hafta içi yağlı karışım yapıp sacıma sürecem yalnızz zaytinyagını ısıtacam ama badem yağınıda ısıtsam daha iii olur mu acabaaa
kızlar haftada bir yapılacak değilmi bu kürr ben sanırım abartıcammmm iki kere düşünüyorum acabaa bir sorun olur mu buarada sarmısaklı şampuan da kullanıyorum gerçii uzun zamandır kullandım bu şampuanı ama maalesef fayda etmedi
bundan sonrada yememe ve içmemede dikkat edecem ve özelliklee balık tüketmeye başladım sonuçta balıkta çok vitamin var değilmihadi bakalımmm uzun saçlaraa adım adım ilerliyelim
iyide bizim saçlarımız dökül dökül bitmedi yani.boyalı cansız olabilir ama resmen cılızlaştırdı.
ben de ilk ölü saçlar diye düşündüm ama 9 kürün 9 unda da döktü ne zaman duruyomuş bu ölü saçların dökülmesi ona göre devam edicem biri bana söylesin.
Sen bşka yöntmlr dnednmi.dnedysn brindn biri iyi glmstr saçına.
zaten kürün tamamı 10 kere de bıtıyo bıtmış sayılır senınkı sacların açıcılardan çok yıpranmıstır emınım o yuzden çok dökmüştür bı de kür saçta 2 saatten fazla kalınca da dökülme çoğalıyo....
bende de aynı sorun oldu banyoda saclarım avuc avuc döküldü ve bıraktım sadece bu hafta badem yagı zeytinyagı ve susam yağı sürdüm birde bioblasın sarmasık özlü sampuanını kullanıyorum sac uzatıyormus oda
evet aynen avuç avuç ve banyodan çıkınca her yer saç oldu. normalde çok çok az dökülürdü saçlarım genelde ucundan koparak dökülüyordu tarayınca.
ben mayanın baya işe yaradığını öğrendim onu deniyorum şu anda. dün ilk denememdi çok güzel oldu saçlarım parlaklık geldi.hatta uzadılar gibi geldi bana bilmiyorum ama öyle bir hisse kapıldım belkide sinemaki uzattı. çok bir uzama olmadı 2 ayda 3 cm uzamış gibi geldi bana. zaten normalde uzamam olmuyordu. uzuyordu fakat uçlardan koptuğu için yine aynı boyunda kalıyordu yıllardır(sarı olduğumdan beri)
zaten saçlarımı koyu yaptım kendi doğal renginde şu an.
ama maya yı öneririm çok iyi hissettim. okulda saçım uzamıyor diye dalga geçen bir erkek arkadaşım var kasıtlı sordum uzamış mı diye yazdan bu yana 3-4 cm uzamış dedi.
size belki komik gelecek zaten o kadar normalde de uzuyor diceksiniz ama benim aynı yerinden sayıyordu uçlar sürekli kopup düştüğü için
ben 2 saat tutuyordum 2 bucuk olduğu nadir olmuştur.
bana iyi gelmedi ama ben y,nede denediğim için pişman değilim. sonuç alan çok kişi var. denedim ve gördüm bana yaramadı. belki dinlendirme döneminde uzar.
bana anlatırmısın mayayla nası yapıyorsun bakımı bende yarın denerim hemen
kötü olmus canım anladım yaa ıyı olsun derken dökülme kötü olmus ınsallah yerıne yenılerı gelır bır an evvel.. bıraktıktan sonra da hızlandıgı oluyomus uzamanın oyle dıyenler var.. açıcı saç diplerıne çok zarar verıyomus yaa..
kızlar ilk fotom 25 eylülde çekildi
ikincisi ise16 ekimde çekildi ....
bir fark varmı kızlar moralim çok düşük uzamıyo gibi geliyo bana...
kızlar ilk fotom 25 eylülde çekildi
ikincisi ise16 ekimde çekildi ....
bir fark varmı kızlar moralim çok düşük uzamıyo gibi geliyo bana...
dene canım etkilerini hemen yaz bana...
bu arada ev arkadaşımda dün saçına ne sürdüysen çok güzel yaptı bende denemek istiyorum dedi...
öncelikle göz kararı yani yaş mayayı emecek birazda yüzeyinde kalacak kadar zeytinyağını benmari üsulu ılıt.
yarım çay bardağını biraz geçecek kadar yapıyorum ben.
sonra içerisini 1 adet yaşa maya at bir de yumurta sarısı. çatalla iyice ez mayayı.
kafana sürerken maya hemen dibe çöküyor. bu yüzden her sürüşte karıştırarak sürersen sorun olmaz. daha sonra streçle 2 saat beklet. haftada 1 yapabilirsin.
saçın hamur gibi kokuyor mayadan dolayı ama durulaması filan çok kolay ben zorluk çekmedim.zeytinyağınıda bu yüzden ılıtıyoruz zaten arınması kolay olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?