• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eksik hissetmek

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Kizlar simdiden imla hatalarim icin af diliyorum sizden,affola belki size göre ters ama iki üç kadeh şarap içtim ve duygularım depreşti..Şimdi tek ricam bana ayıp günah vs gelmeyin zira herkesin inancı kendine ve ben böyle rahatlıyorum.Baştan bilin uzun uzun ic dökeceğim.Benim tüplerim kapalı. Yani doğal yolla hic bir zaman çocuk sahibi olamayacagim.bugun arkadaslarlaydik aramizda bir hamile...allahim affet ben neden bu duyguyu tasiyamiyorum.cirkin yada guzel dogurgan her kadini deli gibi kiskaniyorum....allahim neden ben? Bu mucizeden yoksun?? Kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadinim calisiyorum.ama hep kendimi eksik yarim hissediyorumm.nedensizce hep bunu kapatmak istercesine esimi memnun etmeye calisiyorum...? Ona karsi hep bi borçluyum hissi
.. Bana cocuk olmasin sadece sen iyi ol demesine ragmen... bu asagilik psikolojisi degil mi? Onun baba olma hakkini elinden aliyorum..boyle guzel boyle iyi bir kocanin...boyle cocuklari seven bir adama haksizlik degilmi? Ben kendimden nefret ediyorum,,kendimden kaciyorum....allahim bu vicdan azabini kimseye vermesin...yorumlarinizi merak ediyorum.
Not:Laporoskopi olacagim.Tupler acilmazsa tek care tup bebek.
Sansim cok az...

Cıkmadık candan umut kesilmezmiş
Kendinizde demişsiniz tüp bebek sansı var diye
Pozitif düşünceye cok inanırım olumlu düşünün olumlu olsun kötüyü cagırmayın

1)Daha tüm çareleri tüketmemişsiniz.
2)Çocuk doğurmak bir üstünlük değil.
3)Kıskançlık duygunuz sadece sizi yıpratır ve strese sokar.
4)Eşinizle "Hastalıkta,sağlıkta, iyi günde, kötü günde" deyip yola çıktınız, kimsenin kimseye haksızlık yaptığı yok.
5)Yarasın.

Peki ben bittim bu psikoloji nasil toparlanacak? H honey bunch bu eksiklik yarimlik.. bu ese yaranma cabasi..eksik olan taraf olmak..
Eksik derken neye göre kime göre neyin eksikliği
Eksik değilsiniz yahu umudunuzu yitirmeyin hamile olmak bebek dünyaya getirmek vs illaki güzel seyler lakin herkes evlenecek herkesin cocugu olacak diye bi kaide yok
Keza sizin sansınızda hala varmıs

Umutsuz olmayın tüplerinizin açılma ihtimali de var.

Yokuspokus Yokuspokus benim gecmiste evlenmeden once yaptirdigim bir kurtaj yuzunden tuplerim tikanmis olabilir mi? Taşlanmaya hazırım...nedense size acilmak istedim bana yakin geldiniz...ahh bu vicdan azabi bu yuzden mi?? Bu ölsem gitsem kurtulsam düşüncesi...

Kizlar simdiden imla hatalarim icin af diliyorum sizden,affola belki size göre ters ama iki üç kadeh şarap içtim ve duygularım depreşti..Şimdi tek ricam bana ayıp günah vs gelmeyin zira herkesin inancı kendine ve ben böyle rahatlıyorum.Baştan bilin uzun uzun ic dökeceğim.Benim tüplerim kapalı. Yani doğal yolla hic bir zaman çocuk sahibi olamayacagim.bugun arkadaslarlaydik aramizda bir hamile...allahim affet ben neden bu duyguyu tasiyamiyorum.cirkin yada guzel dogurgan her kadini deli gibi kiskaniyorum....allahim neden ben? Bu mucizeden yoksun?? Kendi ayaklari uzerinde durabilen guclu bir kadinim calisiyorum.ama hep kendimi eksik yarim hissediyorumm.nedensizce hep bunu kapatmak istercesine esimi memnun etmeye calisiyorum...? Ona karsi hep bi borçluyum hissi
.. Bana cocuk olmasin sadece sen iyi ol demesine ragmen... bu asagilik psikolojisi degil mi? Onun baba olma hakkini elinden aliyorum..boyle guzel boyle iyi bir kocanin...boyle cocuklari seven bir adama haksizlik degilmi? Ben kendimden nefret ediyorum,,kendimden kaciyorum....allahim bu vicdan azabini kimseye vermesin...yorumlarinizi merak ediyorum.
Not:Laporoskopi olacagim.Tupler acilmazsa tek care tup bebek.
Sansim cok az...
yine çareleriniz var şükredin ,bu kadar umutsuzluğa kapılmayın

Yaşınız kaç bilmiyorum ama teyzem bu durumu yaşadı tup bebekle hamile kaldı 7 yaşında yakışıklı akıllı bir oğlu var. Şansınız düşük değil artık doktorlar bu konularda çok uzman. İlk yapmanız gereken stres yapmamak.

