- 29 Aralık 2016
- 398
- 363
- 53
Kizlar simdiden imla hatalarim icin af diliyorum sizden,affola belki size göre ters ama iki üç kadeh şarap içtim ve duygularım depreşti..Şimdi tek ricam bana ayıp günah vs gelmeyin zira herkesin inancı kendine ve ben böyle rahatlıyorum.Baştan bilin uzun uzun ic dökeceğim.Benim tüplerim kapalı. Yani doğal yolla hic bir zaman çocuk sahibi olamayacagim.bugun arkadaslarlaydik aramizda bir hamile...allahim affet ben neden bu duyguyu tasiyamiyorum.cirkin yada guzel dogurgan her kadini deli gibi kiskaniyorum....allahim neden ben? Bu mucizeden yoksun?? Kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadinim calisiyorum.ama hep kendimi eksik yarim hissediyorumm.nedensizce hep bunu kapatmak istercesine esimi memnun etmeye calisiyorum...? Ona karsi hep bi borçluyum hissi
.. Bana cocuk olmasin sadece sen iyi ol demesine ragmen... bu asagilik psikolojisi degil mi? Onun baba olma hakkini elinden aliyorum..boyle guzel boyle iyi bir kocanin...boyle cocuklari seven bir adama haksizlik degilmi? Ben kendimden nefret ediyorum,,kendimden kaciyorum....allahim bu vicdan azabini kimseye vermesin...yorumlarinizi merak ediyorum.
Not:Laporoskopi olacagim.Tupler acilmazsa tek care tup bebek.
Sansim cok az...
.. Bana cocuk olmasin sadece sen iyi ol demesine ragmen... bu asagilik psikolojisi degil mi? Onun baba olma hakkini elinden aliyorum..boyle guzel boyle iyi bir kocanin...boyle cocuklari seven bir adama haksizlik degilmi? Ben kendimden nefret ediyorum,,kendimden kaciyorum....allahim bu vicdan azabini kimseye vermesin...yorumlarinizi merak ediyorum.
Not:Laporoskopi olacagim.Tupler acilmazsa tek care tup bebek.
Sansim cok az...