

senin transfer tamam mı? ne alemsin ya...kaydirigubbakcemile5

eylülcüm yolun açık olsun... gizemim eylül içinde okuyalım bi iki gün içinde...

arkadaşlar benim olmadı maalesef sonuç negetif.çok üzgünüm.
canım Allah kolaylık versin.. çok üzüldüm tabiki de...bu duyguyu biliyorum..inşallah bu son olsun...:teselli:
kendini bırakma sakın emi?

bebekteyiz canımmm nasılsın? kız ben kalp hastalığını bilmiyodum üzüldüm ama inşallah Allah hiç yoluna çıkartmayacak bunu buna inanıyorum...geliyo inşallah bi tane belki de 2 tane bundan inşallah...

sevgikulubu canım aaa bende 46 yım ve 91 kiloydum ne tesadüf ...bende de gören inanmıyo kiloma da ben bu ay bekliyorum bu sebeple diyetteyim 2.5 kilo giti bile bence sende birazcık dikkat edebilirsen veririsin arkadaşım...

canım allah yardımcın olsun inşallah her şey yolunda gider ve mutlulukla dönersin hep birlikte gün sayarız belkide güzel haberleri aldıktan sonra dönersin merakla bekliyoruz.

görüşürüz inş yarın cnım benim
benim annem de vakfıkebirli
benimde annem fakfıkebirli ve ben karadeniz aşığıyım
benden sana sölemesi asla pes etme hergün yeni bir tedavi daha çıkıyo yaşın ilerlemeden daha fazla bir kez daha dene derim
ah benim güzel arkadaşım hayırlısı böleymiş şeker inşallah kalbinin ilacı yavruların olucak güzel arkadaşım
eylülcüm bitanem hayırlısıyla git hayırlısıyla gel cnm bnm yanında olmayı o kadar çok isterdimki bilemezzin senin durumun bizden biraz daha farklı güzelim sana sözüm olsun ama karadenize ilk gelişimde yanına gelicem.hiçbirşeye kafanı takma moralini bozma dualarımız seninle sana özel dua günüde yaparım ben şekerim benim
arkadaşlar benim olmadı maalesef sonuç negetif.çok üzgünüm.

cnm tedaviye başlarken olmama ihtimalinin olduğunu hepimiz biliyoruz hayırlısını dile rabbimden ama pes etme bir gün mutlaka allah dualarımızı kabul edip bizimde anne olmamız için bebişlerimizi göndericek bize sabır sabır sabır

Herkese gÜnaydınlar
arkadaŞlar tekrar hatırlatmak ıstıyorum
Şuanda anıfora trasferde

günaydııııııııııııııııınnn balışlaaar ...:) kızlar ben hepinize dua ediyorum sabah namazını kıldım yatmanım (anifora) arkadaşımıza 50 salat ı tefriciye okudum rabbim kabul etsin ve her kese dua ettim ya kız lar benim duam çoğunlukla kabul olur rabbim geri çevirmez ama kendime gelince dua ediyom ediyom yok yok olmi yaww demekki biraz daha var vaktine saatine napalım....:) ama rabbimden ne istediysem verdi bana şükürler olsun evlat bile verdi ama kendimden değil evlatlık aldım rabbim bana böle hayırlı görmüş bu seferde oğlum bi kardeş diye tutturdu inşallah olurda oğlum kardeşine kavuşur ... diyorum dualarım çoğunlukla kabul olur rabbim geri çevirmez ... bikeresinde yakın bi akrabama yatılı misafirlige gittim ogece baya oturduk ve yattık ama beni sıkıntı aldı uyuyamıyorum bili yorum o gece o eve hırsız girecek ve ilk benim odama gelecek hissediyom ama ben kendim için değil oğlum var yanımda onun için sıkılıyom ve dedimki kendime benim rabbim var ve bayağı bi ayetel kursi okudum dua ettim bildiğim bütün düaları okudum üfledim eve kendime oğluma okadar çok sıkılıyorum yani ve sabah oldu kapıda bi barışma yan abartmana hırsız girmiş hemde çelik kapıyı açmış kadının yatak odasına girmiş ve çekmecedeki bi miktar parayı alıp çıkmış kadında diyoki kocam yoktu evde işteydi nasıl girer nasıl olur bas bas barıyo ve dualarım o hırsızı def etti bunun gibi bazı olaylar geçti başımdan kusura bakmayın biraz uzun oldu:kedi:

Az evvel doktordan geldim arkadaslar ..
Dün yumurtalarim toplanmisti ..
Sayisi fazla oldugundan doktor bugün kontrole cagirdi ..
OHSS olusmus yumurtaliklarimda ...
Bu nedenle transferim iptallll...
Hayirlisi neyse o olsun ..:Saruboceq:
Bir ay daha bekliycem bebeklerime kavusmak icin .. :hulya: :1rolleyes:
Her ne kadar zor olsa daa hem kendi sagligim, hem de meleklerim :ecrin_bebek: icin dayancaz artikk ..
Benim tedavi kasima kaldi ...
Ama insallah hepiniz olumlu sonuclar alirsinizzz ....
Dualarim sizlerlee ...