:KK50: bir bardakda benim icin ic. cok dertliyim ama icemeyrumm

Evet bana göre eksiklik.. herkes dogurdugu cocugun ilk geceden ilk aydan oldugu ile gurur duyarken...herkes hergun evliligimde 4.yila girerken cocuk sorarken benim icin cok buyuk bir eksiklik...!

bu durumda eşiniz olsa ne düşünecektiniz
size yaranması gereken eksik insan olduğunu mu?
ya da sizi onun çocuktan mahrum bıraktığını mi?
hayatta beklenmedik şeyler olabiliyor
hayatın sınavlarını biz seçemiyoruz.
bunu kötü talih olarak görmeyin. belli seçenekler var. iyimser şekilde imkanları degerlendirin. olmayacaksa yine olmaz. ama siz deneyin.
sırf çocuk için vazgeçecekse eşiniz sizden vazgeçe de bilir. ya da başka seçenekleri de birlikte düşünebilirsiniz evlat edinme gibi...

ama söyle düşünün. bi insan yapabildiği edebildiği ile kıymet görmüyor aslında. siz anne olsanız da olmasanız da kıymetlisiniz. annelik sizi tamamlamayacak . o yüzden su halde eksik hissetmeniz de doğru değil .
eşiniz kardeşiniz çocuk doğuramasa onlar için böyle mi düşünecektiniz?
kendinize zulmetmeyin .
çareler varsa değerlendirin .

Yokuspokus Yokuspokus benim gecmiste evlenmeden once yaptirdigim bir kurtaj yuzunden tuplerim tikanmis olabilir mi? Taşlanmaya hazırım...nedense size acilmak istedim bana yakin geldiniz...ahh bu vicdan azabi bu yuzden mi?? Bu ölsem gitsem kurtulsam düşüncesi...

Kürtaj üzerine bilgim pek yok;kürtaj sonrası enfeksiyon oldu mu olmadı mı; ya da oldu da ne kadar etkilendi-etkilenir mi onu en iyi doktorun bilir. Niye taşlanacaksın ayrıca? Olabilir, senin hayatın, senin tercihin.

Bi çocuk olmadı diye de ölünüp gidilir mi allasen; annem 8 sene aramış dur bakalım. Olacağı varsa öyle de böyle de olur, siz tedavi yollarına bakın da hele; olmazsa da vardır bunun da bi sebebi, böyle olması gerekiyordur denir. Sen böyle stres olur, hüzünlere kendini salarsan hiç olmaz bak. Tedavini ol, gerisini bırak.

Afiyet olsun..
Lütfen umutsuzluğa düşme,
önünde henüz uzun bir tedavi süreci var ve hiçbirşey bitmiş değil..
Olduğun kürtajla tüplerinin tıkalı olmasının da bir bağlantısı yoktur, milyonlarca kadın mecburi ya da keyfi kürtaj oluyor, rahat ol lütfen..
Kendini suçlu ve eksik hissetme artık..
Sen stresli oldukça; hem eşin yıpranır hem de bu tedavi sürecini etkiler..

Ablacim tedavini olucakmissin zaten, tedavini ol elinden geleni yap olmazsa tipta zilyonla alternatif var artik. Kibris'ta parasini verdikten sonra her turlu tedavi/uygulama yapiliyor. Tibbin geldigi bu noktadan sonra umitsiz olmak cok da mantikli degil. Bosuna kendini uzme.

Dogal yolla olmayinca eksik olunmuyor. Sonucta tupler tikali olmasada olmayinca olmuyor. 12 senedir sebepsiz infertilite sebebi ile hamile kalamadim. Eksikmiyim? Hayir. Bir evladim var. Tup bebek.

Hamd olsun hergun yeni tedavi yontemleri cikiyor. Asla umutsuz olmayin.. Ayrica tup bebekle evlat sahibi olmakta bir ayricaliktir, herkes o heyecani yasayamaz birazda boyle bakin olaya:KK39:

B baaran O Ocimum basilicum MissCherryBlossom MissCherryBlossom Yokuspokus Yokuspokus bunu eşle konuşamamak..hep icine atmak..acaba benim genclikte yaptigim bir hata yuzunden mi? Sebebi benmiyim? Gecmistekine lanet okumakk.. off valla kafam zonkluyor..Doktorum biliyor,,kendisi bizzat esinle paylasma dedi bu durumu.Ameliyatla hersey ortaya cikacak.Ama benim kalbim yerinden cikti.bu vicdan azabina dayanamiyorum..

Evet bana göre eksiklik.. herkes dogurdugu cocugun ilk geceden ilk aydan oldugu ile gurur duyarken...herkes hergun evliligimde 4.yila girerken cocuk sorarken benim icin cok buyuk bir eksiklik...!
Bak buna kızarım işte.
İlk geceden hamile kalıyorlar da
ne oluyor!!
Sonrada kundaklı bebekle; kocam dövdü aldattı evlilikten sıkıldım evi terkettim bla blaaa diye konu açıyorlar.
Çocuk doğurmak başlı başına bir marifet mi sanki..

Dogal yolla olmayinca eksik olunmuyor. Sonucta tupler tikali olmasada olmayinca olmuyor. 12 senedir sebepsiz infertilite sebebi ile hamile kalamadim. Eksikmiyim? Hayir. Bir evladim var. Tup bebek.

Hamd olsun hergun yeni tedavi yontemleri cikiyor. Asla umutsuz olmayin.. Ayrica tup bebekle evlat sahibi olmakta bir ayricaliktir, herkes o heyecani yasayamaz birazda boyle bakin olaya:KK39:
EnisaE EnisaE cok cok sevindim senin adina osene. Rabbim banada nasip etsin herseye raziyim..

Back
X