- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.821
insanları yanıltıcı olabilir ( çocuğum olmuyo allah vermedi napim dr ne bilicek ) mantığıyla tedaviyi rededenler tanıyorum ben işte böle yazıların mantığını çözememiş insanlar onlar
biz olayın farkındayız ama günümüzde medyanın basbas bağırmasına anlatmasına rağmen bilinçsiz çok insan var ne yazıkki
evet canım.transferden sonra en az 3 gün duşa girmemek lazım.sonrasında ise mutlaka ılık duş almak gerekiyor.hatta bu hamilelik boyunca böyle devam edecek.sıcak su her zaman rahim kaslarını gevşetir.hatta ütü de yapmamak gerekiyor çünkü ütü masasıda tam rahim hizasına geliyor.tabiki hamileliğimizin ilerleyen dönemlerinde ütü yapacağız ama günü kurtaracak kadar öyle tüm ütüleri bir kerede bitirmeyeceğiz malesefff
Gunaydin arkasaslar.
ben anifora arkadasimiz icin ancak 25 tefriciye okuyabildim.
gizem_im, benide listeye eklersen sevinirim. Benim transferim insallah kasimda olacak. Ilk denemem negatifti (mikroenjeksiyon). Insallah kasimda dondurulmus embryo transfer edilecek.
canıım üzülme.... :teselli:
kasımda daha rahat bi bünye ile olur... bak bende bekliyorum...beraberce bekleriz ne yapalım kısmet değilmiş...Allahın bi bildiği vardır canım bizi zorda komaz...:Saruboceq:
silam, bende kasimda dondurulmuslarla deneyecem.
silam cnm turkiyedemi tedavi oluyorsun yoksa almanyadami?
beeeeeeeeenCanim cok tesekkür ederim destegin icin ...
Iyi ki yanimdasinizz ... :1hug:
Kuzucuklarim suan dondurma oluyorlarr .. :icecream: :roflol:
Dondurulmuslarla kasim da deneyecekler kimler ??
beeeeeeeeen
Ah ah ahh .... opuyorumnanaktan
Ne güzel ya yalniz degilmisimm ... kaydirigubbakcemile5
Canim benim insallah hep birlikte kasima dondurulmuslarla hamile kalarak damgamizi vuracagizzz ..... sositososito
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ... :enbuyukkk:
Ya ben simdi kasimi iple cekiyorum ..
Artik gecmez günlerr ...
Cok su icmem lazimmmmmmm cokkk ... :içelim:
Cumaya yine kontrolum varr ..
Koskocaman bir göbüsüm oldu .. Bu sislik inmek zorunda ::.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?