Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

fayradı bilgileri paylaşmayı çok severim bu yazının kaynağı hazırlayanda sağlam belli bence çok mantıklı faydalı olduysam ne mutlu bana:teytey:delikafadulden

Gunaydin arkasaslar.
ben anifora arkadasimiz icin ancak 25 tefriciye okuyabildim.
gizem_im, benide listeye eklersen sevinirim. Benim transferim insallah kasimda olacak. Ilk denemem negatifti (mikroenjeksiyon). Insallah kasimda dondurulmus embryo transfer edilecek.

trasferden sonra yasak olduğunu biliyodumda... bilgiler için çok tşk.eee öğreneyim bende inşallah yakın zamanda bende başlayacağım

talya cnm listeye ekleyeceğim seni kasım listesine hangi hastane ikinci deneme sanırım

duanıda yazacağım hemencecik allah razı olsun cnm

cnm cım listeye ekledim sayfa 180 de liste güncelleniyo
10 sayfada bi ileri sayfaya alıyorum
şuan kasım listesindesin cnm

canıım üzülme.... :teselli:
kasımda daha rahat bi bünye ile olur... bak bende bekliyorum...beraberce bekleriz ne yapalım kısmet değilmiş...Allahın bi bildiği vardır canım bizi zorda komaz...:Saruboceq:

Canim cok tesekkür ederim destegin icin ...
Iyi ki yanimdasinizz ... :1hug:
Kuzucuklarim suan dondurma oluyorlarr .. :icecream: :roflol:

Dondurulmuslarla kasim da deneyecekler kimler ??

Bana maalesef herseferinde 1 embryo transfer edilecek, yasim dolayisiyla. Sanki sansim boyle daha cok azaliyormus gibi geliyor

silam cnm turkiyedemi tedavi oluyorsun yoksa almanyadami?

Almanya 'da tedavi görüyorum cnm ..
Bu ay basladim tedavime .. Dün yumurtalarim toplandi ..
Allaha binlerce kez sükür bu gün döllendiklerinin haberini aldim ..
Yalniz yumurtaliklarimda OHSS olusmus ..
Bu nedenle transferim kasima ertelendi ...
Hayirlisi olsun ...
Kasimda birlikteyizz ... :1hug:

Sen nerde tedavi oluyorsun ??

Arkadaşlar herkese günaydı.Gizem ben de transferi olan arkadaş için şimdilik 25 tane okudum.Kısmetse 25 daha okuycam canım bilgin olsun.

kısss gizemim nasılsın hiç keyfin yok gibi bugün iyi misin bacım sesin çıkmıyo pek?

Ah ah ahh .... opuyorumnanaktan
Ne güzel ya yalniz degilmisimm ... kaydirigubbakcemile5
Canim benim insallah hep birlikte kasima dondurulmuslarla hamile kalarak damgamizi vuracagizzz ..... sositososito
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ... :enbuyukkk:
Ya ben simdi kasimi iple cekiyorum ..
Artik gecmez günlerr ...

Cok su icmem lazimmmmmmm cokkk ... :içelim:
Cumaya yine kontrolum varr ..
Koskocaman bir göbüsüm oldu .. Bu sislik inmek zorunda ::.. kaydirigubbakcemile3

Evet canim, sakin ihmal etme. Bol su ic. Kendine cok iyi bakki kasimda guzel haberler alalim..

inşallah canım ..
iç sularını iç indir göbüşü kasımda bize lazım o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…