Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tarifteki gibi hazırlayıp kuru saça bolca yedirr yalnız çok sulu olursa akıp gidiyor istersenn bir fısfıslı şişeye koy böylecee hertarafını eşit olarak ıslatabilirsin..sonraa ben öyle yapıyorum kafama poşetle iiice sarıp üzerine tülbentle sıkıca bağlıyorum ondan sonradaa saatin geçmesini bekleyip sarmısaklı sampuanla yıkıyorum işte bu kadar

hafta içi yağlı karışım yapıp sacıma sürecem yalnızz zaytinyagını ısıtacam ama badem yağınıda ısıtsam daha iii olur mu acabaaa

hafta içi yağlı karışım yapıp sacıma sürecem yalnızz zaytinyagını ısıtacam ama badem yağınıda ısıtsam daha iii olur mu acabaaa

zeytınyagını benmari usulu ısıt canım çok ısınınca zeytınyagının özelliği kayboluyo dıyolar aslında..

yaaaaa bilmiyordum tamam bu şekildee yapıyım yada hepsini karıştırıp öyle benmari usülü ısıtıym hepsini bir taşla 2 kuş

Bence zararlı olabilir saçlarını yorabilirsin ve sinameki benim saçlarımı cok döküyor ben 1 ay devam ettim sadece 1 cm uzadı ekstra uzama ollmadı ve bu hafta bıraktım turp cıkar cıkmaz turplu kür yapmayı düşünüyorum saçın uzamasında en etkili gıdalar tahıllar bunu da beslenmene eklemelisin

bende de aynı sorun oldu banyoda saclarım avuc avuc döküldü ve bıraktım sadece bu hafta badem yagı zeytinyagı ve susam yağı sürdüm birde bioblasın sarmasık özlü sampuanını kullanıyorum sac uzatıyormus oda

Sen bşka yöntmlr dnednmi.dnedysn brindn biri iyi glmstr saçına.

hayır denemedim sadece sinemaki yaptım. bir de şampunıma çam terebentin koydum. ama o döküyor diye bıraktım 2 hafta kadar önce.meğersem sinemaki döküyormuş.çünkü dökülmem devam etti.

turplu suyu deneyebilirim ama çok zahmetli.
şampuanına doğum kontrol hapı konunca uzuyormuş onu deneyeceğim.
dün maya+zeytinyağı+yumurta sarısı. maskesini yaptım. o çok güzel yaptı saçlarımı. haftada 1 onu deneyeceğim şimdilik tek kürüm bu. bakım olarak güzel oldu ama uzama konusunu blemicem.

Son düzenleme:

ben 2 saat tutuyordum 2 bucuk olduğu nadir olmuştur.
bana iyi gelmedi ama ben y,nede denediğim için pişman değilim. sonuç alan çok kişi var. denedim ve gördüm bana yaramadı. belki dinlendirme döneminde uzar.

evet aynen avuç avuç ve banyodan çıkınca her yer saç oldu. normalde çok çok az dökülürdü saçlarım genelde ucundan koparak dökülüyordu tarayınca.
ben mayanın baya işe yaradığını öğrendim onu deniyorum şu anda. dün ilk denememdi çok güzel oldu saçlarım parlaklık geldi.hatta uzadılar gibi geldi bana bilmiyorum ama öyle bir hisse kapıldım belkide sinemaki uzattı. çok bir uzama olmadı 2 ayda 3 cm uzamış gibi geldi bana. zaten normalde uzamam olmuyordu. uzuyordu fakat uçlardan koptuğu için yine aynı boyunda kalıyordu yıllardır(sarı olduğumdan beri)
zaten saçlarımı koyu yaptım kendi doğal renginde şu an.
ama maya yı öneririm çok iyi hissettim. okulda saçım uzamıyor diye dalga geçen bir erkek arkadaşım var kasıtlı sordum uzamış mı diye yazdan bu yana 3-4 cm uzamış dedi.
size belki komik gelecek zaten o kadar normalde de uzuyor diceksiniz ama benim aynı yerinden sayıyordu uçlar sürekli kopup düştüğü için

bana anlatırmısın mayayla nası yapıyorsun bakımı bende yarın denerim hemen

ben 2 saat tutuyordum 2 bucuk olduğu nadir olmuştur.
bana iyi gelmedi ama ben y,nede denediğim için pişman değilim. sonuç alan çok kişi var. denedim ve gördüm bana yaramadı. belki dinlendirme döneminde uzar.

kötü olmus canım anladım yaa ıyı olsun derken dökülme kötü olmus ınsallah yerıne yenılerı gelır bır an evvel.. bıraktıktan sonra da hızlandıgı oluyomus uzamanın oyle dıyenler var.. açıcı saç diplerıne çok zarar verıyomus yaa..

Kızlar resım yuklıcem ama bakalım basarabılecekmıım

Eklentiler

• $IMG-20121016-00177.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 106
şimdi oldu galiba düzelttim valla...

Eklentiler

• $IMG-20121016-00177.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 108
kızlar ilk fotom 25 eylülde çekildi
ikincisi ise16 ekimde çekildi ....
bir fark varmı kızlar moralim çok düşük uzamıyo gibi geliyo bana...

Eklentiler

• $IMG-20120925-00033.webp
    30 KB · Görüntüleme: 97
bana anlatırmısın mayayla nası yapıyorsun bakımı bende yarın denerim hemen

dene canım etkilerini hemen yaz bana...
bu arada ev arkadaşımda dün saçına ne sürdüysen çok güzel yaptı bende denemek istiyorum dedi...

öncelikle göz kararı yani yaş mayayı emecek birazda yüzeyinde kalacak kadar zeytinyağını benmari üsulu ılıt.
yarım çay bardağını biraz geçecek kadar yapıyorum ben.
sonra içerisini 1 adet yaşa maya at bir de yumurta sarısı. çatalla iyice ez mayayı.
kafana sürerken maya hemen dibe çöküyor. bu yüzden her sürüşte karıştırarak sürersen sorun olmaz. daha sonra streçle 2 saat beklet. haftada 1 yapabilirsin.

saçın hamur gibi kokuyor mayadan dolayı ama durulaması filan çok kolay ben zorluk çekmedim.zeytinyağınıda bu yüzden ılıtıyoruz zaten arınması kolay olsun diye.

Son düzenleme:

inşallah canım sağol.
ama şu an iyiler saçlarım. cuma sinemaki günüm acaba 10. da yapsam mı diye geçiriyorum içimden hala sonuna kadar gitmek istiyorum

canım malesef uzama göremedim ben =(
neler kullandın bu tarihler arası saçına...
yine uzun kollu giysinle foto çekin canım belki o zaman daha kolay anlarız...

Son düzenleme:
resimlerin açı ve büyüklüğü farklı, o yüzden ilk bakışta bana da uzamamış gibi geldi ama saçınla dirseğin arasındaki mesafeye bakınca fark var gibi sanki. ben de 1 aydır sinameki kürü yapıyorum, çok fazla uzama olmadı gibi ama forumda okuduğum kadarıyla kür bitip 2 hafta dinlendirme süresince daha çok uzuyormuş. ben de 2 ayın geçmesini bekliyorum bakalım.

cok teşekkür ederim bende anca bunu pazar günü yapabilirim ama evde komili zeytinyağı var onunla yapsam olurmu ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…