Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Instagramda miniklericinonerilerim isimli bir sayfa var, güzel ürünler paylaşıyor bakabilirsinizBizimkide 6 buçuk aylık sürekli dışarı çıkıyoruz evde sıkılıyor oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyor oturma odasını oyun odası yaptık ama çocuk sürekli farklı şeyler görmek oynamak istiyor valla tavsiye olursa sevinirim
Aynen aynen ben de uzun bir süre bunları yaptım.Geçen ınstagramda bir reels görmüştüm, ekransız çocuk büyütürken ekran ben oluyorum diye :)) ben de öyleyim sürekli şarkı ve garip hareketler, yoksa baş edemiyorum çok sıkılıyor.
Benimki 6 aylık en çok ilgisini çeken şey kedi ablasıMerhaba.
Bebeğim 7 aylık olmak üzere. Çevreye ilgisi çok arttı, sürekli kitap ve oyuncaklarıyla oynatıyoruz yoksa canı çok sıkılıyor.
Beğendiğiniz, çocuğum bununla güzel vakit geçirdi, güzel oyalandı dediğiniz ürünleri paylaşır mısınız?
Bizde de durum bu.. her zaman ilgi bekliyorGeçen ınstagramda bir reels görmüştüm, ekransız çocuk büyütürken ekran ben oluyorum diye :)) ben de öyleyim sürekli şarkı ve garip hareketler, yoksa baş edemiyorum çok sıkılıyor.
İdolümsün!Ben 5 sene ekransız çocuk büyüttüm 6 aydır 30 dk izliyor çok zor maalesef
Peki nasıl?Ben 5 sene ekransız çocuk büyüttüm 6 aydır 30 dk izliyor çok zor maalesef
Seninki daha küçük tek başına bırakıp diğer odaya gidebilirsin kendisi oyalanabilir.anakucağına koyuyorum ve her yere peşimden götürüyorumher yaptığımı anlatıyorum, sohbet ediyorum. çok sıkılmışsa şarkı söyleyip dans ediyorum.
çok çok bunaldıysa kucağıma alıyorum mecburonun dısında özellikle sabah kalktığında keyifli olduğu için birlikte hareketler yapıyoruz, piyano halısında oynuyor, ellerimizi ve ayaklarımızı keşfediyoruz bu ara
değişiyor bu gelişimine göre. gece banyodan sonra da kitap okuyoruz.
ve en az iki günde bir dısarıya çıkıyoruz. çok sevmiyor dısarı çıkmayı ama çıkıyoruz mecbur
öyle her an etkinlik yapmaya calismiyorum ben. eğer keyfi yerindeyse bırakıyorum kendi kendine oyalansın. ilgi istemediği sürece almıyorum kucağa. bizimki bu düzene alıştı. çok şükür mesela yemek yerken bizi izlemeyi çok seviyor. o yüzden kendimize de çok güzel vakit ayırabiliyoruz. sadece onunla konusmamız lazım. çok fazla farklı bir sey istemiyor![]()
bizimki de öyle ya. odadan çıktığımızda ağlıyor. her yere beraber gidiyoruz. tuvalete gitsem kapının önğne oturtuyorum anakucağına. konusarak yapıyorum tuvaletimiSeninki daha küçük tek başına bırakıp diğer odaya gidebilirsin kendisi oyalanabilir.
Büyüdükçe sanki anneleri yurt değiştiriyormus gibi hissettikleri için tek başına duramiyorlar![]()
Kaç aylık oldu daha küçük değil mi ya senin bebiş. Daha dün gibiydi doğum haberi verdiğin günbizimki de öyle ya. odadan çıktığımızda ağlıyor. her yere beraber gidiyoruz. tuvalete gitsem kapının önğne oturtuyorum anakucağına. konusarak yapıyorum tuvaletimikomşum çok gülüyordur bana eminim
zaten tam dönme dönemi. geniş yatakta bile bırakıp gidemiyorum döner de düser diyeuyurken bile yanındayım bu yüzden
![]()
su an tam 4 aylıkKaç aylık oldu daha küçük değil mi ya senin bebiş. Daha dün gibiydi doğum haberi verdiğin gün. Bu bebeler çok çabuk büyüyor.
Bide sen 7. Aydan sonrasını gör