Canim hayirlisiylaa git bol bol yumoslar ver gell ... kaydirigubbakcemile3
Rabbim yar ve yardimcin olsun..
Güzel güzel bebisler nasip etsin ..
:1hug:

kızlar merhaba herkese günaydın aydınlık günlerimiz olsun inşallah bende dr. dan geldim sabah her şey yolunda gibi ama yumoşlar yavaş büyüyorlar p.tesi muhtemelen toplama yapılacak... transfer 2-3 gün sonra yapılıyor sanırım dr.uma sormak aklıma gelmedi

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

1 ) sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

2 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

3 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

4 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

5 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

6 ) bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

7 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

8 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

9 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

10 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

11 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

12 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

13 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

14 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

17 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

18 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

19 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

20 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

21 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

22 ) minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

23 ) esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009

24 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

25 ) sedef59 --------------????????----------medicana

26 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.----------trasfer tarihi 20/10/2009 (180)

27 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast

28 )

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)

7 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı

8 ) talya ------------------2.Deneme----------

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese gÜnaydınlar
arkadaŞlar tekrar hatırlatmak İstİyorum
Şuanda anİfora trasferde

Hayirli transferler olur insallahh ..
Ebriyolari SIKICa tutunup bir daha terk etmezler 9 ay boyunca ins.
Dualarim onunlaaa ..a.s.
Ben de salat-i tefriciye okumak istiyorum Allah nasip edersee ...

çok güzel cnm yavaş büyümeyi takma kafana dr un büyüme tamamlanmadan toplama yapmaz zaten 2-6 gün sonrada trasfer hayırlısıyla
valla ben çok mutlu oluyorum canlarım trasferler başladıya içim kıpır kıpır
hayırlısıyla listemdeki herkes bebişine kavuşucak

========ekim'de tüp bebek tedavisi görecekler=======

minenl------------------?????????-------yurtdışı-------------- Hamilemiz

1 )bebekteyiz-------1. Deneme-------erdem hastanesi --- trasfer tarihi 12/10/2009 (100)

2 )esr0411---------------?????????---------?????------------- transfer tarihi 13/10/2009

3 ) huriya-----------------2. Deneme-----------alman hastanesi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

4 ) lansor17---------3. Deneme--------z.kamil tüp bebek merkezi----transfer tarihi 15/10/2009 (100)

5 ) scjtuba---------------2. Deneme---------gen-art tüp bebek merkezi----- transfer tarihi 15/10/2009 (240)

6 ) Serraxi---------------1. Deneme----------memorial hastanesi----transfer tarihi 16/10/2009 (170)

7 ) ozlecem-------------2. Deneme-----------irenbe tüp bebek merkezi

8 ) balance88-----------3. Deneme----------çevre tüp bebek merkezi

9 ) daglarr----------------3. Deneme----------maya tüp bebek merkezi

10 ) eylul08----------------2. Deneme----------özel karadeniz tüp bebek merkezi

11 ) cigdem32-----------1. Deneme----------?????????????????

12 ) hulya59--------------2. Deneme----------beylikdüzü medicana hastanesi

13 ) eftenpuftenkonular----3. Deneme-----izmir kent hastanesi

14 ) sena81---------------3. Deneme---------kavaklıdere tüp bebek merkezi

15 ) serappty-------------3. Deneme---------centrum clinig

16 ) ~silam~--------------6. Deneme---------yurtdışı Transferi iptal edildi .. Umutlar Kasima kaldi ...

17 ) berfin81---------------2. Deneme--------ankara araştırma hastanesi

18 ) Windy-----------------?????????--------anatolia tüp bebek merkezi

19 ) Meldir -----------------1.deneme ------- genart tüp bebek merkezi

20 ) a.acele-----------------3.deneme--------antalya tüp bebek merkezi

21 ) cannur82 -------------1.deneme -------medikal park

22 ) ceynur -----------------1.deneme -------memorıel hast

23 )sudenaz222--------2. Deneme---------umut tüp bebek merkezi

24 )
25 ) nmh -------------------4.deneme -------- gürgan klinik

26 ) sedef59 --------------????????----------medicana

27 ) anifora --------------1.deneme ---------ege üniv.

28 ) artvinli9876 --------2.deneme--------memorıel hast.

=========kasım da tüp bebek tedavisi görecekler========

1 ) nrcnözbk-----------5. Deneme-------------ist. Fertijin tüp bebek merkezi

2 ) nevra73-------------2. Deneme-------------anadolu sağlık merkezi

3 ) gizem_im----------1. Deneme------------anadolu sağlık merkezi

4 ) mlkpinar------------3. Deneme-------------memorial hastanesi

5 ) senay79------------3. Deneme---------------izmir kent hastanesi

6 ) nevin71---------------2. Deneme-------------bahçeci kliniği (150)[/QUOTE]

cnm çok geçmiş olsun üzülme güzelim nevinciminde öle oldu aldım yanıma kasım ayına senide alıyorum yanıma kasıma :)))

Sılam lıstede dÜzeltmelerı ben yapıyom cnm benım aklım karıŞıyo Öle sen gÜncelleme

Lanson hoŞgeldın Şekerımmm
bu gÜn Çok fazla dua okuyamıycam Çok yoĞunum anıfora ıÇın destek beklıyorum Şuan trasferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…